Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2014

roller blade.........

assalamualaikum..... 
mood pagi ni sayu... sepi.... sedih... geram...
semua ada.... air mata lah peneman dr semlm smpi ari ni...
cepat sensitif sgt skrg ni...

semalam baru baca n3 nana pasal roller blade
kebetulan plak kan.. musim kot skrg ni

anak dara kami baru jer dpt mgu lepas
G giant ngan daddy.. terus pow..
tp juz kasut la, tgh mencari helmet, knee guard,elbow guards & wrist guards mcm yg nana tjkkan gambar kat n3 semlm

so mula la dia dok praktis dr dpn ke dapur

emir x dak plak nak pakai...
yerr la dia bkn tau apa benda tue... klau dia tau sure dia pon nak kan :)

nak cepat2 blk kg...
klau bleh blk pagi ni jugak!!!!
nak jumpak anak dara sorang ni la
dia dh blk kg, ikut wan sbb semlm wan mai ambik kakak & anak dia yg stay kat umah nureen
depa dari KL turun epot penang
so apa lagi, nak ikut la... walaupon dh ckp kita blk ari ni
dia tetap nak ikut jugak2.. siap kemas baju sendiri tau....
___________________________________________________________________________________ jom s…

exam for standard one 2015

assalamualaikum.....  autopublish
sabtu 24 may 2014 awal2 pagi dah kuaq umah arah tuju kami ke sek minden height, gelugor sbb ellesya ada satu seisi menjawap soklan peksa untuk msk stnd one thn dpn hati mummy mmg x tenang... risau sgt... walaupon sempat lagi dok bergambo dlm keta hehehe
 emir dok layan upin ipin... daddy khusyuk drive ellesya jugak yg steady jekk
cuba tenangkan pikiran... kita posing2 dlu
kami masih menunggu ellesya yg tgh jwp exam emir so behave masa kat sekolah tue myb sbb ramai org dia pon suka la nak melawat kawasan
 dah sejam baru kami terjah ke kelas yg d tempatkan ellesya masih menjawap.. yg lain2 ramai dh keluar
 elok dia keluar jerr terus ckp "mummy3x.. nak tgk tak tulisan cina sya" amboii... dok x dok terus ckp mcm tue.... emir plak x terkata apa.. dok jenguk jerr apa kakak sya buat
 tue dia tulisan cina dia bila tanya awat terus nk tunjuk tulisan cina??? dia kata baru belajar tat sat hahhahaa
 penuh bergaya la tue.. ngan tulisan cina dia apa maksud …

mlm celebration.....

assalamualaikum.....  autopublish
isnin mlm selasa lepas kami sambut secara kecil2an dh mlm kan.. mls dh nk keluar...
 nureen buat sendiri tau nak recipi?? jap g nureen share... hehhe
 anak2 ceria sokmo.. mummy & daddy la mcm x brapa larat jerr kan mummy dok pening2 ckit.. daddy plak sakit tekak tgk la muka emir... cumil sgt, nmpk riaksi muka dia yg hepi jer kan.... kakak sya x lekang peace dia tue...
anak2 potong ngan daddy jer k mcm celebrate besday ellesya plak skali tgk emir dahulukan kakak la kan
 kek dah potong tapi mana piringnya???
 kami ber4 jerr mkn dh abes setengah kek nureen buat comel jer kek dia sbb elly ada nak mkn kosong.. mean x der cream cheese n choc tue nureen potong 4 kek tue pastu lapiskan jadi la 4 tingkat mcm ni hihiii
 puji melangit la ellesya bila mkn dia ckp sedap sgt kek ni 
 emir x cukup dlm pinggan dia nak usik daddy plak
emir bila msk jerr kek dlm mulut... "mmmmmmmm"... sedapkan....
ok.. kek tue nureen guna tepung kek ni senang & cepat..…