Monday, June 6, 2011

picnic lagi kami d pantai sg batu!!!!


salam semua
lambat bersiaran hari ni
msk ja opis terus dpt call
ada docket menanti

*docket = customer complain samada x leh guna streamyx @ phone...

hari ni nak share weekend kami
kami x pergi jauh pon
totap dlm penang jgk
sbb daddy kena g keja kol 3 ptg sabtu tue

kebetulan ellesya dh lama mintak nk g main pasir
so kami ke sana la
jom layanzz....


amboi bersimpuh ayu lagi..


sgt teruja ngan pasir


daddy dh lapo
kami 2 dok main2 daddy dh mkn!!


tolong ellesya buat seahorse
tue nmpk x castle mummy ellesya robohkan huhuu



keta kesayangan terparking kemas kat blkg heheh


konon2nya mummy tue x mau la bg seluaq basah
last2 lencun hahhaa




nmpk muka mummy tembam la...
dah naik la bdn ni
nk kena diet nih..


amboi... layan nmpk!!


penuh pasir atas kpala 






see sluaq mummy...
hehehe


daddy plak sedap plak dok landing
ellesya dok ajak p cari crab...


dok korek lubang crab
kang kena gigit baru tau!!!




tapak kaki mummy & ellesya


daddy mula wat aksi ngan ellesya
berlari2 mengejar ombak







naik atas mintak nak ambik gambo
nk ambik sndri
amboi2x...



nak tgk close up gaya ellesya
hehehe


apa punya gaya lari la tue
hehhee...


lari dapatkan daddy plak





gambar yg paling mummy suka


opsss... daddy dah buka baju
semlm dah request kat mummy jgn letak gambo ni sensor!!!
so mummy wat la ala2 mosaic g2..
sbb daddy kata bdn dia x tough hehe

dah ponat nih... jom kita balik...
relax2 kat umah plak
pastu nak g queensbay masa daddy g keja sat g
nak jumpe cikwhite
kebetulan cikwhite turun penang
1st time nk jumpe
kenal cikwhite bila kami menang contest cik white
di pahamkan cik white turun penang sbb bisness
nak tau bisness apa
bleh terjah blog cikwhite k ;)



8 comments:

LYAfrina said...

SYOKNYER MAIN PANTAI...
BARU2 NI JUST MINUM AIR KEPALA J KAT PNTAI CHERATING... X MANDI PON..

nureen said...

lya :
knape x mandi.. tenagkan pikiran je ker??
skali skala gni best kan.. ;)

Nens Collection said...

comelnye rambut die

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye lepak2 kat pantai hujung minggu..
Cantik baju elly..Sesuai ngan orgnye..comel..

dinor's family said...

wah bestnya main kat pantai..kami pun weekend mandi manda kat kolam bbayor lak...

nureen said...

nen :
tq.. ramei org puji rambut dia..

lily :
mmg best tenang & nyaman skali.. baju tue nureenbeli masa elly nk msk 2thn pakai smpi la.. baju tue mmg beli saiz besar..

dinor :
mmg best.. ye ke.. dh n3kan??? nk tgk.. ;)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah syonya dia, kalo balqis ni tak mau main pasir punyer

IntaNBerliaN said...

Wah bestnya.. eppy je.. hihii

rambut dia cantik la.. :-)

tag nureen..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/06/7th-anniversary-ga.html

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011