Posts

Showing posts from March, 2015

RINDU NAK ACTIV BERBLOG

Image
assalamualaikum.....  autopublish
kemain besau tajuk yerr tp seriusly mmg rindu nak activ berblog mcm dolu2 tapi apokan daya, keja makin byk nak draft kat umah pon dh x sempat huhuuu layan random photo kami
last kopek kat psr mlm 2 mgu lepas sambar jugak buat suami terchenta :P
lepas kwn suggest, terus g beli perghhh boleh thn jugak.. buat penggemar coffee bleh try
masa ni umah tgh serabut, ada small renovation hahhaa renovate la sgt kan.. hihiii tgk sepah brg merata... mcm2 dok ada, korek buang abis  tgk anak beranak, disebabkan mummy depa ni dh lama x masak so maggi kuah yg paling simple & dpt pujian dr suami  perghhhh bangga beb... hihiii

ni lah dia menunya tapi nureen terlebih minyak la plak... seb baik sodap hihii ;P
rasa mcm dh up pic ni tp tetap nak up skali lagi hehehee

keintiman eshal & emir tiada tandingan...
nanti sempat nureen up lag k ;)
 ________________________________________________________________________
Sihat itu Jihad TEROKAI RAHSIA SEBENAR  bersama QASEH GOL…

pengaruh U-Tube...

Image
assalamualaikum.....  autopublish
weekend yg entah minggu bila jom kita terjah queensbay k anak2...
syg kakak pada adik...

dah kekenyangan apa lagi... ZZZZZzzzzzzzz
singgah sebentar kat siam xpress pekena waterchestnut tp tak sesedap dulu la huhuu
wajib bwk kakak n abg main2 kat PG dlm aeon kan so berselfie ja la keja mummy & eshal 

nmpk tak 2 bijik keta dok parking elok jer atas kotak susu emir tue tu ja dia.. bila emir yg taksub ngan kereta yg tukar2 colour bila masuk dlm air ais @ suam so x sabar la kan nak balik umah menerai playdoh tu kakak sya punya tak kan beli menan utk emir ja akan... kakak pon wajiblah hihiii
nilah dia pengaruh u-tube... tgk pic ni... nmpk kan, pic atas tadi keta tu clr putih, bila celup ngan air ice bertukar gold
layan video keterujaan anak2



boleh view x?? huhuu mcm x bleh ja... byk kali try up video nih
bangun esok pagi plak lain ceritanya semua keta yg biasa pon emir nak rendam dlm air hahhaaa... eh, baju dah lain, prasan x?? hahhaa biasa la bila dh ma…

playdoh time!!!!

Image
assalamualaikum.....  autopublish





ada yg compius x?? hihiii.... (hanya mampu secoet coretan)
 __________________________________________________________________________
Sihat itu Jihad TEROKAI RAHSIA SEBENAR  bersama QASEH GOLD

eshal asheeqa... @-<)

Image
assalamualaikum.....  autopublish
ari ni pon nureen nak share pic yg dh hampir 2bulan hihii suka benor tau nureen ngan romper elmo bwh ni eshal baru 2bln nureen dh belikan hihii... so bila eshal dh 4bln bru bleh pakai ambik saiz 6m-1y baru la bleh pakai lama kan3x...
dah pandai selfie tau anak dara sorag ni :)
masa ni kami bersiap2 nak g ambik kakak sya blk dr sekolah keb & antar ke sekolah agama plak kebetulan nureen cuti so bawa 2 beradik ni temankan...
blanje drumstik seketoi...
bila dah nak masuk keta kita suruh emir cepat2 pakai kasut dia bleh g ambik cekak kakak sya n kalut2 pakai hahahaaa..... ada plak...
dlm perjalanan di tgh ari yg tenang... eshal mmg sng klau bab nak tidoq kami siap bwkan bekal nasi goreng utk kakak sya mkn so x yah g lunch kat kedai pas siap2 terus antar g sek agama & kami ber3 terus balik
dah balik dr antar kakak sya g sek agama... habiskan susu tu dlu yerr, syg susu mummy tu kan.. sempat pump sblm berangkat tadi buat bekal dlm perjalanan hihii

samp…

ellesya.emir.eshal... siblings

Image
assalamualaikum.....  autopublish
jom kita jamu mata dgn
progress 3 beradik nih eshal, yg dh mula nak merangkak & duduk di usia 5bln 3minggu

mcm la pandai sgt nak tiup angin kat bola tue
ni pic 2mgu lps... x yah mandi lah eshal oii kita g cucuk 5bln jap k hahhaa
mentang2 la clinik dpn umah jer so x yah la wangi2 kan.. x mandi pon eshal tetap wangi.. ;)
masa dok layan meletopera, tgk la emir... perli ker apa ya agaknya.. ke nak habaq yg sora TV tu kuat sgt??? ahhahahaa mendalam maksudnya tue
setia la ngan U-tube cars dia tue
pow daddy mmg serah... kalu bleh semua dia nak... hahaha.... hot wheels tetap di hati... 
saja menerai headband baru ni hihii anak dara layan jer la mummy dia sorang ni yg suka sgt ambik gambo

hahahaa.... nak bergaya punya pasal kan


dah slalu beli jer masa dinner kan
mak x sempat nok nak masak2..
so ptg tu gigih siap pakat ngan ellesya
dia tlg mummy jaga eshal, so mummy laju2 masak d dapur
semua ni main campak jer
so nama menu ni bihun campak2 hahahaa...

 ______…