Posts

december 2017 | throwback!!!!!!

Image
assalamualaikum.....  autopublish 
Sepi sesepi sepinya....  Mood berblog dh hampir tenggelam jer rasanya nk jenguk pon ssh apatah lg nk update
dah set ngan EZ paling kurang seminggu 1 n3 bertahan ada la 2 mgu, pastu kelaut hahhaa maapkan hamba ya...
gambar byk tp nk edit tu lah x dak masa so layan je la gambo2 thn lepas ni ye.. bercuti sambil bekerja katanya...
IKEA damansara.. cuci2 mata +verangan2.. hahhaa
paparazzi dimana2...
rajinnya study...
rasa x lengkapkan klau x mkn
TQ EZ utk souvenier ni..
sembang punya lama tp sekeping gambaq pon kami x snap alahhaiii.... tq EZ & family, layanan istimewa kami mlm tu wlpon dh lewat mlm kami terjah...
bawa anak2 naik LRT
adoiiii... hahhaaa
keterujaan terserlah
KLCC destinasi kami...

kenangan.. nti kita p lagi k
x clear kan, byk snap by henpon ja
AQUARIA


nk lomantik2 pon x bulih aih...

koleksi aksi joging d spice arena | penang

Image
assalamualaikum.....  autopublish
cuci mata & layannnzzzzz











C.O.F.F.E.E

Image
assalamualaikum.....  autopublish 
bila mak bapak suka kopi anak2 pon sekaki la.. kita kadang x dan nk minum, deme srruuuppp srruppp dulu... licin.. hahahaa... jom layannzzzz....





sekali skala bw lepak2 lepas sek.. 
XOXO

 _______________________________________________________________________


www.getshera.com




1st n3 2018 | b.e.s.d.a.y JANUARY

Image
assalamualaikum.....  autopublish  
selamat tahun baru maap la, tuan badan baru agak free thn ni sementara projek nak masuk bleh la hupdate blog ckit kan4x.. bersawang gila blog ni..
so thn ni challenge ngan ez at lease one week one n3..
hahaha... harap berjaya

so 1st n3 about my besday 9 jan lepas layanzzzz.... tq daddy.. deco kek ngan buah2an simple & nice 
bebudak la paling hepi kan...
dah kena marah ngan emir, mummy nk calit kek.. hihi
domino fvret anak2... 
hahaha... mcm besday eshal plak kan.. kemain dia mlm2 pakai dress..
xoxo... ________________________________________________________________________


www.getshera.com