Monday, January 31, 2011

:::Souv3nier FroM MeLaKa GA - by nureen:::

sila scroll down utk n3 terkini
Salam to all my frndzz..
sempena besday aii pada 09 January 2011
dengan bermurah hati nak anjurkan 1 GA yg simple mimple ni.
Syarat2 dia senang jerr..
  • kena follow blog My LuVly FamiLy
  • wat n3 pasal contest ni & tepekkan banner kat atas tue dlm n3 & sidebar memasing & jgn lupa yerr link back to me
  • jgn lupa letakkan add blog ni dlm bloglist korang k..
  • Untuk warganegara Malaysia & menetap di Malaysia jerr..
  • Pemenang akan di adili oleh my lil princess Ellesya Afreena.

^

^

^

^

Hadiahnyerrr...

FM from Melaka

5 pemenang bertuah akan menerima souvenier ni..
gd luck yerr...
tq

Thursday, January 27, 2011

::Dinner semlm di NURUL IKAN BAKAQ MERINE::

2 ari x berupdate blog ni
sbb lappy msk workshop
sbb
suka suki ja jd blue screen tgk khusyuk2 wat keja
pastu hang
semlm kuaq pon x brapa ok
ni gagah2 jugak wat n3..
seb baik ada warranty dr TM lagik
sbb ni kan lappy campeni
hehhee

Semalam mmg x dan nak masak
so daddy tanya mkn kat luaq ka??
apa lagi cepat jer ngaku YES
daddy nk blanja plak kan
so ajak mkn ikan bakaq la.....


kami dah smpi
park kat blkg skali
sbb ada mirror yg besaq gabak ni..
leh berphotogenik..
elly dok check meja mana yg best
siap ajak kami dok meja sana lagi
kata meja kami kat c2 x best smbil geleng2 kpala..
kami x berganjak
akhirnya elly diam ja...
daddy in mirror

mummy pon nak jgk.. ngeh3x..
x abis lagi ker dok mengecheck!!

apa yg diukuq tue elly??

testing2...

elly ada kembar la..
ok x pc ni klau mummy nak msk contest we love jeans.. hehhee

apa la yg best sgt kat meje tue yg dia nk ja kami dok c2..
posing2.. ni pon ok gak kan utk contest...

amboi muka....

2 laici & 1 jus tembikai
sya 1 la daddy..
mummy ni x abis2 lagi dok ambik gambo..

sotong goreng tepung

perrrggghhhh.... jom layan ngan kami..

daddy memulakan perasmian

ada lagi...

khusyuknya daddy mkn..

elly menjeling sakan kat mummy, daddy plak ngan aksi with tulang ikan

Ellesya : mummy ada lubang la (antara mummy & elly ada lubang ditengah2)

elly dah mula sronok
posing lagi..

aik... awat plak elly takut ngan kucing tue?? rasanya sbb bulu kucing tue kot...
kucing tue plak dok mengendap kami..

eh.. msk forum jgk yerr...

sattle dinner kami...

happy family...

yeaaahhhh nak ronda2 plak...

cepat masuk dlm keta!!!
kami terus ja blk umah sbb perut dh sengkak sgt2..
smpi kat umah terus tdoq..
dan pagi td mummy dh siap2 nk p keja
tgk daddy & elly..
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
***
***
***
***
**
**
**
*
*
*
*
masih liat nak bangun...
pagi ni smpi opis lewat la cikit.. hehehe
jom smbung wat keja...

Monday, January 24, 2011

::weekend at waterfall::


sabtu
seawal 8 pagi
kami kuaq dr umah
ke opis mummy dulu
sbb ada data yg
harus send kat bos
nak send dlm email x boleh
sbb saiznyerr 44MG
data tue nk prezent hari ni
di Taiping
oleh AGM RNO PP
lepas copy & paste
kami terus ke waterfall

sesampainya kami di parking
elly dh dpt cam
mmg dah lama kami xmai cini
terus elly ckp

Ellesya : mummy, kita nk mandi kolam kan....... (sambil tersenyum lebar)

xcited nak bawak beg dia sendri

peace...

seiring & sejalan...

pintu utama..


nak jln soang2 x mau berpimpin tangan lagi dh...
muka happy + muka baru bangun tidoq = xcitednyaaa.....

takut elly jatuh mintak dia pegang gak tangan daddy


dah nak sampai dahhhh

waaahhhh....


kami kena tunggu 5minit sbb kolam tgh ducuci..

sementara tue elly mula berposing..

eh3x... aksi menggoda gitue...

dah tak sabaq nk turun.. elly turun soang2.. tgh2 berjalan dlm kolam elly jatuh & tenggelam, mummy tgk ja, dia bangun sendiri & jln lagi dan skali lagi elly tenggelam baru mummy turun & angkat dia naik.. elly x lemas tp dia suka cuma dia x biasa..

air sejuk sgt.. myb awai sgt kot.. 

jom layanzzz aksi kami 3 beranak di kolam waterfall










elly kesejukkan, naik sekejap & selimut untuk kurangkan sejuk and...........
main lagiiiiiiiiiii.............



aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

suka tengok piccas ni...



ok kami dah nk balik............
happy family

nmpk ja harus singgah ni.. mcm lya mama asya kata.. 
PG & kanak2 x dpt dipisahkan...

masa otw nak balik singgah beli air lassi pisang.. daddy ckp sedap.. so layan....



Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (46) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011