Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2013

pakaian emir bila demam

assalamualaikum
nak tergelak bila nureen postkan pic emir kat group wassap ada memb ckp.. "klau anak hg demam, ni la pakaian depa nooo" hehehe... mmg x berbaju la... nak bg panas kuaq kan & senang nak jelum bdn game no 1 la skrg ni dah pandai kedekut... sbbnyerr tiru kakak dia la... kedekut ngan emir bila main game so emir pon belajar la kedekut jugak
 hentam kromo jerr tolak sana sini, suka tekan pause  pastu kalut la tarik tangan kita suruh tekan balik.. haha mcm pro kan hehe.... puas main game, emir baca buku plak
crita thomas & friends
pandai dah membaca yerr... hehe
________________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

koleksi gambar2 emir dr henpon

assalamualaikum
ahad yg relax lepak jerr kat umah sambil layan anak2...
jom layan koleksi snap by phone emir yg suka posing :)





________________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/





ellesya memang sempoi abess

assalamualaikum
ellesya semakin matang makin bijak berpikir & bijak menyuarakan pendapat bab ramah mmg lebih ramah dr mummy dia ni haha
kat tadika plak.. katanya slalu kena marah & denda ngan cikgu sbbnyerr... suka menyembang bila d tanya.. knape sembang pon cikgu nak marah sbb cikgu dok ngajar kat dpn, dia suka nak sembang ngan kwn2 dia kat blkg hahhaa... sgt ramah kan mcm2 nak pok pet2...
 kami memang ambik pakage "day care" utk ellesya kat tadika maksudnyerr sampai petang la sbbnyerr nak dia belajar utk mengaji skali dan senang jugak utk nureen nak ambik dia pas keja kan x lak rushing lunch hour nak g ambik dia
tapi.... ellesya jugak suka sgt klau nureen ambik dia lunch hour katanya dia nak belajar kat opis mummy dia ni memandangkan jumaat 2minggu lepas  agak free.. kebetulan nureen nak g Bukit Mertajam opis no 2 bos nureen so ambik dia & bawak g skali  nureen nak g smbhyang bos ckp "tinggai jerr kat cini, saya nak sembang ngan dia" bos memang sporti…

suatu petang d kampung halaman

assalamualaikum
lewat bersiaran kan sbbnyerr nureen bawak ellesya g follow up pasal batok berkahak dia penyebab demam x mau baik so far dah ok ckit cuma ada la ckit2 lagi saki baki ellesya punya lebih serius dr emir sbb dlu ellesya pernah warded sbb yg sama so lambat ckit nak lega doc pesan suruh elak mkn buah, getah buah tu buat lg batok minuman berais, elak main @ tdoq atas carpet sbb habuk dia bahaya teddy bear pon sama tempat tdoq.. kena check takot ada sejenis kutu yg suka membiak klau tilam yg kita gunakan melebihi 5thn  kecuali la klau beli tilam yg anti kutu tu kan... mahallll oooo tilam tu
7 hari ellesya tak p tadika pkl 11 pg ni baru nureen g antaq pas follow up kat cikgu tadika pon nureen pesan apa yg doc pesan
-----------------------------------------------------------------------------------------
so ri ni dh setgh ari bru msk opis kan so layan ja la pic emir masa kat kg mgu lepas   rajin kan anak teruna ni nak basuh keta daddy tu  bkn nak basuh sgt pon nak main air kan.. …

anak dara request bilik idaman....

assalamualaikum

hari ni nureen sedang bersenang lenang di rumah
jadi mmg x BW la...
esok nureen balas kunjungan yerr
ituew pon klau x bz kan...
huhuu ujung thn ni byk benda nak kena sattle
x mau mcm thn lepas... payment 2012 punya x sattle2 smpi thn ni huuu

kita tolak tepi jap pasal keja
meh layan anak dara kami ni
bila dah besar.. pengaruh TV pon kuat la kan
masa besday ari tu
request nak bilik yg serba lengkap tau masa terjah Harvey Norman kat queensbay
ada la katil cantik ni
wahhh... mintak kat nureen nak p lena sat pon jadi la

tapi bila tanya.. dia nak bilik dia ada katil mcm tu tp bkn minnie mouse
dia nak katil 'mermaid'hahhaa
ada ker???
dok search jumpak plak gambo mcm ni...
wahhh.... ellesya tgk ni sure suka kan mcm ni pon ok kan
tapi tgu la dlu yerr...
klau ada rezqi lebih, kita besarkan umah kita tu
boleh la buatkan bilik utk ellesya :)

emir plak???
belum pandai request lagi
tapi dah pandai bergaduh ngan kakak dia
klau bab posing pon sporting abesss
kakak dia kan suka…