Friday, March 29, 2013

ellesya wit LOVE

assalamualaikum
autopublish

ellesya skrg mmg suka wat bentuk love ngan jari dia
siap dok ajar2 lagi mummy dia nih
jari dia kan kecik comel jerr
so bila mummy dia buat bentuk love, dia ckp tak betul la
kena wat mcm dia buat.. hehehe
 

emuahhhh.... mummy syg kamooo ketat2.. 
___________________________________________________

jom singgah




Thursday, March 28, 2013

ice ketol bertaburan

assalamualaikum
autopublish

mentang2 la freezer kat bawah
emir mmg senang2 la nak buka n tutup kan
aduyaiiii... dah byk kali tau

incident ini berlaku... hahhaha
abesss bertaburan

bleh plak kutip masuk mulut.... seketul besaq tu msk semua dlm mulut
perghhhh... x sejuk kerr???
hahhaa... emir bukan kutip yg tu k..
nureen bg yg baru.. yg kat lantai tue sekadar untuk model hahha
boleh g2
boleh pegang ice tue
tahan sejuk sungguh tangan dia..
dah la masa ni dok selsema lagik
percaya @ tidak, betapa kuatnya gigi emir, dia gigit ketul ice tue
mmg masuk dlm mulut dia, siap dok isap2 lagik
dah lencun baju dia.. nak tukaq baju
masuk la dlm bilik.. sementara nureen dok pilih2 baju
pusing ja belakang.. hambikkk
dah panjat c2 plak.. mmmm
kuat kerr nak tolak meja solek tuh.. hehhee
emir.. emir....
__________________________________________________

jom singgah




Wednesday, March 27, 2013

makaceh daddy :)

assalamualaikum
autopublish

semua ni daddy yg belikan
buku sapa lagi kalau bukan ellesya
ni lagik... bertuahnya ellesya
malam2 dok mintak nureen bacakan untuk dia

nureen pon dapat jugak tau
emuah.. tq daddy
beli ptg khamis minggu lepas tak silap
balik malam tue terus xcited mewarna

emir pon nak jugak!!!!
amboiii... dok tarik2 tangan kakak sya yerr
seb baik la kakak sya mood OK
ellesya : emir nak colour2 jugak ker?
emir : uk.. uk... (apa la yg emir ckp ya)
ellesya : mummy, yg sya buat ni nanti mummy pos kat aerishadania k 
mummy : ok
ellesya, apa saja yg dia buat mesti dia ingat untuk aerish :)

BUNCHO plak...
pink & purple 1st colour yg ellesya guna
penuh tekun & khusyuk

mermaid & nemo plak yerr
klau slalu2 dpt mcm ni kan bestt hehhee...
dpt free mmg la best :P
________________________________________________________

jom singgah



Tuesday, March 26, 2013

family trip : merebus telur & berjakuzi

assalamualaikum
autopublish

dah puas mandi manda, tiba masa kami nk ronda2
ellesya, adrian & daniel pon dah berubah tempat
jom kita jejaki mereka.. 
kami tak merebus pon, juz tgk org len jerr yg rebus
ada yg ckp, x brapa elok mkn sbb sulfurnyerr tinggi
oooo... kat cini yerr kamooo
ni kolam air panas @ menjakuzikan diri hahhaa
tp tak la panas sgt, suam2 kuku ja
jom kita tgk.. byk kolam air panas lagi yg hanya mampu berendam kaki jerrr
syg emir ketat2... hehehe
salah satu kolamnya
maps dlm kwsn tersebut
posing dlu....
nin dia kolamnya... agak panas :P
kami lagi... emir dah bosan kerr??
layan jerr la mummy n daddy yg nak berposing2 nih
awat serius sgt nih
boleh massage2 kaki smbil merasa kehangatan air yg mengalir

emir pon nak jugak...
pijak jerr kat c2 emir mula dok angkat2 kaki...
hehehee....
tapi bila dah ok, terus letak 2 2 kaki hahhaaa
siap nak duduk lagi
mmg sesuai la utk kaki kan :)
 smpi ni dah ellesya & the gang
cini lagi panas
tu pasal emir celup kaki sat2 ja
tmpt kami beradu... dah nak bersiap2 balik
perasan tak.. baju ellesya & zara sama
mula2 smpi ellesya pakai yg sama mcm adrian n daniel
sebelah ptg plak sama ngan zara
besday pon sama, baju pon nak sama la kan 
zara pon pandai dah nak berkawan
kakak sya tak marah kerrr zara tarik rambut tue?
amboiii... xcited aih kami laki bini
smpi tak buka2.. anak2 dah lena kepenatan
mmg best p hotspring, cuma cuaca skrg ni agak panas
tak sesuai utk yg ada anak2 kecik kan
yg pasti kami semua hepi :)
______________________________________________
jom singgah






Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (46) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011