Saturday, October 31, 2009

ragam ellesya


bwk keta plak... abis bear ellesya langgar...


naik motosikal kat umah wan n maktok...
penuh bergaya..


ni kat salak tinggi... lepak2 jap..



ellesya tepon sapa 2.. ni masa ellesya dh smpi kl...


sronoknya...


xcited naik airasia g kl jmpk daddy...
ni kira 1st time ellesya naik airasia...

Friday, October 30, 2009

ellesya bertudung


daddy yg pakaikan tudung guna towel ellesya..


ElleSya pakai sendri tudung ni...


mummy beli tudung ni utk ellesya pakai masa raya...
tp baju raya beli clr biru.. so x pakai la...


comelnya ellesya pakai tudung mummy...

gaya tdoq ellesya


terlena tgu daddy sattle sunroof..


masa ni prem baru beli...


ellesya x mau tdoq atas katil nk tdoq dlm prem..
ni prem adrian..


ni plak gaya tidoq atas katil..


gaya tidoq dlm carseat..


Tuesday, October 27, 2009


On the way blk kg tanjung.. sambil mkn biskut
dlm baby seater


sexy tol ellesya.. tercengang tgk angsa


luv letter from munchys choc!


ellesya suka minum aiq masak dari botoi adrian...
mummy n daddy kena beli 1 for ellesya


Ellesya wit adrian's barney.. borrow jap
for snap pic..



Friday, October 23, 2009

qbay


elllesya dok diam2 menatang nih nk pusing2 nih...


yeee haaaaa.... kuda ku gagah berani...


eemmmuuuuaaahhhhh... kiss horse ni ckit..


pulis pulis....

tepi2.. keta nk lalu nih...


Penat dh bwk keta pulis nih.. hhhhuuuuuussshhhh....


tukaq tanya keta


Ellesya keletihan lama sgt tukaq tayar keta td...


daddy nk kiss skit...


lepas ellesya blajaq, daddy bwk ellesya p kedai tayar...
nk tukaq tayar blkg.. sama ni kat kulim otw balik baling..


sungguh sopan anak mummy n daddy ni blajaq...


ellesya terkejut mummy snap pic dia masa
tgh blajaq...




dok tgk anak kucing bru bleh jln..


wit aunty rosedah n rafiq her son...
want to go aju's house to mkn2...


tlg mummy sidai kain kan..
pose dlu la.. br bleh tlg mummy!!


Ellesya Tunjuk pa 2??? dh pandai ckp tu mcm2 nk tunjuk...



Thursday, October 22, 2009

ke umah tok su ani


ellesya dpt minnie mouse dr tok su ani


berdiri tegak bagai nk nyanyi lagu negaraku...


beraya di umah maksu ani tanjung..


Ellesya mkn nasi ayam kat chicken rice shop
wit mummy.. mummy blanja ellesya.. klau daddy ada skali best ni



Wednesday, October 21, 2009

jln2 dihari raya


ellesya dh mula blajaq nk korek idung..
mummy plak senyum kambing di sisi ellesya...


ellesya senyum sinis sama ngan mummy...


tetap mummy yg pose lebih2 ellesya muka masam ja.. huhuuuuu

raya 2009


Daddy dok pujuk ellesya teriak sbb wan dukung...
smpi bila bru ellesya nk dkt wan???
cian kat wan x leh nk dukung cucu lg



Mummy n ellesya di pagi raya...

kacamata


ellesya ngan rebennya.. daddy kata mummy beli x lawa..
huhuuuuu.....

QUEENSBAY

video
Ellesya naik keta pulis kat theme park queensbay sambil goyang2 kaki lg...
hebat la anak mummy ni...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) design village (1) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (47) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sukan negara (1) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011