Tuesday, November 12, 2013

family : mandi puas2 sebelum check out....

assalamualaikum....

yeahhh.... bersiaran dari umah
sementara tunggu emir bgn tdoq.. so wat n3 penghabisan jap
dah sarapan kenyang2 terus terjun kolam
mandi sepuas2nya yerr... dah nk check out jap g
layanzzzzz............
 emir yg makin terror berenang
 dok wat catwalk plak dh
 kakak sya pon nk tiru aksi emir
 berpaut d kaki daddy.. ahha
letih berenang ker??
 jom emir, kita naik blkg kakak sya....
 my luvly family... 
 tgk la emir tue.. nak berenang sndri 
 dr dasar kolam :P
 dah biru kan mulut emir...
 cini kan bagus... x dalam kan
tp nak jugak mandi kolam sana
 duduk berehat d tangga kolam
 kakak sya... still dok belajaq berenang...
tp lupa bwk turun goggle hehe 
 emir masa ni dh menggigil kesejukkan
ajak naik x mau
masa dok relax.. nmpk....
 tue dia... sempat la snap
 dah la jom naik... sejuk dh..
kita relax dlm bilik k
 di beranda bilik...
 alahaiii, mummy masuk ja semua x tgk camera.. huhuu
 relax smbil tgk pemandangan
 haha... emir dok teruja tgk aksi kakak sya...
 sementara daddy uruskan check put, kita main dulu.. haha
emir smpi terjengket2
last pic d kaunter check out 
emir nak p mana tu??
tak mau balik ka??

tq sooo much daddy... bwk kami lepak hotel
percutian yg awesome kan :)
________________________________________________________
jom singgah

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning
bestnya main air

Qhaifa Nur said...

sempat lagi mandi yup emir sebelum balik...
terasa berat hati nak kuar hotel kan Nureen...

eima said...

dah lama tak mamndi kolam ...budak2 tu ..sbb mama diorg terlalu tkt ngan penyakit berjangkit ...huhu

pastu aku pun teringin nk mandi kolam tp ai is pemalu hamat ...huhu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nureen...biasa la anak2 klu jumpa air mmg xmo kuar kolam dah.hihi

el said...

tu sure mtk pi lagi lah tu kan kan kan hehehe xpuas kan kan kan

wantie said...

elly, emir..pas ni ajak mummy daddy gi lagi.
cakap je tak pernah puas main air. ahaksssssssss

kayyana said...

seronoknye tgk dieorang main air.. rasa nak bwk anak anak main pool pulak..hehe..

lieyalatif said...

same mcm lieya nureen...dahnak cek out tu sempat lagi berkubang last round ekekeekekek....lagi hebat drama tak mo naik dari pool selalunye si mia mija buat heheehehehe.....

takpe2 nanti leh dtg lagi main air....tips nak bagi anak2 hepi bercuti ialah book hotel yg ade pool kan heheheeheh.....tak kuar berjalan mane pun takpe yg penting ade pool heheheeheh

Syima ~Mama Kyra~ said...

bestnya..syok kan cuti2 with family..bdk2 mmg suka main air kan..smpi kecut gigil pun still nak layan..

Ct Norfatimah said...

betoi2 mandi smp lebam ni...

mama lieyna said...

Percutian singkat yg best :-).. rasa nak jugak g bercuti lg, tp en suami tu jadual kerja dia, susah nak book masa sesuai..alahai..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011