Monday, March 14, 2011

::>::aksi brani kami......::

sementara menunggu lunch time
nak relax jap dr kebizian td..
aksi lagak ngeri
hahhahaa....
isi masa terluang
sementara tunggu jem kat jambatan nunnn
nak blk kg
ada kenduri kezen asben
so kami wat xtvt kami tersendirik..

ada bran kerr???
jom layan...


daddy silau dek flash camera!!


dah maintain..


sexy la elly ni...


bila mummy dh on fan tue
elly nak lagi pegang
x puas lagi agaknya...
so bila off fan tue
lambat cikit la dia nk betoi2 kuncup
elly tgk jekk mummy x bg pegang
tp fan tue dah sgt2 slow ok..
x bahaya.. ;)


peace mummy ...
daddy plak nmpk apa tue???
hehehee



10 comments:

kasihredha said...

tak berani...tak berani :)

shah-kayrul said...

kuatnya daddy elly...angkat mummy ngan elly skali....

mamalieyna said...

aiyaakk...kuatnya daddy elly..abah arif..awal2 harus la serender..mamanya overdose sudaa...ekeke..

-Nureen- said...

kasihredha :
masa kecik2 ja slalu g2 kan bila dh besaq masa ni la.. hehehee

shah-kayrul:
dia kata naik blkg ringan dr dia angkat depan.. hehee

-Nureen- said...

eina :
hehehe... 1st time gak try sbb berat dh dah naik 2kg hehhee

chugie said...

amboi.. kuat nye daddy elly ye.

-Nureen- said...

chugie :
klau dia kurus mcm masa dia study dulu sure x mampu nk angkat nureen hehee

wantie said...

amboi... aksi berani yang ekstreme ni. sejak kawin tak pernah pon hubby den angkat ai cenggitu. mau patah ler kalau angkat ai cenggitu.

Tak per la nureen & elly kurus jer.
memnang berani la korang ni. kalau jatuh ketiga ketiga tu dpat sakit.
hish.. lenkali jgn wat cam tu. guna tangga k.

BIONIC WOMEN said...

wah..gagah berani daddy elly..hehe
cantik kipas tuh..kita suka

mummy_ayu said...

tak berani jugak...sportingnya hubby nureen....

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011