Sunday, June 29, 2014

salam ramadhan

assalamualaikum.....
 autopublish

_________________________________________________

jom singgah

Friday, June 27, 2014

tapauan kasih sayang...

assalamualaikum..... 


perghhh tajuk pagi ni...
kihkihkih....
semlm..... daddy bw ellesya g tgk wayang
sil pon join.. dh tunggu kat queensbay
mummy n emir x ikut huhuuuu
tp klau ikutkan mmg x sempat
semlm blk lambat.. pastu emir plak cmfrm la melawat kwsn bila msk wayang sat g hahhaa
crita apa depa tgk????
crita ni la....

siap letak kat IG tau... hehehhee

 ni la tapauan kasih sayang...
sbb mulanya mmg mummy minta daddy belikan
pastu bila semlm bw balik roti jala balance meeting d opis
so mummy cancel la
tapi daddy tetapkan belikan jugak tauuu....
baby dlm perut nak ni hehehee

 dlm byk2 donut, yg pink tu jgk emir ambik
seb baik kakak sya tak balik lagi
sbb balik ngan sil

 ingat kakak sya saja yg suka
emir pon yerr.... kemain dia hirup ice blended coffee caramel tue
haiii kecik2 mana bleh minum kopi lagi cik abg oiiiii
x per lah mummy bg can.. ;)

 _________________________________________________

jom singgah

Thursday, June 26, 2014

mampu kerrr tiru aksi ni?????

assalamualaikum..... 
autopublish

bila yerr lupa dh pic ni yg pasti pkl 3pg terjaga... 
x brapa nyenyak tdoq mlm tue
g dapoq minum air jap
masuk bilik nmpk samar2 jerr
so on jap anset.. skali hambik!!!!

terbaeklah emir... 
terus snap pic ni hahhaaa.......
pastu betulkan gaya tdoq emir ni...
 mcm lenguh jerr tp ntah dh lama mana dia tdoq mcm tu pon x sure hehhe
 _________________________________________________

jom singgah

Wednesday, June 25, 2014

pow daddy pas blk dr jamboree

assalamualaikum..... 
autopublish 

sambung crita yg tertinggal
2 hari masa weekend daddy ke teluk intan
kami anak beranak lepak jer kat umah
so bosan la jugak
ptg ahad call daddy tanya rasa2 sat g larat x sbb daddy dh nk sampai umah
nak ajak g queensbay pas maghrib, bw anak2 main
so daddy ckp tgk keadaan
dah ready dlm keta ber'wefie' kejap hahhaa
masuk ja dlm queensbay ellesya dh nmpk benda alah ni
so wajib la singgah kan
tgk la rambut dpn dia.. dia gunting sendiri.. alahaiii

tempat yg slalu singgah
sbbnyerr sng kan, mummy n daddy bleh relax n pantau jer sambil melepak


dulu takut2 jer nak terjun dlm bola2 ni
skrg slamber jerrr

emir nmpk gayanya tak kidal mcm kakak sya
lebih kpd tangan kanan

penat main kita layan tekak
skrg ni ellesya dh mcm mummy, suka sgt ice blended coffee caramel ni
mana lagi klau bukan coffee bean hehhee
dia yg minum paling byk mlm tu hahaha

emir pon nak kena layan jugak habit dia
suka naik turun escalator, ni dh 5 round tau hahhaa

pastu kemain masuk kedai puma plak....
layan mata sambil carikan kasut untuk daddy berbasikal
kasut yg dok pakai tue agak dhoif

beria2 kan memilih... smpi terjengket2.. hahhaa
 _________________________________________________

jom singgah

Tuesday, June 24, 2014

hadiah untuk daddy....

assalamualaikum..... 
autopublish 

buat daddy tersayang
terimalah hadiah dari mummy, ellesya & emir
yang dicari masih belum d temui so mummy ubah plan
harap daddy suka :)

jom kita tgk isi didalamnya....
sorry skali lagi sbb hadiah lambat..
patut bagi malam besday.. tp hari besday baru dpt kan

taraaaaaa......
dh bertahun tau x belikan daddy sluar jeans kan...
so hadiah terbaek dari kami 3 beranak... ;)
untuk hadiah yg daddy request mummy masih mencari
tak jumpa lagi yg berkenan di hati
agak2 limited kot keluaran dia... hihii

 ni plak hadiah dari mama & abah daddy @ mertua nureen yerr

siap d pasang.. taraaaa......

 _________________________________________________

jom singgah

Monday, June 23, 2014

special day for DADDY!!!

assalamualaikum..... 
autopublish

genap 31tahun usia daddy hari ni
hepi besday daddy... dr mummy, elly & emir
simple celebration....
plan nk wat cupcake tp x sempat nk prepair bahan huuuu....
hope daddy hepi....
 choc indulgence mummy yg pilih
&
white choc macadamia ellesya yg pilih...

 janji daddy hepi & anak2 pon hepi
 emir dh menjilat sudu walaupon belum merasa kek
nmpk kan juz tengok jerr pon dah sodap hehee

 dah masuk mulut kakak sya & daddy terus emir tarik piring hahaha

 sampai panjat meja tuuuu
nak suap tak bagi, nak sudu sendirik so...................

emir special
pink pon pink lah kan.. ada aku kesah hahhaa....


_________________________________________________

jom singgah

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (46) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011