Friday, October 31, 2014

rod buat double E

assalamualaikum..... 
autopublish

04 oct 2014....
cerita awal bln, bru ari ni up yerrr...hihiii

sronok la 2 beradik ni
daddy bwk g kedai brg2 mancing
siap dpt sorang 1 rod tau....
bila nak rasmi?? hihii

pilih apa tueee




muka sensorang kemain hepi

proses pembayaran...

ada yg pelik x??
emir punya bj... hihii
emir skrg bj nk pakai kena dia sndri yg pilih
klau kita pilih ada ja x kena n x mau pakai
so pakai jerr la kan.. bj mandi boleh lah....

bila bosan dlm keta, main papan lunsur k

kebetulan 4/10 tu besday adrian
tepat pd masanya... so celebrate skali...

adrian peminat ninja turtle

emir paling byk mkn.... 2 potong kek kat dia sorang
yg lain dh lari pegi main... tinggal la emir sensorng ditemani cik ummul...
 __________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

Monday, October 20, 2014

ellesya, emir, eshal

assalamualaikum..... 

ellesya afreena
emir areeq
eshal asheeqa

masing2 gaya tersendiri

bab nak riba & kiss eshal mmg serah kat emir

asal eshal bgn n nureen angkat ja emir akan smpi minta diribakan

syg sgt emir pd eshal

kakak sya dh ada gaya pandai pegang eshal
ada pernah dia minta nk angkat eshal
nureen x bg risau sbb kepala eshal kan belum cukup kuat lagi

eh2.. terselit jugak
zara ni mula2 mcm kompius.. baby eshal ngan baby lia (adik zara)
suka kiss eshal.. :)

segarkan baru pas mandi :)


 __________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

Wednesday, October 15, 2014

wordless wednesday

assalamualaikum..... 
autopublish


___________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

Tuesday, October 14, 2014

kenny rogers....

assalamualaikum..... 
autopublish

ni cerita yg dh hampir sebulan
mgu sebelum raya haji
anak2 ikut daddy blk penang, mummy d kampung
apa lagi... puas la main2 dlm queensbay & layan perut


mcm biasa...
bg anak2 main dlu smpi puas...
baru depa akan mkn byk... puas ati tgk depa mkn tau


juz peluk jerr k.. x beli pn hihiiii

ni buat mummy dlm pantang tergugat nih
huhuuu

mmg asyikkk....
harus try pas pantang nti
daddy ckp air ni sedap

forever & ever.....

 __________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

Monday, October 13, 2014

aidiladha 2014

assalamualaikum..... 
autopublish 

sepi sungguh bila cuti berpantang yerr
moh kita layan... sedikit piccas raya haji lepas

 abah nureen ada wat sedekah & mkn2 anak beranak cikit
so tombangkan sekoq lembu di pagi raya
tempat sembelihan di parking keta.. hihii...

 abah mintak semua menyaksikan sembelihan untuk dptkan pahala korban x silap

 si mulut pink... minum n makan control tau
baru dpt lipstik dr mummy shera...

 klau yg ni nmpk kan ke'pink'an mulut ellesya
hahhaaaa

 alhamdulillah... selamat di korbankan

so seisi memotong daging untuk di sedekahkan & dibuat sup untuk santapan ahli keluarga

eshal..... nyenyak tidoq di pagi raya...
hehheee

antara biskut raya yg sempat adik nureen buat
ada lagi satu... congo bar tp piccas x der hihii
klau dr google ada... lebih kurang piccas bwh ni



ni jer piccas yg ada
semua dr anset daddy :)

__________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (46) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011