Posts

Showing posts from December, 2014

posing2 di kala hujan petang

Image
assalamualaikum.....  autopublish

dah bleh tarik nafas lega skrg ni keja dah byk yg sattle so bleh la update blog ckit kan hihii...
piccas anak beranak weekend lepas d umah mertua....
mulanya daddy & emir nk p ronda2 skali hujan daaaaa so kita posing dolu... :P eshal baru sudah mandi, yg 2 beranak lagi tu belom hahaha
 kakak sya juai mahai plak x mo tgk camera :P
mummy gak x masuk forum hihiii....
__________________________________________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ #getshera http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

A.Q.U.A.R.I.U.M

Image
ASSALAMUALAIKUM, salam jumaat autopublish
lama sungguh menyepi maklum la suriumah sementara next week dah nak start keja setelah hampir 3bln bercuti ada yg rojer dlm ig, lama x update blog hihiii.... mls nk buka laptop ni pon guna phone jer...

meh layan piccas kami weekend lps....

 5 minit jer dari umah kami... hihihi...
jjcm yg paling dekat x mau nak p
dok tala yg jauh jer kan :p

 budak bawah 7 tahun free

 suka tgk anak2 teruja....


 eshal senang bw berjalan....



 emir penakut ckit
jgn di suruh dekat, suruh pegang aquarium pon dh x mau....



 emir nmpk mata jer



 kerapu pertang

 besar kan

 love both of u so much....




 ni tulang betoi tau
ada sejarah d ctu....

sharing is caring
 utk ibu2 diluar sana
meh nak share ckit... utk kami juga & semua yg myb belum tau kan....
 adik nureen post pic ni 😊
lepas ni kena jahit kain satu utk ampu bwh tu k✌

thx ummul....