Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2010

~~Happy Birthday Dear~~

27 August 2010 * Bonston Cheese Cake* Genap usia ellesya afreena 2 tahun.. Happy birthday dear 'from mummy N daddy' calebrate dekat rumah selepas sembahyang maghrib plan nak celebrate kat hotel tp memandangkan nak blk umah mertua kami cancel buat jerr kat umah With Mummy b4 potong cake
Wit daddy.. ;)

Ellesya dah x sabar nak potong cake.. dok tarik2 seluaq mummy...Ellesya : mummy cepat laaa.......Awat ellesya ni serius ja muka dia.. mummy N daddy plak mcm xcited lebih..Lambat lagi ka mummy???Happy birthday to you happy birthday to ELLESYA AFREENAhappy birthday to you......
acara tiup lilin daddy rakam buat video tp mummy tak boleh attach so x der la.. nanti mummy try lagi.. Penuh senyuman utk 1st slice

Acara suap menyuap... daddy dah nganga punya la luas, ellesya suap mulut sendiri.....Ellesya : kejap yerr daddy.. nak tak??? Daddy : ok... :) Daddy : hhhmmmmm sedapnya.. patut la ellesya pulun soang2 ja dr td...Aksi ellesya wit daddy..Ellesya : mummy nganga..... Mummy : hhhmmmm... seda…

Contest "kenangan Ramadan & Syawal"

Nak join??? klik sini * * * * *
Tahun pertama beraya bersama si comel Ellesya Afreena Mohd nasir. Cucu sulung sebelah suami dan cucu ke 3 sebelah saya.. Saya masih di dalam panatng yang ke 36hari tetap nak beraya.. ;)

Kenangan beraya bersama keluarga mertua



Kenangan beraya bersama keluarga saya




Giveaway "Breast Milk-the choice for new generation"

Anjuran
Momma MiA Tag Yanie

~~imbau kenangan~~

Ellesya menangis sbb mengantuk lepas daddy salin pampers sblm nak bwk beraya ke rumah jiran2 tetangga.. tema "purple" mummy masih dlm pantang waktu ni 36 hari tp dok p beraya sakan yerr la pertama kali raya bersama anak tersayang..

!!!***ISU Mc DONALD***!!!

Info terbaru.. seperti n3 saya yag lepas

http://nureenasir.blogspot.com/2010/08/daging-mcd-tak-halal.html

penemuan baru melalui member blog N merangkap member sekuliah dulu jadi keraguan telah terjawab.. boleh layari sendiri utk lebih kepastian.
klik di sini..



~Contest AKU & RAYBON~~

************************
tag fieza lya

Contest Happy Moment

Penganjur : ayuni

***~~Happy Moment 1st year Hari Raya with Ellesya Afreena~~Tagsarah kalam mummy ayu



****fesyen apa ni??****

Bz nya minggu ni x leh nk update blog.. ini saja yg sempat utk pagi ni.. kena rush siapkan 'homework' heheheh mcm keja sekolah la plak.. semua urgent nk kena siap jgk hari ni.. Layan ja piccas ellesya ni balik dari umah pengasuh siap mcm nak berjoging tp hujan la plak....
Bila dah sampai depan rumah tak mau turun dari kereta terus ke seat belakang, ni maksudnya nak suruh mummy bawak p ronda2 la tu.. baju yg ellesya pakai tu sebenarnya utk baby 3-6 bulan ellesya dah nak masuk 2 tahun 27/8 ni pon still boleh pakai.. kurus ker anak mummy @ baju tu yg besar???

@-::RENUNGAN PETANG JUMAAT::-@

RENUNGAN

KELEBIHAN MEMBERI MAKAN KEPADA ORANG YANG BERPUASA UNTUK BERBUKA