waterfall yg happening

ASSALAMUALAIKUM

weekend sabtu lepas
awal2 lagi dh plan nk g waterfall
bulan january ari tue kan tgh renovate
so skrg dh siap & kami terus terjah...
ada 32 keping semuanya gambar kami di waterfall
jom layanzzz....

kami smpi around pkl 10 kot

dr jauh lg dh x sabo nk mandi walaupon mummy & daddy dia nk mkn dlu hehhehe


see... bersungguh2nya daddy tiup floater tue

tompang yerr


ellesya tak brapa mau naik floater, dia lebih suka berenang sndri



yeeaaahhhhhh.........

berlengankan floater kat tangan tue ellesya belajar berenang

semakin maju.. dh bleh angkat kaki


tgk.. nak jgk join org2 yg lebih besar kat ujung tue
kat sana dalam cikit berbanding yg tmpt yg kami mandi tue

ni mmg khas utk kanak2

hehhee... nk gak tempek..


x perasan daku kena candid

TQ ellesya... cantik gambo ni

mula belajar berenang

dari dalam air

semakin maju ellesya berenang
ni la 1st time camera nureen tenggelam msk dlm air

eh3x.. mcm kiss plak tp sebenarnya tidak ya...

lagi ellesya berenang
gambar dr dlm air

satu2nya gambar kami ber3 d citu..

bersungguh2 ellesya belajar berenang

smpi dekat ngan nureen terus peluk ngan erat

patut la lama betol dia peluk.. ooo ropa2nya dok tgu daddy ambik gambo :)

last moment sebelum kami naik & bersiap2 uk terjah QUEENSBAY plak

dah ready... jom3x

cepat ligan daddy sya

seiring & sejalan.....lallalallaa

laju melangkah ke kereta
dah x sabo nak terjah qbay nk lunch nk lepak2 cuci mata :)


Comments

mamalieyna said…
bestnye main air..cantik gambo elly ambik..pandai~

alaa skrg musim anak2 selesema, tak dpt g tmpt2 cmni..teringin jugak..hu~
Kakzakie said…
Tempat baru masih tak ramai org tu yg bebas ye elly main air... seronok betul kakak tengok dia berenang
eB ezrin said…
canteknyer tmpt tuh....
tapi kalo kami nk bwk 2 org.. kena pikir panjang la skit. hu3
MRS. K said…
wahh.. gud girl la ellesya. kalau si hadif ni bawak pi tmpt dalam sikit mau menjerit dah
el said…
kalo xde org mmg best layan situ..tp kalo rmi..jenuh gak lah..lama giler aku x pi sn..nti mgu depan senin nak bw deme tu jln2 kalo masa mengizinkan lah...
wantie said…
tu dia.. sekali ngan parent mandi. dasyat la korang. kak t selalunya kalau pi memang tak mandi ngan mirul.
Ros said…
Assalamualaikum Nureen,

Cantik tempat ni Nureen dan Kak Ros suka sangat bila tengok Si ellesya kat dalam air tu....he.he.he....
MamaEma said…
seronoknya dapat madi kolam...
eh waterfall ke tu.. hehhe mcm ala-ala kat swimming pool plak.. neway, happy tgk dpt bersama gan famili.. :)
shark said…
huishh syok eh mandi manda..nely punya pelampung angry bird siap hahah :)
sue zainun said…
wauuu gambar dalam air tu cantiklah..
haha seronok nampak sefamily mandi manda..:p
|| NaFiRaa || said…
seronoknye~ dapat mandi manda.. lama dh zura tak berendam... rindu nak mandi manda..

canteknye gambar dari dalam air.. nureen pakai camera ape ek??
Anonymous said…
aiseh man...syiok
LYAfrina said…
wah...ceronoknyer main air.. panas2 gini..kalo berendam..segar rasa kan
dhiera said…
best ye~ ellysa kecik2 dah pandai berenang~
mimie.. said…
bestnyeee main air...nak jugakkkk ^^,

ellesya pandai bergaya lah bila amik gambar tu..comel sgttt!
sukalah tgk anak n ibu berpeluk n kiss dlm air=)cantik nampak=)
fieda said…
wow..cayalah elly pandai berenang ye...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017