Monday, March 6, 2017

#throwback | kapit's USM PENANG

assalamualaikum..... 
autopublish

ni lagi throwback... 
x silap bulan 1@ 2 thn lepas ni
bila gang jmpk tmpt lepak baru & best, apa lagi...
jom, release tension sekejap
mmg sodaplah, green tea latte kat cni, topup plak icecream green tea kt atas
fuhhhhh... nikmatttt terasa
kek mcm2 jenis ada, pasta & sandwich pon ada
sodapkan... yummmmm yummmm

ni plak ice blanded green tea with cream... 

fiza yg paling kanan yg kenalkan tempat ni
dlm USM PENANG
sapa yg dok msk usm boleh la terjah...
yg tgh member opis aina

kwn dok tgh preggy lg anak ke2.. due bln march 2016 ri tu
la anak dia pon dh nk msk setahun hahaha


 ________________________________________________
serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...


Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD

Thursday, March 2, 2017

#throwback | lepak queensbay 2016

assalamualaikum..... 
autopublish

queensbay mmg tmpt wajib bw anak2 main n jalan2
jom layannnzzzz
cuba tiru gaya yg sama

apa kes ellesya nih..

tgk butang baju emir, masa tu dia mmg wajib oooo nk butangkan smpi atas hihii

kita putar dulu halimmmmm....

suap menyuap mmg dh sinonim ngan emir


adik x nak pon dia akan gigih jgk suapkan

dh byk kali sya minta nk buat colour2 ni, so mlm tu dpt la dia siap2

terjah lagi & lagi & lagi kan4x

ada kedai baru buka mas ani.. so layan pilih belon memasing

so stroller mummy tolak ja la, eshal dh bosan kan asyik duduk jer


bye3x...

 ________________________________________________

serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...

Sihat itu Jihad

TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD

Tuesday, February 28, 2017

#throwback | reunion raya 2016

assalamualaikum..... 
autopublish

raya thn lepas, dh ramai yg balik kg sendiri
so kami plan reunion raya ke2.. 
location : kuala ketil, kedah
gang sekepala zmn sek dlu...


 posing la apa lagi mak2 dara  ni kan


 makan smpi sengkak oiii...
kat umah member ni dh ler ada open house
kami plak memasing plan plak portluck
mmg makan sungguh la ri tu

wajib la kan sebelum balik, anak2 & laki2 semua masuk coroum...
thx to daddy, sporting join reunion ni...
thx to all my frndz, nanti2 kita plan lagi k
 ________________________________________________
serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...


Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD

Thursday, February 23, 2017

#throwback | pantai merdeka

assalamualaikum.....
 autopublish

location : pantai merdeka , sungai petani
date : bulan x ingat tahun 2016

bila dh lama x msk blog gini la
dh lupa bila p pantai merdeka ni
layannn ja la...

 sebelum lepak pantai kita lunch dlu
nasi ayam

 suweeeettt sgt kan, abam & adik...

 eshal mcm pelik jer kakak sya minum air masak dia

 kat pantai kami santap lagi...
tp ringan2 ja la...

 kemain kan kakak sya.. lebih kpd teringin nih, icekacang komtar

 ni plak ratu strawberry... nmpk ja nk
ptt celup choc, dia x suka nk mkn gitu ja..

 alahaiii comotnya...

 apa abam emir buat tu...

 wit 2 anak dara en.nasir...

tudiaaaa.... bubble dh start

 pns jgk ptg tu.. lepak kejap jer
seb abik ada pokok...


balik kami naik ferry... yeeaaaaa

 _________________________________________________


Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


www.getshera.com
serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...



Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (46) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011