Posts

Showing posts from January, 2011

:::Souv3nier FroM MeLaKa GA - by nureen:::

Image
sila scroll down utk n3 terkini Salam to all my frndzz.. sempena besday aii pada 09 January 2011 dengan bermurah hati nak anjurkan 1 GA yg simple mimple ni. Syarat2 dia senang jerr.. kena follow blogMy LuVly FamiLy wat n3 pasal contest ni & tepekkan banner kat atas tue dlm n3 & sidebar memasing & jgn lupa yerr link back to me jgn lupa letakkan add blog ni dlm bloglist korang k.. Untuk warganegara Malaysia & menetap di Malaysia jerr.. Pemenang akan di adili oleh my lil princess Ellesya Afreena. ^^^^Hadiahnyerrr...FM from Melaka 5 pemenang bertuah akan menerima souvenier ni.. gd luck yerr... tq

::Dinner semlm di NURUL IKAN BAKAQ MERINE::

Image
2 ari x berupdate blog ni sbb lappy msk workshop sbb suka suki ja jd blue screen tgk khusyuk2 wat keja pastu hang semlm kuaq pon x brapa ok ni gagah2 jugak wat n3.. seb baik ada warranty dr TM lagik sbb ni kan lappy campeni hehhee
Semalam mmg x dan nak masak so daddy tanya mkn kat luaq ka?? apa lagi cepat jer ngaku YES daddy nk blanja plak kan so ajak mkn ikan bakaq la.....

kami dah smpi park kat blkg skali sbb ada mirror yg besaq gabak ni.. leh berphotogenik.. elly dok check meja mana yg best siap ajak kami dok meja sana lagi kata meja kami kat c2 x best smbil geleng2 kpala.. kami x berganjak akhirnya elly diam ja... daddy in mirror
mummy pon nak jgk.. ngeh3x.. x abis lagi ker dok mengecheck!!
apa yg diukuq tue elly??
testing2...
elly ada kembar la.. ok x pc ni klau mummy nak msk contest we love jeans.. hehhee
apa la yg best sgt kat meje tue yg dia nk ja kami dok c2.. posing2.. ni pon ok gak kan utk contest...
amboi muka....
2 laici & 1 jus tembikai sya 1 la daddy.. mummy ni x abis2 lagi dok ambik gambo..

::weekend at waterfall::

Image
sabtu seawal 8 pagi kami kuaq dr umah ke opis mummy dulu sbb ada data yg harus send kat bos nak send dlm email x boleh sbb saiznyerr 44MG data tue nk prezent hari ni di Taiping oleh AGM RNO PP lepas copy & paste kami terus ke waterfall
sesampainya kami di parking elly dh dpt cam mmg dah lama kami xmai cini terus elly ckp
Ellesya : mummy, kita nk mandi kolam kan....... (sambil tersenyum lebar)
xcited nak bawak beg dia sendri
peace...
seiring & sejalan...
pintu utama..

nak jln soang2 x mau berpimpin tangan lagi dh... muka happy + muka baru bangun tidoq = xcitednyaaa.....
takut elly jatuh mintak dia pegang gak tangan daddy