Friday, July 25, 2014

#25ramadhan d seoul garden

assalamualaikum..... 
autopublish

#25 ramadhan
setiap tahun bila tiba ramadhan kami mmg akan plan utk berbuka d luar
sekali jer dlm ramadhan... y selebihnya di umah yerr
so mcm sblm2 ni kami slalu book hotel jer
kali ni kami terjah cni
 nak d ikutkan... mmg dh lama sgt nk singgah cni
tp asyik x jadi jerr
so bila semlm daddy tanya nk berbuka kat mana
terus nureen suggest kat cni
tgk blogger yg dh terjah cni pon, menarik sgt

 nureen mls nk bgn p snap dekat2
so dr meja jerr la

 antara dessert yg d sediakan

 ini plak untuk big menu... byk nureen x snap... mana y sempat jer
tiba masa untuk menyetim & mengrill kan semua2 ni
yeaaaaahhhh

kanak2 ribena dh berbuka awal 15minit yerr
slalu kakak sya nak icecream purple
terbalik plak yerrr
setakat hari ni kakak sya berjaya puasa penuh 8 hari k, alhamdulillah...

 kami pilih tomyam soup & kimchi soup

 khusyuk 2 beradik ni menyediakan juadah...
sebelah en suami tue sil nureen

 klau bab buah2an mmg fvret sgt...
3 kali nureen angkut buah2 utk 2 beradik ni tau
yg icecream mkn ckit jerr... slalu yg tu la pulun kan

 berselfie ngan kakak sya b4 msk waktu berbuka...

 emir tue... klau mkn nugget n fries mmg nak kena ada sos

 masa mkn x der pic yerr
khusyuk masing2.. ngan telatah anak2 lagi
masing2 dok belajar menggunakan chopstik hihiiii
tgk pinggan atas meja byk dh licin kan
nasi grg, nasi putih, k.teaw, bihun, mee pon ada yerr

 emir mula x sng duduk
dia awal2 dh hadap kenyang, kami la kena melayan kejap karenah dia yg nak jln merata...
siap upah naik turun escalator lagi
benda yg paling dia suka main
seb baik la mummy ni sedia2 ada keta mainan dia dlm handbag
so main la keta tue yerrr

alhamdulillah..... kenyang sgt2 kami d cni
pasni kita terjah lagi yerr daddy... bestttt sgt....
tq so much daddy bawa kami beriftar d cni.. ;)
dah kenyang kita singgah surau yer anak2...
lepas tue projek mencari kasut raya... yeaaahhhh
tu la tujuan sebenar bila berbuka di cni... bleh teruskan agenda ke2 kan hihiii

1st kasut kakak sya yg dpt dlu
mcm biasa kiki lala jadi pilihan ala2 elsa katanya
kasut emir plak x der saiz
so daddy akan servay plak kat tmpt lain sensorang nanti

dannnn x lupa wallet raya utk daddy....
bkn wallet raya sebenarnya, mmg dh lama cari tp memandangkan wallet sedia ada dh teruk, so beli la yg mana ada n ok :)

pastu terjah floor bwh plak cr kasut mummy...
alhamdulillah, dpt... hepi la mak yong dpt kasut baru hihiii....

selamat hari raya semua...
maaf zahir & batin... ;)

__________________________________________________________________________________
jom singgah


Thursday, July 24, 2014

-::selamat hari raya aidilfitri 2014::- 0-0


assalamualaikum..... 

salam aidilfitri dari kami sekeluarga

kenangan di hari raya 2007-2013


maaf zahir & batin :)


__________________________________________________________________________________
jom singgah


Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (7) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (26) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) chef daddy (3) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (147) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (55) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) family (15) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (2) kampung (24) kashmir (2) kenny rogers (4) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (4) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (1) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) queensbay (26) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (5) raya (32) recipi (19) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (2) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tasek (2) times square (3) TLF mag cover (1) TM (17) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (25) western (1) ww (30) zara (5) zara amal daniel adrian (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011