Wednesday, April 22, 2015

cars besday cake for emir.....

assalamualaikum..... 
autopublish

ceria tgk raut wajah besday boy malam khamis minggu lepas
minat sgt dia ngan McQueen tau
masa bawa kuar kotak kek dr petiice, dia ok lagi
tpi bila nmpk jerr pic atas kek tue
apa lagiiii...... ceria + tak terkata la...
 special utk anak teruna
blueberry delight cake
ni skali utk dinner yerr
semua hasil tapauan... hihii... mak x sempat la nak masak lps balik keja huhu

even dia dh sgt teruja ngan kek cars dia tue
tp tetap setia ngan u-tube cars mcQueen dia lagi kan...

jom..... seisi potong kek..
besday boy dah besar la, nak potong sendiri

 tersentuhnya pisau tu kat icing kek, kemain kuat dia gelak
hahahhaa, tgk la pegang pisau pon hujung2 jerr....
1st time kan bagi potong sendiri tp tak terpotong pon
abis, camno nak mkn kek???? .. hahaha

so potong ngan daddy k... tu pon kemain marah daddy pegang pisau ngan dia
eshallllll..... tumpang xcited utk abam emir kan
nanti besday kamo nak wat skali kakak sya kerr??? 

Bismillahirohmanirrohimmmm.........
abam emir genap 3 tahun 14/4/2015   4.30petang....
nak selit jugak pic anak dara kecik kami yg xcited jugak tue
tgk tangan dia, gengam mcm geram jerr ngan kek tue
hihiii
asyikkkk sgt bila tgk telatah anak2 ni kan


besday boy dh dpt sepotong... so potong utk kakak sya plak

nikmatnya dpt mkn kek yg slice ngan blueberry & cheese tue...
hhhmmmmm.....

 jom close up ckit :P

 uik.... x lepas la u-tube dia tuh

 candid time tp sempat gak daddy sua kek yg dh kena gigit hahaha

 lagi pic makan mlm kami
bknnyer apa, tgh draft n3 ni nmpk bihun tomyam tue, alaahhaaaiiiii lapar la plak :P

 last, besday boy mintak pic keta atas kek tu letak dlm pinggan dia :)

 emir jugak seorang peminat kek
klau dia betul2 lapar, boleh habis 2 slice tau :)

Selamat Hari Lahir Emir Areeq
Moga Panjang Umur
Murah Rezqi
Menjadi anak yg soleh.. Amin.....


 ______________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


Friday, April 17, 2015

kena buli??????

assalamualaikum..... 
autopublish

planning nak ajak picnic, postpone yer anak2
tp 2 beradik tu dh x dpt picnic daddy ttp bw jgk mandi pantai kejap
seb baik la umah dkt jer ngan pantai kan
sekejap pon dh berbaloi
janji anak2 hepi :)
balik mandi pantai masing2 lapar
so corn flake wit milk 2 mangkuk hahahaa.... :P

otw nak balik kampung
dh eshal asyik dok jenguk jer abam emir pakai spek, so nureen bg eshal pakai jgk 
hahahaa
tu spek ellesya, dh lama cr x jumpak, dok kemas2 bilik jumpak plak
dulu mmg ellesya ratu spek arr
mcm2 design ada, abis patah hahhaa.... 

kan abam emir dh pandai selfie hihiii

ni dah kira kena buli ngan mummy la ni :P

smpi umah mertua, kena buli lagi
hahahhaaaa.....

di sebalik tabir :P

lepak2 santai sambil layan video aeroplane emir.. ;)

dah letih kena buli, terus lena....


ahad, lepas zohor kami balik penang
skrg ni ptg slalu hujan lebat
so kami ambik jln balik awal ckit
sampai jek kat umah smbhyg asar terus ajak anak dara buat dadih
mmg dh lama dia dok ajak buat


x sabar la tu nk mkn dadih
fvret anak dara dadih honeydew...
abam emir dh lapar sgt, so dia ratah jer sayo yg tapau dr kampung hihii...

 ______________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (7) aquarium (1) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (31) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) chef daddy (3) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (6) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (25) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (5) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (1) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (4) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (26) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (8) raya (42) recipi (20) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (2) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tasek (2) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (25) western (1) ww (31) zara (5) zara amal daniel adrian (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011