Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2014

wordless wednesday

assalamualaikum.....  autopublish 
zaman bercinta 2004

majlis perkahwinan 2007

la ni dah anak 2.... :)

___________________________________________________________________________________ jom singgah http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

RANDOM PHOTO BY PHONE

assalamualaikum.....  autopublish 
5.30ptg 28.04.2015 wahhhh... org dah kalut nak balik, nureen masih dpn lappy nak gak update blog upadate jerr la, nk bw blog kwn2 pon x sempat lagi... buat kwn2 yg sudi singgah cini, maaf yerr nureen bkn x mau kunjung bls tp masa x mengizinkan... insyaALLAH, nureen akan balas kunjungan anda hihiii
jom layan piccas from my henpon so kejelasannya x nyata mcm camera yerr hehehe
 ellesya dok lipat baju dia sendiri dalam bilik maklong rajin anak mummy ni
 yg bestnya... g tengok wayang ngan daddy tau pas abes tadika, daddy g ambik n bawak g queensbay tgk RIO 2 bessttttt katanya.. mummy ngan emir x ikut pon huhuuuuu
masa ni dh nak balik kan... 
sempat singgah J-co tapaukan donot & yogurt.... mlm tu layannn abes la kami 4 beranak 
sesekali ellesya akan request nak bertudung ke tadika kali ni dia mintak lilitkan tudung tue mak aiii, mummy ni bknnya pandai sgt main hentam ajerr la
makin rungie anak dara ni nak pakai bag sendeng mcm ni plak
pinky & p…

hari pembebasan....

assalamualaikum..... autopublish 
dah lama plan nk lepaskan kura2 ni kecian la tgk.. dok berenang dlm aquarium yg kecik ni dh la 3 ekor, besaq lagi dr tapak tangan nureen tau
hari pembebesan bermula... masa ni pkl 7.30pg masa tgh bersiap2 nak g kerja sempat la siapkan kura2 ni dulu dh sebln rasanya kura2 ni dibebaskan tp nureen jer x sempat up n3
ni la saiz aquarium tu... air tue mmg kerap tukar tapi mmg cepat tol kotor
srh ellesya snap kenangan ngan kura2 tu skali nangis plak bukan sedih sbb nak berpisah tp sedih sbb terkena balang yg daddy angkat
balang ni la terkena muka ellesya tu yg nangis kura2 ni bleh muat sekoq ja dlm balang ni so lagi 2 ekor bubuh dlm baldi
burung merbah jambul pon kami bebaskan
tapi sygnya.. sayap burung tu luka so dia terbang ja jatuh ke tanah
so daddy ckp x jd lepaskan.. kita bg sayap burung lega dlu kasi myk gamat, dh ok baru bebaskan tp x sempat dibebaskan, burung tue terlebih dahulu meninggalkan kami
ni la tempat kura2 tu di pindahkan kat balai bomb…

sapu laman wan

assalamualaikum.....  autopublish
ni pic masa weekend 3mgu sudah bukan weekend yg baru2 ni yerr
wan dok potong buang bunga kertas yg tergantung kat atas
so mmg byk la rempah ratus sampah seranah kan

ellesya rajin, siap tolong sapukan
tapi sekerat jln jerr, mummy la sambung

lama dh x sapu kat laman umah
dulu masa kecik2 slalu kena paksa rela nak sapu laman
yerr la laman umah abah ni kan luas

rajin jerr ellesya... rajin sampai besar k :)  ___________________________________________________________________________________ jom singgah http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/