Wednesday, March 6, 2013

2D1N : bercanda di tepian pantai

assalamualaikum
autopublish

sebelah petangnya.. kami turun pantai
hirup udara segar
emir, 1st time akan jejakkan kaki kat pasir pantai
mmg x pernah bwk dia g pantai sblm ni wlpon umah dekat je ngan pantai...
ellesya siap ngan bekal air kotak laici
angin petang tue cukup kuat.. ombak pon kuat jugak
sapa yg kena candid dlu hehhee
emir agak takut pd mulanya...
tp bila kaki dah kena air laut...  teruja seketika :)
mula nak wat aksi sndrik
brani tuh nak masuk tengah
terduduk terus... asyikkk la dpt main pasir
di ramas2nyerr pasir tue
best kan hehhee
aik... knape ni??
dah berdukung yerr emir.. tgk kakak sya... konon2nya x mau la bg sluaq tue basah kan
dengan angin yg kuat.. ellesya hanyut dibuai alunan bayu
cewahhh... betoi ka ayat nih


ellesya lari dari ombak
i lioke this pic... :)
menggeliat emir nak turun
bestkan... anak2 hepi kami laki bini lagi2 la hepi :)

berlatarbelakangkan hotel yg kami nginap :)
muka teruja emir main pasir
belum jumpe ketam lg hehhee
kulit siput byk.. ;p
jom layan ellesya di persisiran pantai sambil nyayi lagu SAYANG dr shae
'sayang apa khabar denganmu'
'disini ku merindui kamu'
mcm gaya model plak mummy tgk
nmpk tak???  kuatkan ombak dia
nak cuci mata tak???
hehhee... mat2 salleh byk kat blkg tue
tgh dok berjemur...
emir dah mula ngantok
dr kami smpi tadi dia belum tdoq lagi

respon hambar je emir.. ngantok....
alalalaaaa....

ngan daddy plak k...
ellesya pon nak jugak 
skali lagi emir main ombak
ellesya srh daddy dukung dia... mana bleh.. emir sape nak pegang
so ellesya jalan la sndrik p kat daddy

3 buah hati kesayangan mummy
asyikkk.... ellesya pegang je sluaq tue
konon tak mau bg basah la walhal basah jugak..
masa ni ellesya batok n muntah
abes sluaq dia kena
muka emir pon terkena jugak
terus kami naik atas.. :)

___________________________________________________

jom singgah






19 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya dia

Syima ~Mama Kyra~ said...

syoknya dua badik ni main tepi pantai =)

watyz said...

best nye... dpt tido hotel. dpt main ombak rindu... eh... hehehhe

Ema Blog said...

minggu lepas pergi penang hari tu..takut nak mandi pantai...ombak pun tinggi..walaupun cuacanya baik...banyak tersadai tapak sulaiman di pantai.

e!ya said...

wahh sonok tgk emir tak takut langsung kan..

Zura@Iwan said...

nnti nk pergi main laut penang plak..hari tu aku dh penah bawa Irfan jejak kaki kt pantai penang ni...xcited dia...

Imah Dinor said...

mmg best kena abgin laut...

Zie said...

seronoknya.. bila ditepi pantai.. naper tak mandi pantai... hehehe
wah emir seronoknya dia...

Huda said...

bestnye tgk laut..sejuk je kan angin dia.. :)

Qhaifa Nur said...

dapat tengok laut yang terbentang luas NureeN, tenang jiwa raga...
seronok 2 beradik dapat main air, tak mandi tak kisah..

Nafira usof said...

alahaiiii.. syoknye mandi laut~
lama dah x berendam nih~

LYAfrina said...

seronoknyer bercuti..
mesti emir teruja sgt2... 1st time main pntai

NEKCIK said...

Salam Nureen..syioknya Nekcik tengok air laut dan pantai..walaupun dalam gambar....segar rasa dapat di sapa angin laut!!!

wantie said...

mcm best ja. lenkali dpt offer nak gak la gedik sini. haaaa... bagus emur
ramas pasir tu

ALoNa CintamaniszLite said...

kat penang jgk ke??
aiiii....ni mmg utk lepak betoi2 ni, hehe..

sue zainun said...

haihh budak2 mmg suka ngan air kan..hehe

sue zainun said...

haihh budak2 mmg suka ngan air kan..hehe

eB said...

bestnyer... mmg terbaek la :)

el said...

cuaca sgt cantek
laut pun..terbaik lah

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011