Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2015

kami kesini lagiiiiii.... jom...

assalamualaikum.....  autopublish
n3 tunggang terbalik deh
jap gambo lama jap terkini hahhaa
mak x sempat nk edit.. huhuu
so layan jer kan
ni cerita lepas mandi pantai tempoh ari
pagi kami terjah pantai, petang kami terjah queensbay
emir x kenal erti penat, kakak sya dh kebaboommm la letih kan


kaki sapa tue... hihiii eshal pon lena join kakak sya.. :)
walaupon blurr totap nak interprem... kami singgah dinner kat cni wahhh dinner sebelum pkl 7 tue :)
sabar menanti... apa menunya???
dan anak dara ni 1st time dpt duduk kat baby chair ni teruja jgn ckp la kan so mummy pon teruja jugak dok menyenap jerr gambo anak bongsu dia ni :P
kan... ada lagi tau tp cukup la ni
taraaaaaa........ alhamdulillah, rezqi dinner kami  tq daddy emuah
emir xcited sgt kan.... walhal dia la yg paling takut bila suruh pegang lobster tue hahaha
agak2 la kan, apa daddy cuba buat? v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v
hahahaaaaaa..... bulih mcm ni ??
emir awai2 dh lariiiiik…

mahligai kami bina

assalamualaikum..... 






Doa Kebahagian Dunia & Akhirat 

رَبَّنَا ءَاتِنَا فِي الدُّنْيَا حَسَنَةً وَفِي الآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ
Maksudnya : "Wahai Tuhan kami, berilah kami kebaikan di dunia dan kebaikan di akhirat, dan peliharalah kami dari azab neraka"
(Al-Baqarah : 201)






 ___________________________________________________________________
Sihat itu Jihad TEROKAI RAHSIA SEBENAR  bersama QASEH GOLD

cerita bila balik kampung

assalamualaikum.....  autopublish 
godek2 jumpak pic anak2 kat kampung last 3 week jom layannnnn
kakak sya mmg rapat ngan abg daniel jom main bola sama2 hihii... abam emir pon join wokehhh
org dok main si emir dok kelebek pemain plak hahhaa

eshal pon teman kakak & abg2 main kan hihiiii
masa otw balik kami siggah SR belikan kek buat besday abah, aiman & emir d bulan april
suka tau tgk emir mkn, mmg pulun tambah klau sedap, mmg byk la dia mkn
candid eshal... geram tol ngan telatah yg makin ligat skrg nih
eshal wit ayesha... aloloooo... pipi ayesha tu... aiiii geram aih
 eshal wit haziq a.k.a kembar hahhaa.... ada jugak kan iras2 sepupu ni :P erat pelukan haziq tue tau insyaALLAH hujung tahun ni haziq bakal dpt adik :)
pagi ahad penuh keceriaan.... eshal ni mmg bgn awai kdg sebelum subuh dh bgn so sebelum mandi kadang tue eshal lena dlu seround hihiiii

org lain dok membongkang lagi dlm umah kami 2 beranak melawat kawasan jap hirup udara segar di kampung
:)

 _______________________…

p.i.c.n.i.c

assalamualaikum.....  autopublish
khamis last 2 week
penang cuti uollssss.... cuti apa??? cuti permatang pauh mengundi hihii
so projek kami apa lagi
release 10sen & hepikan anak2...

mummy anak 3 ni awal2 dh bgn siapkan tapauan nak g picnic yg dlm bekas hijau tu offcoz la moi @ bubur nasi eshal kan dannnnn k.teaw grg tue, 1st time tau nureen masak alhamdulillah, em soami kata sodappppp fries, nugget & cheeseball tu biasa la... mmg fvret bdk2 la kan
belum sempat siapkan tmpt duduk, 2 beradik ni dh start ngan xtvt masing2
so mummy & daddy isi perot dlu yerr eshal pon kan.. pas mkn baru kita bikin havoc k hahahaa
2 beranak ni mulut penuh makanan  ahahhaaaa..... kembong pipi2... 
yg lagi 2 beradik ni x kenal erti lapar main kejar sana cini
bila daddy dh kenyang, apa lagi mula la menjala... suka la 2 beradik tu sbb bleh pegang ikan jap g
ellesya mmg suka bab ni banding ngan emir yg penakut ckit jangan harap la dia akan pegang ikan tu lagi jauh dia duduk ada la
ni ikan apa ntah lu…