Friday, April 25, 2014

sapu laman wan

assalamualaikum.....
 autopublish

ni pic masa weekend 3mgu sudah
bukan weekend yg baru2 ni yerr

wan dok potong buang bunga kertas yg tergantung kat atas
so mmg byk la rempah ratus sampah seranah kan

ellesya rajin, siap tolong sapukan
tapi sekerat jln jerr, mummy la sambung

lama dh x sapu kat laman umah
dulu masa kecik2 slalu kena paksa rela nak sapu laman
yerr la laman umah abah ni kan luas

rajin jerr ellesya... rajin sampai besar k :)
 ___________________________________________________________________________________
jom singgah

Thursday, April 24, 2014

BKT HIJAU destinasi tracking daddy

assalamualaikum..... 
autopublish 

weekend lepas...
masa kami blk kg sebelah nureen
nak tgk adik nureen yg dh 2 mgu xcident
daddy plan baeeekkk punya ngan member dia


jauh kali ni depa berhiking

posing harusss la kan

dah smpi kat tmpt menarik ni

bestnyaaaa

sejuk mata memandang

mmg macholah....

daddy sapa tue....

Ni la member seperjuang mr.azri a.k.a labu 
masih single & available... hahha

berehat seketika sebelum turun

sorry nak, nak xplain pon x reti

beskat pon kena berehat kan

mmg steadylah body baru ni

dah turun smpi bawah.... relax jap

sedar2 dah smpi umah

berkilat sudah lepas dimandikan....
daddy ckp kali ni mmg puaslah berkayuh...
terbaekkkkk.... :)

saingan hebat daddy....
sepupu daddy yg duduk tu la saingannya
dia dok kat sepang, so daddy tgh bersaing dr jauh yerr....


___________________________________________________________________________________
jom singgah

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (5) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (24) bff ellesya (1) bilik idaman (1) bkt bendera (2) blogger (13) buah2 tempatan (1) cake (2) calendar family (1) cameron highland (10) cga (49) chef daddy (3) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cycling (1) daddy (12) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (137) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (1) ellesya daddy (5) ellesya dan emir (52) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (34) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) family (12) family day (4) ferry (2) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (3) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (2) Jordan (1) kampung (20) kashmir (2) kenny rogers (4) kereta (3) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (3) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) mutiara kata (4) my besday (1) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (1) padang kota (5) pantai (3) pen mutiara (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (1) promote (1) pudding (1) queensbay (21) rainbow paradise (6) ramadhan (6) random (2) raya (31) recipi (18) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (2) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (3) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tasek (2) times square (3) TLF mag cover (1) TM (17) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (25) western (1) ww (29) zara (5) zara amal daniel adrian (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011

3rd Baby.. oct 14 insyaALLAH