Friday, January 15, 2016

#mummynureen

assalamualaikum..... 
autopublish

09 JAN 2016
selamat hari lahir buat diri sendiri...
hihiii....
dah lama sgt tak berblog
bak kata ez, rasanya bersawang dh tak terkata siap spider pon dh besar2 hahaha
memandangkan semalam EL eshal demam, so sempat la draft n3 ckit

 celebrate wit insan2 tersayang
deco2 kek by kakak ellesya

 tgk eshal tu, sebenornye dia dh x sabar nak mkn kek
emir pon sama tp elok dpt jer tiup wisel tu terus kek pon x mau mkn


posing byk2...

 kan... eshal paling xcited

 anak teruna ni malu2 kucing plak bila selfie

 macam2 gaya


taraaa.... hadiah in advance dr en suami... dpt awal 6 hari
tq sooo much en soami... :)

 ___________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD

serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...



Monday, November 16, 2015

destinasi yg tak dirancang

assalamualaikum..... 
autopublish

21 SEPT 2015
plan nk blk penang bertukar ke....
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
tepat pkl 3 kami terpacak dpn zoo
singgah umah adik dlu kat bkt antarabangsa mandi & mkn
15minit jerr dr umah dia nk smpi cni

laju2 la masuk sbb show dh nk start

malas nk guna camera, so snap ngan anset jer la kan

tudiaaaa... kemain abam emir yerr
so.. layan piccas yg x seberapa kami ni k



geram tgk abam emir tue
dlm dok senyum tapi mata kelain.. hahaa

teruja abis arr eshal ptg tu
1st time masuk zoo la katakan



tgk budak baju merah tu
jln sambil nyorok2...

daddy la usik ckp yg lembu suka la baju merah2 
ahhahhaaa
takut la kan anak dara tue



mummy????



besar lagi dr eshal ni

penant berjalan kita rehat kejap


laju2 snap sbb pttnya cni kena snap by camera staff c2 hahaha

tu dia...
mak tok tgk pic ni bleh tanya lagi, haiwan betoi ka ni? hahahaa
klau haiwan betoi idok lerr nk duduk gitu


buat2 takut plak


eshal dh dibuai mimpi indah hihii


bersilat ke kakak sya?

sblm balik sempat la kan...

free style

lagi & lagi &............

lagiiiii

eshal smpi terduduk daaaaaa

sementara tunggu daddy ambik keta....

plan nk tidoq cini, daddy ckp mcm syg plak cuti kan
so mlm tu gak kami blk png...
zara oittt, mlm2 pakai spek hapenyerrrr

2 2 rocker eshal konker

lia si baju purple, x gang ka ngan eshal??

 sempat singgah R&R jejantas pekena satey kajang hj samuri
Alhamdulillah, rezqi dinner kami mlm tu
 ___________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD

serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...



Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (7) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (26) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011