Posts

Showing posts from August, 2014

30 syawal.... jamuan raya d opis...

Image
assalamualaikum.....  autopublish
opis nureen ni mcm trend dah mmg slalu hujung2 syawal la kami akan buat jamuan raya alhamdulillah, sambutan yg sgt menggalakkan dr staff opis & team contractor
kakak sya mmg wajib la join ni last dh kakak sya join sbb thn dpn dh start msk sekolah mana bleh suka hati jekk nak cuti kan dah dkt 2 minggu tau, kakak sya asyik tanya jerr bila jamuan raya kat opis mummy?? hihiii... sempat kami berselfie sblm smpai opis
sampai jekk mmg bertungkus lumus la  potong lemang, buat air asam, susun atur segala tapiiii..... gambo ni nureen x prasan pon, bila masa bdk opis candid mulut dok ngomel apa pon x tau hahaha
bila dh tau, renyeh sampai ketelinga tuee, hahhaha nureen potong lemang ni mulanya ber2 ngan kak ros pastu kak ros buat keja lain, potong sorang2 rasanya dkt 7btg jgk la nureen potong
mentang2 depa ni ada monopod... sana sini bergambo.. bolatnya mak yong...................
tue dia, kibas yg dah siap di golek kat balik pulau ni 1st time nak mkn kibas  …

turns 6y on 27.08.2014....

Image
assalamualaikum.....  autopublish 

Ya ALLAH jadikanlah anakku ellesya afreena org yg solehah & taat beribadah panjangkanlah umurnya, lapangkan rezeqinya cerdaskan akalnya dan terangilah kalbunya kurniakan ilmu yang banyak & bermanfaat serta sihatkanlah jasmaninya dengan Rahmat Mu yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang AMIN.......
kebetulan mlm selasa lepas kami bawak anak2 terjah queensbay biasa la, mana lagi klau bukan bawa depa main2 kat cni
bila kakak sya dh dpt gang, emir main la sorang2
keta dah abes org naik so kongsi yerr
elok kami singgah toyrus, ellesya minta hadiah....baru teringat tau yg esoknya 27/8 besday ellesya Ya ALLAH... mcm mana la bleh lupa nih walhal minggu lepas dh planning nk wat kek ngan dia so memandangkan kami dh dlm toyrus besday girl, sila la pilih hadiah yerr
xcited sgt tgk byk keta2 comel tergantung rambang oooo emir nk pilih.... tp tgk pic ni emir yg lebih2 kan dia peluk smpi 5 bijik keta tau... tp kami beli 1 jerr hihiii
besday girl pilih ngan penuh gaya …

open house & besday party

Image
assalamualaikum.....  autopublish
balik jer dr pulau aman
kami terjah open house & besday party umah bos daddy
perut mmg sengkak sgt...
ni nak mkn lagi, perghhhh....

bos daddy (puan yati) celebrate besday 2 anak laki sorang setahun sorang 3 tahun...
ellesya awai2 lagi dh mkn laksa mummy relax dlu... layan emir mkn dlu bg perut ada ruang ckit hihiii
dah kenyang kami terjah gurney plaza jarang2 skali kami terjah cni daddy nak g usha brg ps4 kot, tu kami singgah kebetulan plak dr umah bos daddy kami naik ferry so dekat sgt la ngan gurney main puas yer anak2...
sronok kan naik boat, naik ferry, jln2 gurney
last yerr... jom kita blk rehatkan badan
yeaaaahhhhh......  __________________________________________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ #getshera http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

PULAU AMAN..... kami datang!!!!

Image
assalamualaikum.....  autopublish
dah lama tau pendam hasrat nak terjah pulau aman so weekend lepas, baekkk punya planning sebelum mak yong bersalin kannn... elok benor lah.. hihihii... kebetulan plak bos en suami pon ada open house ptg sabtu tu mmg thorbaeeekkk lah

sampai dah kat jeti dia...
 mcm modellah... kami posing dlu kat jeti sementara tunggu daddy parking kereta
 nin dia harga tiket boat yerr mmg murah sgt2...
 amboi kakak sya... posing x kalah okehhh....
 jom kita serbuuuuu cuaca sgt2 lah baik...
 sempat lagikan.. tp anak2 dh x pandang camera x sabar nak naik boat
 sorang2 yer.. hati2 :)
 peluk ketat2...
 dkt 2 minggu tau ellesya tak sabar nak naik boat dpt naik kali ni mmg dia hepi sgt2
masing2 muka hepi jerr kan
 kami jerr yg dok bergambo atas boat tu tau hihiii
 emir cukup berani, nak duduk sorang2 tak bagi sgt kita pegang dia mana boleh.. bahaya la cik abg oiitt....
 nmpk tak.. dlm 5minit jerr dh sampai
 lekaih2 posing sblm turun dr boat
 perkampungan yg kecil...
 tq2...