Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2011

cinema.com.my: Kung Fu Panda: The Kaboom Of Doom

semalam terjah TGV 1st avenue
baru buka kat penang
mmg selesa
kami ambik couple seat 2
sbb PIL kebetulan mai semalam..
so layan kami d TGV!!!!


muka xcited ellesya nk tgk wayang!!!

Ellesya : popcorn ni ellesya punya.........

lepak minum dulu kat  old town white coffee wayang kol 9.20 mlm masa ni baru pkl 8.55mlm


Ellesya : ni sya punya la daddy... ishhhh.... klau dia punya mmg garang sangat x mau bagi hehehe

ni saya punya white coffee

masanya dh tiba kami menunggu wan & tok g toilet


masih menunggu...

dahhhhhhhhhhhhh masuk!! yeahhhh....

mummy dok snap lagi gambo kena marah ngan daddy hehehhe... sbb ada flash!!! seat blkg kami my PIL
cinema.com.my: Kung Fu Panda: The Kaboom Of Doom



mmg best!!!!
jom la kpd sape2 yg blum terjah!!!
slamat menonton...



contest : hepi besday daddy!!!

jom terjah blog contest nureen di cini

weekend kami d JB - sempena majlis perkahwinan abg

26 may 2011 jam 1pagi kami berangkat ke  JB plan nk gerak lepas maghrib tp d sbbkan cupcake yg d order utk hantaran siap lambat so terpaksa la bertolak lewat
jam 5.30 pagi kami sampai d R&R ulu bernam mengantok sgt so tidoq sat dlm keta je smpi kol 8 gerak & singgah plak d R&R Dengkil mandi sebelum meneruskan perjalanan...
layanzzz dak ellesya lepas mandi ellesya lena x hengat punya selesa la sbb mummy bwk comforter utk dia..


dah mandi pon nmpk cam x mandi sbb x cukup tdoq.. kami sampai di JB pkl 4ptg tunggu abg kat esso untuk ke umah yg d sewa
b4 ni kata nak dok chalet tp ntah la knapa x jd plak lupa lak nak tanya abg so duduk umah taman sangat2 selesa..
relax jap & siapkan 2 hantaran
yg nak bawa mlm tue
utk majlis akad nikah

lepas maghrib je terus bersiap2
kami akan berangkat ke
Kampung Melayu Majidee

kami 2 beranak sedondon
untuk ellesya mummy tempah tudung skali
sbb ellesya ni akan request
nak pakai tudung
daripada dia mengamok baik buatkan utk dia kan...


ellesya org pertama yg siap bila nk am…

... jom kita ke JB...

salam jumaat.. n3 ni autopublish.. myb masa ni kami dah smpi JB
jom kita layan kami d  OLD TOWN weekend lepas...
x byk berbicara... bak kata eb biaq photo sahaja yg berbicara... hehehe...







menu wajib


sukanyerr dia...



rasmi dolu aiq daddy
hahaha... mummy plak mkn ice cream dia

elly punya ni roti bakar



mummynyerr lassi manggo