Posts

Showing posts from March, 2013

ellesya wit LOVE

Image
assalamualaikum
autopublish

ellesya skrg mmg suka wat bentuk love ngan jari dia
siap dok ajar2 lagi mummy dia nih
jari dia kan kecik comel jerr
so bila mummy dia buat bentuk love, dia ckp tak betul la
kena wat mcm dia buat.. hehehe

emuahhhh.... mummy syg kamooo ketat2..  ___________________________________________________
jom singgah

http://www.shera.com.my/

ice ketol bertaburan

Image
assalamualaikum
autopublish

mentang2 la freezer kat bawah
emir mmg senang2 la nak buka n tutup kan
aduyaiiii... dah byk kali tau
incident ini berlaku... hahhaha
abesss bertaburan

bleh plak kutip masuk mulut.... seketul besaq tu msk semua dlm mulut
perghhhh... x sejuk kerr???
hahhaa... emir bukan kutip yg tu k..
nureen bg yg baru.. yg kat lantai tue sekadar untuk model hahha
boleh g2
boleh pegang ice tue tahan sejuk sungguh tangan dia.. dah la masa ni dok selsema lagik percaya @ tidak, betapa kuatnya gigi emir, dia gigit ketul ice tue mmg masuk dlm mulut dia, siap dok isap2 lagik dah lencun baju dia.. nak tukaq baju masuk la dlm bilik.. sementara nureen dok pilih2 baju pusing ja belakang.. hambikkk dah panjat c2 plak.. mmmm kuat kerr nak tolak meja solek tuh.. hehhee
emir.. emir.... __________________________________________________
jom singgah

http://www.shera.com.my/

makaceh daddy :)

Image
assalamualaikum
autopublish

semua ni daddy yg belikan buku sapa lagi kalau bukan ellesya ni lagik... bertuahnya ellesya
malam2 dok mintak nureen bacakan untuk dia

nureen pon dapat jugak tau emuah.. tq daddy beli ptg khamis minggu lepas tak silap
balik malam tue terus xcited mewarna

emir pon nak jugak!!!! amboiii... dok tarik2 tangan kakak sya yerr
seb baik la kakak sya mood OK
ellesya : emir nak colour2 jugak ker?
emir : uk.. uk... (apa la yg emir ckp ya)
ellesya : mummy, yg sya buat ni nanti mummy pos kat aerishadania k 
mummy : ok
ellesya, apa saja yg dia buat mesti dia ingat untuk aerish :)

BUNCHO plak...
pink & purple 1st colour yg ellesya guna
penuh tekun & khusyuk

mermaid & nemo plak yerr
klau slalu2 dpt mcm ni kan bestt hehhee...
dpt free mmg la best :P ________________________________________________________
jom singgah

http://www.shera.com.my/

family trip : merebus telur & berjakuzi

Image
assalamualaikum
autopublish

dah puas mandi manda, tiba masa kami nk ronda2 ellesya, adrian & daniel pon dah berubah tempat jom kita jejaki mereka..  kami tak merebus pon, juz tgk org len jerr yg rebus ada yg ckp, x brapa elok mkn sbb sulfurnyerr tinggi oooo... kat cini yerr kamooo ni kolam air panas @ menjakuzikan diri hahhaa tp tak la panas sgt, suam2 kuku ja jom kita tgk.. byk kolam air panas lagi yg hanya mampu berendam kaki jerrr syg emir ketat2... hehehe salah satu kolamnya maps dlm kwsn tersebut posing dlu.... nin dia kolamnya... agak panas :P kami lagi... emir dah bosan kerr?? layan jerr la mummy n daddy yg nak berposing2 nih awat serius sgt nih boleh massage2 kaki smbil merasa kehangatan air yg mengalir
emir pon nak jugak... pijak jerr kat c2 emir mula dok angkat2 kaki... hehehee.... tapi bila dah ok, terus letak 2 2 kaki hahhaaa siap nak duduk lagi mmg sesuai la utk kaki kan :)  smpi ni dah ellesya & the gang cini lagi panas tu pasal emir celup kaki sat2 ja tmpt kami b…