Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2013

hadiah no 2 dr daddy... perghhh

Assalamualaikum

bertuahnya wahai anak
dpt 2 hadiah dari daddy thn ni
mummy??? belum bg hadiah lagi
masih menunggu keizinan daddy
klau daddy izinkan mmg laju jerr mummy belikan hehe

untuk hadiah no 2 ni
mmg dah lama ellesya request  kucupan terima kasih tak terhingga
emir jeles ker tue?? nak jugak yerr.. tgu besday thn dpn yerr so sama2 kita buka k
emir xcited lebih dr kakak sya nmpknyerr
dh nmpk ckit
taaarrraaaaa.......
dah lama hajat dihati akhirnya dimiliki...
buka cepatttt
nmpk tak sofa kami
huhuu... kaki sofa dh patah so daddy buang semua
so rendah la sofa kami
sng emir nak melompat
kakak sya nk wat sndrik la konon2nyerr
last2 mtk tolng daddy jugak hehe
kan mummy ckp, emir lg xcited tau
jom kita mula mencantumkannya
kan... skali lg emir penuh xcited
kakak sya ralit ngan crita cartoonnya
masak smpi moncong mulut2
mulanya seisi masterchef
siap ada oven lagi
emir dok usung senduk merata
kakak sya masak spegthi ker?
api tue.... cayalah
 ayam golek siap!!
berebut jugak tapi kami mintak…

hadiah besday

assalamualaikum

untuk besday girl
kami mmg tak tau belikan hadiah apa
so bila bawak g queensbay
daddy masuk kedai kasut puma
saja nak usha kasut utk mummy katanya
tp masuk ja kedai tu.. ellesya lebih awal sambaq posing dengan kasut baru as prazent from mummy n daddy
dia yg pilih sendiri
daddy pon cakap cantik so terus mintak saiz
panjang sungguh kaki ellesya
saiz 9 tau kasut ni
besday girl bawak baby ronda2 katanya
katanya lagi, kasut tu boleh buat kasut ballet
ellesya yg tolak stroller baby dia kat dinding blkg.. x tau pasai pa.. srh letak sebelah ambik gambo skali x mau plak jangan pandang camera... haha
dah jalan2 mesti la lapar kan
singah makan kat kedai fvret ellesya
bila tanya, buat apa tue?
katanya tu rumah.. hehe
emir pon nak wat rumah jugak yer..
mmmm.. nak bg emir ddk diam x mau trun dr bb chair tue
umpan dengan sudu
abes diketuknyerr meja
nak bg mummy ketuk plak ker??
dh kenyang kami pusing2 dlm qbay lagi
singgah cini... tgk menarik la
harusss mencoba..
mmmm.... bila order,…