Monday, February 23, 2015

spend time every weekend

assalamualaikum.....
autopublish

spend time wit family mmg bestkan
mcm2 gelagat anak2 yg menghiburkan dok ada kan

pagi sebelum mandi, sempat snap pic anak dara ni
dah ready pon.... snap plak sebelum gerak & masa kami singgah bersantap

anak teruna pow daddy belikan lorry & kinder bueno :P

kami lunch di sini...

anak dara pon pow daddy jugak...

khusyuk arr masing2

lengang myb sbb awai lg kot


daddy punya... yg mummy lupa plak nak snap

alwayz faveret ellesya

emir plak macaroni cheese...

balik jerr ajak eshal main skali

__________________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


Monday, February 9, 2015

pantai tanjung asam, teluk kumbar, penang

assalamualaikum..... 
autopublish

alhamdulillah, hasrat di hati ellesya nak mandi pantai akhirnya tertunai
masa cuti thaipusam selasa lepas
kami ber'picnic' ditepian pantai... lama jugak rasanya tak picnic kan
kami dh terpacak kat cni dlm pkl 9 pagi
awal kan :)


cer teka, yg sluar merah tue ellesya ka emir???
hihiii.... ada yg compius kan :P
emir yg nmpk kaki sebelah nureen tu...
mmg lama arr tak terjah pantai, emir geli nak pijak pasir
sbb tu x mau turun dari tikar
bila di tgk kakak sya dh lari ke tepi pantai
mula la x sng duduk, tu pon mulanya jln sambil jengket2..
lama2 baru ok hahahhaaaaa

berlari kakak sya bila nmpk daddy pegang jala

 daddy ambik kesempatan la menjala umpan buat mancing

 anak dara tu mmg suka teman daddy dia d kala menjala

kami berselfie dulu kan


my luvly family :)


nin dia umpannya... klau bg emir x daknya dia nak pegang 


emir dh bertukar baju la nmpk gayanya

 eshal tgk jer yerr... tgu arr kamo dh besar ckit k
kita relax sambil makan2

 perghhh jelesnya mummy

 rm5 sewa pelampong kat c2


berkilat la bdn anak teruna mummy pasni hahhaa

layan sorang2 yerr... 

eshal dh lena di buai bayu lembut :P

dlm 10.30 pagi kami dah gerak balik...
mmg hepi la anak2, release tension kan :)

 __________________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


Wednesday, February 4, 2015

full xtvt anak beranak.... >_@

assalamualaikum.....
autopublish

cerita 2 weekend lepas
amboi haiii... lama nya bru dpt jenguk blog
ri ni plak nureen AL :P...
jom layan unplanning jjcm kami... hahaa....

slalu kakak sya ckp dia bosan sorang2 kat blkg
so skrg kan dh ada gang :)

posing kejap...

di mana kami???
hahaha as usual.. kami d queensbay la


nak blanja anak dara ni mkn lobster
dah berminggu dok berzikir nak mkn lobster

alahaiii x der rezqi la, lobster abis stock
so lain kali la kita mkn k
layan dessert ja la

nyummmmmiieessss

kami laki bini mmg mcm ni
suka snap pic anak tgh mkn :)
sorang satu k

mummy & daddy punya...

lepas qbay kami naik ferry plak :)
nak kemana???

 anak teruna layan bluesss nmpk.. dok dpn skali tue

anak dara jer respon ngan camera daddy
kuat jgk angin smpi g2 haaa rambut ellesya

aeon bukit mertajam... puas main la 2 bradik tu

selingan dari cerita weekend
layazzzzz.....
ni bento kakak sya ari apa ya.. lupa dah
slalunya simple2 ja bento dia

sempat siapkan pavlova d ptg isnin, bos daddy order :)

d samping buat pavlova, kita buat salad utk dinner skali

eshal siang tu panas ckit
ptg blk keja dh ok alhamdulillah..

mlm sblm tdoq ditemani abam emir :)

__________________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (46) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011