Posts

Showing posts from December, 2012

kenikmatan

Image
assalamualaikum autopublish




daddy & ellesya g lepak pantai yg dkt ngan umah mmg santai abesss....

potluck di teratak MLF

Image
assalamualaikum autopublish



nantikan kemunculannya

supper yg simple & sedap

Image
assalamualaikum autopublish
sape nk coba bleh aja hehhee layan hello kitty kat sluaq ellesya dlu ellesya klau bab nak snap gambo apa saja dia akan snap dlm camera nureen tue penuh aksi muka dia yg dia snap sndrik hehhe
chef nasir di dapur
ada strawberry la goncong bro
perghhhh....
skali skala boleh la kan untuk sape2 yg diet ehhehe

nureen dh start bercuti dari 27 smpi 30/12/12
ada gak pikiq nk smbung 31/12 jugak sbb 1/1/13 kan cuti new year
tp daddy la x bleh
so cancel... :)

wordless wednesday

Image
assalamualaikum
autopublish

salah satu dessert faveret ellesya





27 & 28 dec nureen cuti yerr
kira 4 hari la MLF akan bercuti
blum plan lagi nak kemana cuti2 ni :)

_______________________________________________


http://www.shera.com.my/

krismas bridge at queensbay

Image
assalamualaikum autopublish
posing2 sejenak


ellesya ada tanya "mummy... mana santa clous??"
"santa dah tdoq kot"
hahahhahahhaa
yg pasti.... esok cutiiiii............
slamat bercuti kwn2



glitter-graphics.com******************************************************* singgah lerrr.....

http://shera.com.my/

hepi anniversary ke 6 eb & shah

Image
assalamualaikum
autopublish


glitter-graphics.com
hepi anniversary to eb & shah moga kekal hingga ke akhir hayat AMIN...

http://mamaaerish.blogspot.com/2012/12/6th-anniversary.html

siang melepak mlm bershopping.........

Image
assalamualaikum
autopublish

puas melepak di umah sebelah siangnya
mlm kami terjah giant bayan baru
layannnzzzz..... teruja emir kena sapa dek angin kipas hehhehee
ellesya pon suka... :)
prem wit bear dia tak lupa mmg dah lama x bwk jln2 kan posing anak beranak
ni gaya posing nk bersilat hehhee
posing ayu yerrr
tp bila jumpak cermin lagi la suka berposing
oppsss... nmpk pusat la plak
juz berposing yerr
kami tak beli pon :P
apa yg kami beli????

snap by phone mlm tue
beli drawer utk simpan segala mainan ellesya
tu yg rajin jerr nk mskkan semua mainan dia
yg pink tu yerr.. yg biru merah tue almari baju ellesya
ingat tak n3 yg nureen wat... yg mlm b4 bersalin dlu tue
almari tue la... nk baca bleh terjahcini

ellesya masih bersusu botol kerrr???
ssh jugak dia nk tinggalkan
tp sllau dia akan mintak time nk tdoq ja

dah 2 minggu ellesya bertadika
masuk minggu ke 2 ni dia dh mula minum guna cawan
bila ditanya, katanya madam nora (cikgu tadika)
suruh minum susu guna cawan
so skrg ni ellesya mintak…

jom kita beraerobic sambil merepair keta

Image
assalamualaikum
autopublish

weekend kami melepak ja di umah
lunch time layan emir yg semakin hari semakin cerdik
klau mkn kejap jerr nak duduk dlm walker
klau bleh dia nk bebas berdiri sana cini sesuka ati
jom2... kita layannnn dolu... nmpk tak anak panah yg nureen tunjuk tue? ibu jari kaki emir dh basah la... ellesya... layan cartoon dia la... :P
yeahhhh... jom beraerobik ngan emir
cari port baru lak nk beraerobik
elok nak beraerobik ja..  ada yg lebih menarik perhatian emir la
laju jerr dia
yessss...... mula nak merepair keta dia la tue dah lerr mummy tgh suap bubur nasi ni tp bagus jugak emir asyikkk ngan mainan tue sbbnya.. emir akan mkn lebih byk dr biasa :)
berpusing2 taya keta dia
bersemangat betolll
snap dr atas plak la kan
aik3x... taya keta pon nk gigit kerrr???
opssss.... skali kaki nureen pon termsk coroum daaaaa nmpk kan kat bwh mulut emir tue ada nasi lagi....

kita putarrrrr............
jampi serapah apa la yg emir tgh baca tu yerr
cikit pon dia x hiraukan mummy... huhuuu