Tuesday, March 1, 2016

hiking bukit jambul

assalamualaikum..... 
autopublish

dah masuk bulan march noh...
jom layannn piccas 9 jan yg lalu nunnn hahaha
lambat nauuu update blog aih..
cerita 2nd hadiah besday girl emoknyerr = hiking
xtvt sihat, kuaqkan peluh sefamily @ mau fit kan bdn hahahaa
 tu dia... kami hiking kat mana ni....
 yeaahhhh.....
nilah tempat hiking mummy & daddy zaman bercinta dlu tau anak2
weekend ja kami akan hiking cni
pas kawin 8tahun (tu dia lamanya).... baru hiking with 3 cahaya mata....
 mmg steadylah... tp eshal kat c2 ja dia jln, lain2 semua berdukung hihii
 ni lah budak yg paling steady
dia ckit pon x semput tau...
omaknyerr nih dh mengah cungap2 hahaha
sempat gak selfie

omak x larat nk dokong so daddy dukung skali eshal & emir
perggghhhhh
6 kg + 15kg hahhaa

 x jauh dh ni.....
 yeeeaaahhhhhh..... akhirnyaaaa kami berjaya!!!
 sronok la depa.. bleh main2 kat atas ni
sambil hirup udara segarrrr
 yeeeeeaaaaaaaaa
seriusnyaaaa.....

ni dok try snap gambo smbil melompat.. x dpt lah huhuuu

 sit up smpi tercabut kasut hahahaa
anak dara ni pon nak jugak

 syg semua
 huiiisshhh.... ni baru anak teruna sejati...
 kuattnyaaa abg sado :P
 :)
 mummy pon nak jgkkk

 awat aku nmpk gemokkkk wawawaaaaa
 eshal pon menguap looorrrr.....
 so trun ja terus g bekfes....
petangnya kami balik kampung kejap, ada hal ckit
sruppp ssrrrruuupppp anak dara dok hirup green tea ni..
memang sodap tau... :P

 ________________________________bye...___________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


www.getshera.com

serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...



Friday, February 26, 2016

CNY - queensbay

assalamualaikum..... 
autopublish

Salam jumaat 
release tension kejap d cni..
jom layan 3 piccas lama
masa sehari sebelum cny rasanya
ntohlerrr lupa dh bila g queenbay nih

eshal, tolong pilih buah yg manis2 yer

abam emir ni kan mmg dh jd habit tau
klau g kedai mana ada kek ke yg dpok dlm cermin cam gini
dia akan tenong & "nak kek" hihiii

masa ni singgah sebentar pekena coffee kat coffee bean

mummy & daddy luv U all sooooo much
#siblings
#ellyemireshal


 ___________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


www.getshera.com

serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...



Tuesday, February 23, 2016

cokodok pisang & tea O panas... jom bekfes

assalamualaikum..... 
autopublish

rezeqi dari opismate
pisang tanduk yg dh masak ranum
so cokodok la jawapnya

jom kita melenyek...

layan piccas anak dara dulu

selamat menjamu selera

sedapnyerrr....

 ___________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


www.getshera.com

serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...



Friday, January 15, 2016

#mummynureen

assalamualaikum..... 
autopublish

09 JAN 2016
selamat hari lahir buat diri sendiri...
hihiii....
dah lama sgt tak berblog
bak kata ez, rasanya bersawang dh tak terkata siap spider pon dh besar2 hahaha
memandangkan semalam EL eshal demam, so sempat la draft n3 ckit

 celebrate wit insan2 tersayang
deco2 kek by kakak ellesya

 tgk eshal tu, sebenornye dia dh x sabar nak mkn kek
emir pon sama tp elok dpt jer tiup wisel tu terus kek pon x mau mkn


posing byk2...

 kan... eshal paling xcited

 anak teruna ni malu2 kucing plak bila selfie

 macam2 gaya


taraaa.... hadiah in advance dr en suami... dpt awal 6 hari
tq sooo much en soami... :)

 ___________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD

serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...



Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (7) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011