Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2016

hiking bukit jambul

assalamualaikum.....  autopublish
dah masuk bulan march noh... jom layannn piccas 9 jan yg lalu nunnn hahaha lambat nauuu update blog aih.. cerita 2nd hadiah besday girl emoknyerr = hiking xtvt sihat, kuaqkan peluh sefamily @ mau fit kan bdn hahahaa  tu dia... kami hiking kat mana ni....  yeaahhhh..... nilah tempat hiking mummy & daddy zaman bercinta dlu tau anak2 weekend ja kami akan hiking cni pas kawin 8tahun (tu dia lamanya).... baru hiking with 3 cahaya mata....  mmg steadylah... tp eshal kat c2 ja dia jln, lain2 semua berdukung hihii  ni lah budak yg paling steady dia ckit pon x semput tau... omaknyerr nih dh mengah cungap2 hahaha sempat gak selfie
omak x larat nk dokong so daddy dukung skali eshal & emir perggghhhhh 6 kg + 15kg hahhaa
 x jauh dh ni.....  yeeeaaahhhhhh..... akhirnyaaaa kami berjaya!!!  sronok la depa.. bleh main2 kat atas ni sambil hirup udara segarrrr  yeeeeeaaaaaaaaa seriusnyaaaa.....
ni dok try snap gambo smbil melompat.. x dpt lah huhuuu
 sit up smpi …