Friday, December 12, 2014

A.Q.U.A.R.I.U.M

ASSALAMUALAIKUM, salam jumaat
autopublish

lama sungguh menyepi
maklum la suriumah sementara
next week dah nak start keja setelah hampir 3bln bercuti
ada yg rojer dlm ig, lama x update blog
hihiii.... mls nk buka laptop
ni pon guna phone jer...

meh layan piccas kami weekend lps....

 5 minit jer dari umah kami... hihihi...
jjcm yg paling dekat x mau nak p
dok tala yg jauh jer kan :p

 budak bawah 7 tahun free

 suka tgk anak2 teruja....


 eshal senang bw berjalan....



 emir penakut ckit
jgn di suruh dekat, suruh pegang aquarium pon dh x mau....



 emir nmpk mata jer



 kerapu pertang

 besar kan

 love both of u so much....




 ni tulang betoi tau
ada sejarah d ctu....

sharing is caring
 utk ibu2 diluar sana
meh nak share ckit... utk kami juga & semua yg myb belum tau kan....
 adik nureen post pic ni ��
lepas ni kena jahit kain satu utk ampu bwh tu k✌

thx ummul....




Friday, October 31, 2014

rod buat double E

assalamualaikum..... 
autopublish

04 oct 2014....
cerita awal bln, bru ari ni up yerrr...hihiii

sronok la 2 beradik ni
daddy bwk g kedai brg2 mancing
siap dpt sorang 1 rod tau....
bila nak rasmi?? hihii

pilih apa tueee




muka sensorang kemain hepi

proses pembayaran...

ada yg pelik x??
emir punya bj... hihii
emir skrg bj nk pakai kena dia sndri yg pilih
klau kita pilih ada ja x kena n x mau pakai
so pakai jerr la kan.. bj mandi boleh lah....

bila bosan dlm keta, main papan lunsur k

kebetulan 4/10 tu besday adrian
tepat pd masanya... so celebrate skali...

adrian peminat ninja turtle

emir paling byk mkn.... 2 potong kek kat dia sorang
yg lain dh lari pegi main... tinggal la emir sensorng ditemani cik ummul...
 __________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (7) aquarium (1) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (27) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) chef daddy (3) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (148) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (57) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir eshal (3) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (1) family (16) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (25) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (4) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (1) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (26) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (6) raya (42) recipi (19) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (2) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tasek (2) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (25) western (1) ww (31) zara (5) zara amal daniel adrian (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011