Friday, June 28, 2013

kenal tak??

assalamualaikum
autopublish

nureen sampai termimpi2 tau
kenal tak bff ellesya ni??
hehehe...
aerishadania anak eb
comelkan bertudung
ellesya yg belikan, nak sama ngan dia
so soang satu la
aerish colour pink ellesya punya purple
tp bila compare dlm gambaq ni mcm sama je kan clrnya

ellesya slalu teringatkan aerish
klau beli apa pon sure mintak belikan kat aerish satu
hehhe
moga drg berkawan sampai bila2

bz ckit skrg ni
baru pas present ICC kat sbrg jaya
ari ni nak kena check all doc sbb isnin audit
__________________________________________________
jom singgah


Thursday, June 27, 2013

emir suka berkongsi

assalamualaikum
autopublish

emir mmg tak bleh tgk kakak dia minum ka makan ka
semua dia nak
dah tue suka share botoi air masak
botoi air masak yg sndrik tak mau, nak yg kakak punya
skrg ni kan panas, so nureen mmg mintak depa 2 ni minum aiq masak byk2
emir tak dak mslh, mmg ari2 3 4 botoi air masak dia minum
yg susahnya ellesya
dulu dia mcm emir tp sejak dah bertadika ni, kurang ckit
tengok... emirnya turn plak
berkongsi adik beradik
emir bukan tolong suap yerr tp dok nak tarik, dia plak nk minum
dok berebut plak ngan kakak sya
tak mau bg kakak sya punya pasal la ni
hahaa
sronok la tu, dpt kat dia terus

__________________________________________________
jom singgah


Wednesday, June 26, 2013

welcome 3 series

assalamualaikum
autopublish

maaf utk kelewatan n3..
I love you more than you’ll ever see
more than my heart could ever show
 I love you more than you’ll ever know 

No matter how many years passed
 you will always be the man of my dreams 

I wanna be looking in your eyes
 I wanna be there for you
 sharing everything you do
I wanna grow old with you 

Happy Birthday to the best husband & daddy in all over the world

 kebetulan weekend lepas
ada majlis bacaan yassin di umah mertua
majlis sempena mertua & sil nak berangkat ketanah suci mekkah utk mengerjakan umrah
alhamdulillah....
so sebelah petangnya kami buat sedikit suprize
besday FIL nureen plak 27 june
so celebrate skali
 ellesya mmg suka bab potong cake
tunggu la emir besaq ckit
berebut la depa 2 nak potong hehe
 cake d tempah khas
cheese blueberry cake
agak2nya awat ellesya ngan daddy beraksi?
sbbnyerr, ellesya, sesudah dia potong cake tue
tak sabar nak mkn agaknya
dia p jilat pisau hahhaa... terbaekkkkk :)

hepi besday to daddy & FIL
moga dipanjangkan umur d murahkan rezqi.. amin

maaf daddy, mummy tak sempat nak belikan hadiah
thn ni rasanya paling simple kita celebrate besday daddy kan
terima kasih utk segalanya....
__________________________________________________
jom singgah


Tuesday, June 25, 2013

saya dah besar...........

assalamualaikum
autopublish

mummy ngan daddy boleh tak perasan yerr
yg anak teruna kami ni dah besar
balik kg ari tue, dia nmpk lorry kezen dia
dok main tolak2
mmmm kena p beli jugak ni
habuan dia main2 kat umah
sronok tgk dia main kat kg ari tu


p tala kat wan ngan lorry2 tu skali
seronokkan tgk emir main
kakak sya ngan daddy tak ketinggalan
emir x suka keta yg kakak sya main tu
sbb ada lampu menyala ngan ada bunyi horn
dia lebih suka yg senyap jer

kakak sya punya turn plak
di usungnya lorry tu sampai ke dapoq
jom main sama2


eh.. emir di tinggalkan ker
umah abah nureen ni mmg luas
merata la depa 2 ni menjelajah
__________________________________________________
jom singgah


Monday, June 24, 2013

ellesya VS emir

assalamualaikum
autopublish

sementara menunggu menu faveret ellesya sampai
mummy dok layan 2 beradik ni berposing :)



tetiba dengar lagu sahabat dr najwa latif
terus ellesya turut menyanyi
emir mulanya tengok pelik
dok dgr kakak dia menyanyi2 kecik
last2 emir pon layanzz
layan sat ja
pastu emir dengan dunianya


emir dok bertegur sapa ngan meja sebelah yerr
tu dok keloi sapa plak





dah kenyang mkn nasi ayam
bawak pusing2 dlm queensbay sat
singgah kedai camera
daddy dok cuci2 mata
marah emir, kakak sya dok himpap dia
menjerit2 sambil mdok tarik baju kakak sya
kena geletik mengekek2 emir gelak
santai
nmpk tak daddy dok cuci mata kat belakang tue
sweet :)
sukanya
kan dah kena tarik rambut
alaaa... emir p gigit belt stroller tue pasai pa.. haha

__________________________________________________
jom singgah


Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (46) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011