Tuesday, June 20, 2017

#throwback | design village

assalamualaikum..... 
autopublish

masih throwback 
tu la bila lama sgt menyepi kan
awal thn 2017 kami ke sini
x dak apa yg kami borong, cuma jalan2 & makan...
 masih lagi dlm suasana krismas
lunch kat wendy
sebelum balik, main air dlu k hihi..


 ________________________________________________



www.getshera.com




Monday, June 19, 2017

#throwback | hari sukan negara

assalamualaikum..... 
autopublish

hari sukan negara tahun lepas
ellesya ajak join
weekend x dak program so jom sihatkan badan
tercangak2 cari bdk2 sek sya


dh penat lari ini budak maaa....
hahhaaa

sebelum lari tiap org dpt gelang @ getah rambut orange & kuning
tu eshal dok main2 buat gelang

ada cabutan bertuah.. ada rezqi ellesya dpt raket badminton






 ________________________________________________



www.getshera.com




Monday, March 6, 2017

#throwback | kapit's USM PENANG

assalamualaikum..... 
autopublish

ni lagi throwback... 
x silap bulan 1@ 2 thn lepas ni
bila gang jmpk tmpt lepak baru & best, apa lagi...
jom, release tension sekejap
mmg sodaplah, green tea latte kat cni, topup plak icecream green tea kt atas
fuhhhhh... nikmatttt terasa
kek mcm2 jenis ada, pasta & sandwich pon ada
sodapkan... yummmmm yummmm

ni plak ice blanded green tea with cream... 

fiza yg paling kanan yg kenalkan tempat ni
dlm USM PENANG
sapa yg dok msk usm boleh la terjah...
yg tgh member opis aina

kwn dok tgh preggy lg anak ke2.. due bln march 2016 ri tu
la anak dia pon dh nk msk setahun hahaha


 ________________________________________________
serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...


Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD

Thursday, March 2, 2017

#throwback | lepak queensbay 2016

assalamualaikum..... 
autopublish

queensbay mmg tmpt wajib bw anak2 main n jalan2
jom layannnzzzz
cuba tiru gaya yg sama

apa kes ellesya nih..

tgk butang baju emir, masa tu dia mmg wajib oooo nk butangkan smpi atas hihii

kita putar dulu halimmmmm....

suap menyuap mmg dh sinonim ngan emir


adik x nak pon dia akan gigih jgk suapkan

dh byk kali sya minta nk buat colour2 ni, so mlm tu dpt la dia siap2

terjah lagi & lagi & lagi kan4x

ada kedai baru buka mas ani.. so layan pilih belon memasing

so stroller mummy tolak ja la, eshal dh bosan kan asyik duduk jer


bye3x...

 ________________________________________________

serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...

Sihat itu Jihad

TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) design village (1) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (46) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sukan negara (1) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011