Posts

Showing posts from January, 2013

sunday at secret recipi

Image
assalamualaikum autopublish
dari subway singgah OFO n berehat sebentar di secret recipi perghhhh.... xtvt yg penuh  masa ni la waktu yg terbaekkk bersama anak2 & suami
plan nureen lepas kuaq dr OFO nak ajak daddy terjah QUAY tapi daddy ckp panas lagi.. klau g mlm selesa la so cancel.. kami terjah len kali tgk Gie & Zura dah terjah Quay.. mcm besttt jekk
klau dpt sudu n chopstik mcm ni agak2 la, apa yg kami order??? hehehe offcoz la makanan berkuah kan
chicago cheese cake daddy yg punya

durian cheese cake ellesya yg punya mcm x percaya, ellesya yg pilih sndrik tau
daddy ngidam banana split hehehe... oppssss, jgn salah paham yerr
ice blended coffee caramel & strawberry yogurt sape punya??? coffee nureen lerr... mmg peminat tegar coffee skrg nih yg satu lagi klau dah warna pink tuh offcoz la ellesya kan
perghhh... wallaweiii... ni nureen punya bila dok watsapp2 ngan member2 sek dok bercerita sakan pasal ni... tomyam kung mmg menyengat weiii... berasap telinga... perghhhh....
emir.…

sunday at subway

Image
assalamualaikum autopublish
plan baekkk punya weekend lepas mmg seisi nak makan2 nak shopping2 wallaweiii... dah lama x wat mcm ni kan
gambaq ala2 mcm kat genting plak ada kabus bagai.. walhal kat penang jekk.. tp suasana dlm kedai ni mcm kat sana jekk hehehe.. ke hint kat daddy nak ajak g sana :P kami serbu subway dekat ngan gurney daddy tgh meng'order' kat blkg nun, yg berbaju biru gelap sbbnyerr nak g shopping baju2 kat OFO dekat la ckit kan, pas mkn bleh p terus
ellesya tengah dok pujuk emir pujuk apa???? pujuk sbb dia nak duduk dlm baby chair tue hehhee
ada satu ni jekk... yg lain dh org ambik emir x dernyerr nak bagi kan tgk la... mcm2 cara ellesya dok pujuk
akhirnya... pasrah baik layannn moi@bubur nasi yg nureen bekalkan utk dia... sedap ooooo... moi ni jugak ellesya suka mkn kat tadika dia nureen wat muka tebal tanya recipi tau hehhee
makan dengan muka pasrah yerr
"tak nak kwn ngan emir" hehehee dok kira apa plak tuh??
kami duduk paling rapat ngan dinding...
e…

sambungan crita caler2 ellesya

Image
assalamualaikum

colour pencil tuh nureen beli masa lunch time
so bila blk keja trus g ambik elly
dia mmg akan check keta
nak tgk apa yg nureen belikan utk dia
mmg tiap kali ambik dia, dia nak sesuatu
x kesah janji dia dpt
kalau bukan makanan, mainan pon ok
tapi klau x dak makanan, wajib la singgah stese minyak kan..hehhe


mmm.... apa lagi
cmfrm la dh x sabar kan
tp review dlu koleksi buku tue kat page blkg
ada yg dia nak la tuh

khusyuk tol..
janji dia yg rasmi okehh...

1st colour yg ellesya guna offcoz la pink hehhee....
ellesya kidal yerr
ikut daddy dia... sama mcm aerish jugak...
drgkan bff hehehe..


hasilnya...
bila dok clr dlm keta yg tgh bergerak
gini la jadinya

sebelah malamnya...
katanya tgh colourkan chrismas tree

bila duduk kat meja ni
ellesya ckp x nmpk sbbnyerr lindung bayang
so nureen ubah mengadap TV
ok.. clear...
sambung colour2..

kali ni nmpk lebih cermat
aik.... pink jugak yg jadi pilihan
tp bukan pokok tue yg pink
baju tu plak hehehe
dan hasilnya......

minggu lepas nuree…