Posts

Showing posts from November, 2013

colourfull itueww menarik....

Image
assalamualaikum......
memandangkan isnin lepas nureen & en. soami EL anak2 x sihat, demam & batok2.. so kami decide dok umah jerr....
tak mau anak2 kebosanan, en soami tiup belon byk2 bior depa main puas2....  tgk la masing2 dok nak pegang belon byk2 emir pon tak ketinggalan emir : peluk 3 bijik gigit lagi ellesya : 5 bijik tue  masing2 dok wat skill tersendiri cumil kan pic ni... :)  eh2, nak terlepas ker   hahhaa... kan dh jatuh belon kat mulut kakak sya  posing kakak sya posing, daddy nak add dlm wassap tue  kemain lagi kan 2 beradik ni hepi tgk depa main sama2  berpeluh2... bagus2..  haha.. lawak muka emir dok control belon takot jatuh akhirnya.. dpt jugak ambik yg nmpk muka :) ________________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

wedding anak ex-bos daddy...

Image
assalamualaikum....
bila cuti sek skrg ni mmg byk undangan kan
kami tidak ketinggalan
ahad lepas, attend wedding kat dewan recsam, penang
anak sulung ex-bos daddy (en. azmi) ramai betul org masa kami smpi 2.30ptg
mmg meriah.. masa dh nak blk ellesya ajak snap pic dia posing2... mcm kat dlm umah kan tp majlis ni dlm dewan sempat la snap moment kat cni pengantin atas stage.. bz dok ambik gambo ngan sanak saudara... emir pon nk jugak tapi awat dok wat mulut bubble tue?? emir berpeluh2 sbb tu la daddy buka butang kemeja  ellesya bagai cinderella kan...
ngan pengantin x snap pon... pas wedding kami lepak queensbay jap
emir layan lap tue aik... mana tudung kakak sya??
g2 la kan, baru nak belajar pakai tudung :) asyikkk layan anak2 main emir menyanyi2 kecil wahhh dah pandai ngorat amoi la.. hehe cakkk.... hepikan muka emir
org masuk ikut pintu, dia masuk ikut tingkap hahaa..... :)
________________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ http://syaziec…

wordless wednesday

Image
assalamualaikum
lunch date at dave deli queensbay last month



sedikit bz.. sempat upload ni jerr blog hehe

daddy dh buka blog ri ni??..
sila terjah http://www.kidland.com.my/
atau terjah blog EL
http://arwendanish.blogspot.com/2013/11/kidland-penang-learning-and-playing-for.html
tak lupa zura yg mula2 pencetusnya, hihiii
http://ceriterayanzur.blogspot.com/2013/11/kidland-penang-freedom-through.html
jom2.. best la tgk.. ________________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

riadah d halaman maktok & wan

Image
assalamualaikum

mcm biasa, bila d kampung
manfaatkan masa yg ada untuk beriadah
cewahhh.. x tara mana pon
juz lepak dpn laman jerr sambil layan anak2... mmg ellesya teringin main basikal kat laman klau kat umah kami, mmg nureen x izinkan risau moto kereta lalu lalang so masa kat kg la ellesya ambik peluang emir terkedek2 lari dptkan kakak sya tapi kejap jerr dia akan patah balik kat cini suka sungguh jln atas besi2 tue mmmm tgk la.. apa yg best pon x tau ellesya puas kayuh petang tue emir dah mcm YB plak dok melawat kawasan.. hehe tak cukup dalam ke longkang tue?? hehe ke ada projek baru nak buat?? kelui punya kelui akhirnya emir mai jugak kat mummy sama2 main tp emir x dak plak nk naik basikal emir lebih suka bebas bkn senang nak main kat luar umah apa2 pon mmg nureen lebih senang bebaskan anak2 main kat laman d kg sempat snap bunga raya putih mak oooo... ingat dh x dak pokok ni pasni klau nak daun bunya raya putih, buat jelum demam bleh ambik kat kg mmm kembali ke tempat asal mmg fv…