Posts

december 2017 | throwback!!!!!!

Image
assalamualaikum.....  autopublish 
Sepi sesepi sepinya....  Mood berblog dh hampir tenggelam jer rasanya nk jenguk pon ssh apatah lg nk update
dah set ngan EZ paling kurang seminggu 1 n3 bertahan ada la 2 mgu, pastu kelaut hahhaa maapkan hamba ya...
gambar byk tp nk edit tu lah x dak masa so layan je la gambo2 thn lepas ni ye.. bercuti sambil bekerja katanya...
IKEA damansara.. cuci2 mata +verangan2.. hahhaa
paparazzi dimana2...
rajinnya study...
rasa x lengkapkan klau x mkn
TQ EZ utk souvenier ni..
sembang punya lama tp sekeping gambaq pon kami x snap alahhaiii.... tq EZ & family, layanan istimewa kami mlm tu wlpon dh lewat mlm kami terjah...
bawa anak2 naik LRT
adoiiii... hahhaaa
keterujaan terserlah
KLCC destinasi kami...

kenangan.. nti kita p lagi k
x clear kan, byk snap by henpon ja
AQUARIA


nk lomantik2 pon x bulih aih...

koleksi aksi joging d spice arena | penang

Image
assalamualaikum.....  autopublish
cuci mata & layannnzzzzz











C.O.F.F.E.E

Image
assalamualaikum.....  autopublish 
bila mak bapak suka kopi anak2 pon sekaki la.. kita kadang x dan nk minum, deme srruuuppp srruppp dulu... licin.. hahahaa... jom layannzzzz....





sekali skala bw lepak2 lepas sek.. 
XOXO

 _______________________________________________________________________


www.getshera.com