Monday, March 23, 2015

pengaruh U-Tube...

assalamualaikum..... 
autopublish

weekend yg entah minggu bila
jom kita terjah queensbay k anak2...

syg kakak pada adik...


dah kekenyangan apa lagi... ZZZZZzzzzzzzz

singgah sebentar kat siam xpress pekena waterchestnut
tp tak sesedap dulu la huhuu

wajib bwk kakak n abg main2 kat PG dlm aeon kan
so berselfie ja la keja mummy & eshal 


nmpk tak 2 bijik keta dok parking elok jer atas kotak susu emir tue
tu ja dia.. bila emir yg taksub ngan kereta yg tukar2 colour bila masuk dlm air ais @ suam
so x sabar la kan nak balik umah menerai
playdoh tu kakak sya punya
tak kan beli menan utk emir ja akan... kakak pon wajiblah hihiii

nilah dia pengaruh u-tube... tgk pic ni...
nmpk kan, pic atas tadi keta tu clr putih, bila celup ngan air ice bertukar gold

layan video keterujaan anak2

video


video

boleh view x?? huhuu mcm x bleh ja...
byk kali try up video nih

bangun esok pagi plak lain ceritanya
semua keta yg biasa pon emir nak rendam dlm air
hahhaaa...
eh, baju dah lain, prasan x?? hahhaa
biasa la bila dh main air.. basah abis baju... :P

ni kes nak ajak mummy p kedai dulu
hahhaa.... slalunya bila antar bb sitter emir tidoq
jarang2 dia akan terjaga
bila terjaga gini la... nak ajak g kedai dulu la, suruh ronda2 dulu la
tapi ni sekejap jer... elok nureen dh gerak g opis slalu nya emir dh diam
pastu mula la xtvt dia main game la, tgk cartoon la, main ngan eshal bla bla...
:)
 ________________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


Monday, March 16, 2015

playdoh time!!!!

assalamualaikum..... 
autopublish






ada yg compius x??
hihiii....
(hanya mampu secoet coretan)

 __________________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (7) aquarium (1) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (28) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) chef daddy (3) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (5) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (25) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (5) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (1) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (4) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (26) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (6) raya (42) recipi (20) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (2) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tasek (2) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (25) western (1) ww (31) zara (5) zara amal daniel adrian (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011