Posts

Showing posts from May, 2013

makcik ummul

Image
assalamualaikum
autopublish

adik nureen no 6
rindukan anak2 buah ker??
2 daripada gambaq d bawah, dia yg edit hehe                    ummul hani                                                         ellesya
   daniel            adrien        ellesya         emir             amal           zara haziq baru 18hari  keakraban terpancar

eh.. dah beruban yerr adrien :) ___________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

di hari persandingan

Image
assalamualaikum
autopublish

isnin lepas nureen n3kan pasal majlis akad nikah kan
so hari ni nureen n3kan majlis persandingannya pulak
pada 25 may 2013 lepas ellesya sebenarnya bertudung hari tue
tp memnadangkan dia pergi ke dewan lebih awal dr kami
panas n berpeluh.. so terbang la tudung tu
 serius la plak daddy...
tapi lain plak ada ada emir... hehe
emir jerr yg serius..
bosan ker emir tgk aksi daddy n kakak sya
hahhaa
2 jejaka hati

sweetkan pengantin tiba pd jam 2ptg
sebelum masuk ke dewan, singgah dulu bergambar dengan cake 3 tingkat ni
ellesya request nak bergambar ngan pengantin
last posing mummy & ellesya :)
selamat pengantin baru moga kekal hingga ke anak cucu ___________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

ellesya love fondue

Image
assalamualikum autopublish
haagen dazs dah tak asing lagi rasa mcm baru ja mkn ri tue mlm khamis mgu lepas kami terjah lagi atas permintaan ellesya hehe
emir gd boy mlm tu x der la nak manjat sana sini sgt sbbnyerr dia mcm sedikit teruja  sblm ni bwk dia mai pon masa dia baby lagi

skrg dh anak teruna hehee emir 1 tahun 1 bulan 2 minggu nak tgk n3 masa emir baby kami singgah cini... click kat cini ellesya plak dr tadi dok susun atur garfu n gelas
chup sat.. pose ckit
love fondue hehe emir pandang apa pa yer hasil susunan ellesya sambung lagi menyusun
apa yg mummy tgh buat? tgh wassap kat memb (widad) no akaun la hehe khusyuk aih, smpi x perasan kami d candid
taraaaa.....
 ellesya sgt xcited ingatkan dia nak ambik icecream dlu celup dlm choc ropa2nya ambil apple dlu, haha nyum nyum
perggghhhh emir pon mkn tau..