Thursday, April 19, 2012

WALLPAPER

ASSALAMUALAIKUM..

saje nk share wallpaper kat anset nureen
anset biasa jerr nureen guna

wallpaper anset yg utk kerja (celcom)
no ni baru ja pakai bila keja ngan TM 2009
murah call in & out dan yg penting bleh claim ngan compeni

wallpaper utk anset personal (maxis)
no ni nureen pakai dari tahun 2003
slalu nureen akan letak pic ellesya tp ari tue daddy tukar
dia kata tgk la dia sama hahhaa

15 comments:

Myra Jay said...

Heheee, yela kena letak gambar hubby la baru semangat ;)

Mummy Princess said...

Akak lak ada 3 no.
1 utk opis & hal2 kerja
1 utk join2 contest & personel
1 lg no sama dgn en hubby & utk call en hubby sajer
tp anset guna 2 jer...sbb 1 anset tu leh pakai 2 simkad

LYAfrina said...

nureen..pasni kna tuko la wallpaper..gambar b-4 plok

Anum said...

yes ltk gmbr hubby kasi semangat for every day

eB ezrin said...

eB dh kembali tp x larat nk wat aper2 pn. hu3

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita letak gambo balqis, dah tu gambo dia je yang penuh dalam hanset..

Fieza79 said...

hehee..kdg2 en suami pun terasa tau lau kita tak letak gamba depa...asyik letak gamba anak je...sama la asben fieza...dlm diam jeles rupa nya..

wantie said...

hehehe... tu la kan. sejak ada anak asyik dok letak gambar anak je. kak T pun letak gambar anak anak.

terkadang kita lupa seketika yg hubby pun tingin gambarnya di wall paperkan. kui kui..

kalau cam tu, kena letak gak la gambar husband kak t sekalisekala. ya la kan kaum adam ni kekadang nak suruh tu mcm malu malu kot.

Imah Dinor said...

biasa gambo anak2....klu kat tpon pic sendiri...fb gambo bdua ngan somi..he.....

KhaiRin : anies said...

sy pakai 3310 je x de wallpaper hahahaha (tipu je)

Zie said...

Wall paper hp zie gambar anak2 jer...

emm tahniah dah bersalin... mana gambar baby nih?...

Che rosliza Che mat said...

very nice wallpaper...

iizza said...

nice..baru la gi mana-mana terpandang phone teringat la en.hubbynya..^_^

Gieyana said...

janggut si daddy yg x leh thn tue..:P

eima said...

janggut en hubby ....fuuyyyooo

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011