Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2013

2014 | c.a.l.e.n.d.a.r......

assalamualaikum....
hari ni hari terakhir di tahun 2013
jugak hari terakhir nureen keja d opis
bkn dpt keja baru okeyyy... tp terakhir 2013 jerrr hahha

huhuuu sepinyerrr kat opis ni... tapi x dak la smpi teriak kluaq air mata darah kannn
 sbbnyerr semua org cuti tinggai nureen jer sensorang
klau ada cuti byk dh lama dok bergolek ngan anak2 d umah hehee

mmmm mcm2 crita d 2013 kan banyak kenangan suka duka, pahit manis, perit getir...
(eh betoi ka ayat ni??) muncul 2014 | moga ia membawa sinar lebih bahagia

JIWA akan sepi tanpa TEMAN
HATI akan mati tanpa IMAN
HARI ini adalah KENYATAAN
SEMALAM adalah KENANGAN
ESOK adalah IMPIAN
Sucikan HATI
Jernihkan PIKIRAN
Sambutlah Tahun Baru dengan AMAN

cewahhh.... ingat nureen yg karang ker ni
copy paste jerrr :P yeaaahhhh.... tq3x sooo much kat eB calendar 2014 ada gambar kami sefamily... :) nureen & nasir letak calendar ni kat meja opis  nureen request nak 2.. hehe jgn jeles.. walaupon asalnyerr nureen nak bayo kat eB tp eB ckp sbg balasan utk kueh yg …

pro photographer

assalamualaikum....

dah hampir ke penghujung tahun
kami x kemana2 pon...
planning utk cuti awal tahun la plak kot... hehe nureen ada join competition TM esok due date  gd luck utk diri sndrik :P saja godek2 piccas lama
jumper pic ellesya 3tahun masa ni
kami g langkawi... nmpk mcm pro x?? kemain yerr.... pejam celik 2x dah besar kamooo sweet moment :) _____________________________________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

bakat terpendam ker emir???

assalamualaikum...

cerita bersambung....
bila emir dh bawa diri bawa diri p susun keta kat cni
dr 3 bijik jd 4 bijik...
penuh tertib emir susun
bangga dgn hasil susunannya...
kemas, teratur.... tiba2 amal pon nak join sekaki tapi badan amal d c2, mata dok tgk TV.. hahaa  emir mula ubah keta2 dia amal dpt gak sebijik buat main2... emir tgk jerr, kali ni tak pulak nak berebut....  makin emir ketepi makin amal merapat eh, muncul plak harley davidson....  cantikkan, emir susun keta2 tu ni la bakat terpendam emir, kat umah sndri x der plak dia susun2 mcm ni emir dpt susun mcm ni sbb amal dh tidoq... so terus nureen ajak emir mandi lepas lunch, sambung lagi.... kali ni lebih byk keta mainan yg emir susun amal stay ngan treadmarks g2... emir x mau bagi amal main la tapi bila amal ambil lori lagi satu, terus emir menangis.... amal terkejut kerrr???? baikkan amal, bagi jerr kat emir lori tue balik...
terus diam.... hehee

comelkan... nanti dh besar ckit baru pandai nak bergaul
emir plak, hari k…

bila amal sampai.....

assalamualaikum....

pagi ahad tue, mcm biasa amal akan blk ngan abg nureen
sbb mak nureen mmg jaga amal kan..
so... xcited la amal bila jumpak ramai2 model baru bangun tidoq, cukup ceria pagi tu kan.. senyum jerr.. tp mcm terkejut jerr mmg sportinglah... ni gaya apa plak ni??? eh6x.. boleh ke panjat tiang tue?? amal.... walaupon sebaya ngan emir tp depa x brapa nak masuk myb sbb sebaya @ sbb masing2 lebih suka berkawan  ngan org yg lebih tua dr dari depa??? emir jeles la tue amal mai dekat mummy.. hehe tengok.. emir lalu jerr... masa tgk TV pon sama... emir lambat ckit nak join amal mmg suka klau ramai2 mcm ni dah naik keta sorang2.. nak p mana?? nak ikut.. boleh??? mmm... agak2nya apa yg emir tgh buat?? amal mula nak kacau sbbnyerr??? nak ambik keta mainan tue... emir terus angkat & peluk.. kan.. emir x suka kongsi ngan amal walhal tue keta amal tau.. haha amal, baju dah sendat.. baju tu utk 2thn.. amal baru 1thn 5bulan bila mummy shera join, amal ok ja, emir mula nak lari
berebu…