Friday, October 31, 2014

rod buat double E

assalamualaikum..... 
autopublish

04 oct 2014....
cerita awal bln, bru ari ni up yerrr...hihiii

sronok la 2 beradik ni
daddy bwk g kedai brg2 mancing
siap dpt sorang 1 rod tau....
bila nak rasmi?? hihii

pilih apa tueee




muka sensorang kemain hepi

proses pembayaran...

ada yg pelik x??
emir punya bj... hihii
emir skrg bj nk pakai kena dia sndri yg pilih
klau kita pilih ada ja x kena n x mau pakai
so pakai jerr la kan.. bj mandi boleh lah....

bila bosan dlm keta, main papan lunsur k

kebetulan 4/10 tu besday adrian
tepat pd masanya... so celebrate skali...

adrian peminat ninja turtle

emir paling byk mkn.... 2 potong kek kat dia sorang
yg lain dh lari pegi main... tinggal la emir sensorng ditemani cik ummul...
 __________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

Monday, October 20, 2014

ellesya, emir, eshal

assalamualaikum..... 

ellesya afreena
emir areeq
eshal asheeqa

masing2 gaya tersendiri

bab nak riba & kiss eshal mmg serah kat emir

asal eshal bgn n nureen angkat ja emir akan smpi minta diribakan

syg sgt emir pd eshal

kakak sya dh ada gaya pandai pegang eshal
ada pernah dia minta nk angkat eshal
nureen x bg risau sbb kepala eshal kan belum cukup kuat lagi

eh2.. terselit jugak
zara ni mula2 mcm kompius.. baby eshal ngan baby lia (adik zara)
suka kiss eshal.. :)

segarkan baru pas mandi :)


 __________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (7) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (27) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) chef daddy (3) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (148) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (57) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir eshal (3) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (1) family (16) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (25) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (4) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (1) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (26) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (6) raya (42) recipi (19) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (2) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tasek (2) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (25) western (1) ww (31) zara (5) zara amal daniel adrian (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011