Monday, April 5, 2010

" TAG : ANDA, SUAMI & RAKAN "


ooouuucchhh saya kena TAG oleh LYAThank LYA tag nureen... nureen ni x pandai sgt berblog sebenaqnya..


1. siapakah anda dirumah?


seorg isteri yg mithali (uish ya ka??) kpd en.nasir yg handsome n macho, seorg mummy yg penyayang kpd my luvly daughter 'ellesya afreena' N anak kpd abah 'ust din' n mak 'midah', menantu kpd inspektor sahab 'din' n nurse 'ommi'...



2. siapakah diri anda disamping rakan?
  • Bestfriend ~ offcouse dia jgk anggap saya bestfriend jgk.. b4 kawin all prob, gossip n crita suka duka wit her.
  • old friend or friend2 ~ kwn lama @ kwn kurang rapat dh jarang2 contact skali skala ja bila dh bekeluarga n bekerjaya ni bz la ckit kan... juz contact dlm fs N ym jerr..

3. 5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai?
  • ingin memiliki sebuah rumah yg lengkap ngan swimming pool
  • nk idup dlm 1 keluarga cam dulu sbb skrg hsband keja jauh..
  • nk idup dlm keadaan aman dr utang

4. siapakah nama pasangan anda?
  • Mohd Nasir B. Nordin
  • panggilan manja dr isteri 'DA' N dr anak 'DADDY')



Saat di ijab kabulkan oleh Abah.. Semua org dengar sbb pakai mic.. tp daddy tetap coollll....


Sah bergelar isteri


Mempunyai keluarga yg bahgia..


5. ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda?
  • penyanyang
  • setia
  • amat menitikberatkan hal keluarga
  • seorg yg kuat jelous tp saya suka bila jeles ni kan tandanya syg..
  • paling suka bila dia puji masakan mummy sedap

6. bila tarikh couple?
  • 14.02.2004



  • Mlm kami couple.. siap p lepak kat seagate penang lg.. x leh lepak lama2 kwsn panas kang x pasai2 kena cekup..terlalu byk kenangan manis n pahit sewaktu mula2 couple

Daddy masa ni slim dr mummy tau.. tp skrg??? pandai kan mummy jaga daddy??

Ni muka letih sbb bz ngan F1.. janggut still x mau trim bg elok selagi x dpt tukaq blk png..


7. kenangan pahit anda bersama rakan anda?

  • kami n the gang terlalu nakal waktu sekolah dulu.. mcm2 kena denda sampai dpt gelaran 'Gang 19' la 'tomboy' la 'pelakon vateran' pon ada.. ehhehee...

    8. lagu tema cinta anda?
  • lagu tema x der la tp masa mula2 kawan 2 saya mmg suka dengar lagu nyanyian NORA "Hanyalah satu"

    9. apa perubahan yang anda ingin lihat pada pasangan anda?
  • kurangkan sikap panas baran, sbb bila baran daddy naik baran mummy pon naik jgk!!

    10. Tag 10 rakan lain


1 comment:

yaniebest said...

wey..aku baru tgk hg tag ni..xdan lg nk update blog..nnti aku buat no..hehe lama xjenguk blog..huhu

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011