Friday, May 31, 2013

makcik ummul

assalamualaikum
autopublish

adik nureen no 6
rindukan anak2 buah ker??
2 daripada gambaq d bawah, dia yg edit hehe
                   ummul hani                                                         ellesya

   daniel            adrien        ellesya         emir             amal           zara
haziq
baru 18hari 
keakraban terpancar

eh.. dah beruban yerr adrien :)
___________________________________________________
jom singgah


Thursday, May 30, 2013

di hari persandingan

assalamualaikum
autopublish

isnin lepas nureen n3kan pasal majlis akad nikah kan
so hari ni nureen n3kan majlis persandingannya pulak
pada 25 may 2013 lepas
ellesya sebenarnya bertudung hari tue
tp memnadangkan dia pergi ke dewan lebih awal dr kami
panas n berpeluh.. so terbang la tudung tu
 serius la plak daddy...
tapi lain plak ada ada emir... hehe
emir jerr yg serius..
bosan ker emir tgk aksi daddy n kakak sya
hahhaa
2 jejaka hati

sweetkan
pengantin tiba pd jam 2ptg
sebelum masuk ke dewan, singgah dulu bergambar dengan cake 3 tingkat ni
ellesya request nak bergambar ngan pengantin
last posing mummy & ellesya :)

selamat pengantin baru
moga kekal hingga ke anak cucu
___________________________________________________
jom singgah


Wednesday, May 29, 2013

ellesya love fondue

assalamualikum
autopublish

haagen dazs dah tak asing lagi
rasa mcm baru ja mkn ri tue
mlm khamis mgu lepas kami terjah lagi
atas permintaan ellesya hehe

emir gd boy mlm tu
x der la nak manjat sana sini sgt
sbbnyerr dia mcm sedikit teruja 
sblm ni bwk dia mai pon masa dia baby lagi

skrg dh anak teruna hehee
emir 1 tahun 1 bulan 2 minggu
nak tgk n3 masa emir baby kami singgah cini...
click kat cini
ellesya plak dr tadi dok susun atur garfu n gelas
chup sat.. pose ckit
love fondue hehe
emir pandang apa pa yer
hasil susunan ellesya
sambung lagi menyusun
apa yg mummy tgh buat?
tgh wassap kat memb (widad) no akaun la hehe
khusyuk aih, smpi x perasan kami d candid

taraaaa.....
 ellesya sgt xcited
ingatkan dia nak ambik icecream dlu celup dlm choc
ropa2nya ambil apple dlu, haha
nyum nyum
perggghhhh
emir pon mkn tau..
mummy dok usha plak yg sebelah sana hahha
moncong aih mulut2..
yeahhhhh.... strawberry dia kecik sgt la.. 
salut choc dah tak nmpk strawberry
ngap... mmmmm
emir plak
hahhaa... berkerut muka dia
mkn icecream.. sejukkkkk
mcm nak teriak pon ada
mula nak kuaq dr baby chair td x boleh, nureen ikat kat bawah haha
duduk c2 yerr
emir mkn icecream cikit jerr
bila sejuk sgt, kami suap lagi
emir dh geleng2kan kepala tanda dia dah tak mau, haha
minum air masak tue k
jom... dah kenyang ngan dessert ni
kakak sya ajak pekena chicken rice shop plak
ngeeee... :P
___________________________________________________
jom singgah


Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (46) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011