Tuesday, April 3, 2012

waterfall yg happening

ASSALAMUALAIKUM

weekend sabtu lepas
awal2 lagi dh plan nk g waterfall
bulan january ari tue kan tgh renovate
so skrg dh siap & kami terus terjah...
ada 32 keping semuanya gambar kami di waterfall
jom layanzzz....

kami smpi around pkl 10 kot

dr jauh lg dh x sabo nk mandi walaupon mummy & daddy dia nk mkn dlu hehhehe


see... bersungguh2nya daddy tiup floater tue

tompang yerr


ellesya tak brapa mau naik floater, dia lebih suka berenang sndri



yeeaaahhhhhh.........

berlengankan floater kat tangan tue ellesya belajar berenang

semakin maju.. dh bleh angkat kaki


tgk.. nak jgk join org2 yg lebih besar kat ujung tue
kat sana dalam cikit berbanding yg tmpt yg kami mandi tue

ni mmg khas utk kanak2

hehhee... nk gak tempek..


x perasan daku kena candid

TQ ellesya... cantik gambo ni

mula belajar berenang

dari dalam air

semakin maju ellesya berenang
ni la 1st time camera nureen tenggelam msk dlm air

eh3x.. mcm kiss plak tp sebenarnya tidak ya...

lagi ellesya berenang
gambar dr dlm air

satu2nya gambar kami ber3 d citu..

bersungguh2 ellesya belajar berenang

smpi dekat ngan nureen terus peluk ngan erat

patut la lama betol dia peluk.. ooo ropa2nya dok tgu daddy ambik gambo :)

last moment sebelum kami naik & bersiap2 uk terjah QUEENSBAY plak

dah ready... jom3x

cepat ligan daddy sya

seiring & sejalan.....lallalallaa

laju melangkah ke kereta
dah x sabo nak terjah qbay nk lunch nk lepak2 cuci mata :)


19 comments:

mamalieyna said...

bestnye main air..cantik gambo elly ambik..pandai~

alaa skrg musim anak2 selesema, tak dpt g tmpt2 cmni..teringin jugak..hu~

Kakzakie said...

Tempat baru masih tak ramai org tu yg bebas ye elly main air... seronok betul kakak tengok dia berenang

eB ezrin said...

canteknyer tmpt tuh....
tapi kalo kami nk bwk 2 org.. kena pikir panjang la skit. hu3

MRS. K said...

wahh.. gud girl la ellesya. kalau si hadif ni bawak pi tmpt dalam sikit mau menjerit dah

el said...

kalo xde org mmg best layan situ..tp kalo rmi..jenuh gak lah..lama giler aku x pi sn..nti mgu depan senin nak bw deme tu jln2 kalo masa mengizinkan lah...

wantie said...

tu dia.. sekali ngan parent mandi. dasyat la korang. kak t selalunya kalau pi memang tak mandi ngan mirul.

Ros said...

Assalamualaikum Nureen,

Cantik tempat ni Nureen dan Kak Ros suka sangat bila tengok Si ellesya kat dalam air tu....he.he.he....

MamaEma said...

seronoknya dapat madi kolam...

from heart nisah idham~ said...

eh waterfall ke tu.. hehhe mcm ala-ala kat swimming pool plak.. neway, happy tgk dpt bersama gan famili.. :)

shark said...

huishh syok eh mandi manda..nely punya pelampung angry bird siap hahah :)

sue zainun said...

wauuu gambar dalam air tu cantiklah..
haha seronok nampak sefamily mandi manda..:p

|| NaFiRaa || said...

seronoknye~ dapat mandi manda.. lama dh zura tak berendam... rindu nak mandi manda..

canteknye gambar dari dalam air.. nureen pakai camera ape ek??

~diAhOntHeblOg~ said...

aiseh man...syiok

LYAfrina said...

wah...ceronoknyer main air.. panas2 gini..kalo berendam..segar rasa kan

dhiera said...

best ye~ ellysa kecik2 dah pandai berenang~

mimie.. said...

bestnyeee main air...nak jugakkkk ^^,

ellesya pandai bergaya lah bila amik gambar tu..comel sgttt!

wan nurul hezrina said...

sukalah tgk anak n ibu berpeluk n kiss dlm air=)cantik nampak=)

watyz said...

kat mana ni?

fieda said...

wow..cayalah elly pandai berenang ye...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011