Wednesday, April 16, 2014

saya dah besar...

assalamualaikum..... 
autopublish 

mlm ahad lepas
simple celebration... untuk besday boy yg bakal genap 2thn tgh mlm tu
nak kuaq mkn2, rasa dh penat & letih
so kami juz potong kek jer kat umah
tgu la weekend ni plak, klau ada masa kita mkn2 kat luar yerr
kakak sya dok ajak mkn lobster.. nyum4x...

kali ni nureen dh plan nak wat kek sendiri
sronok tau bila kita buat & anak2 mkn dgn jayanya
gigih nureen cucuk lilin
apasal byk sgt lilin tu? walhal emir baru nak masuk 2 tahun
sbbnyerr... lilin daddy beli byk, so daddy srh cucuk bg nmpk angka 2

besday boy sronok sgt bila kek dia ada thomas

heheeee.... bila masa la daddy selfie sensorang ni

kakak sya plak siap buat gaya rimau mcm topi yg dia pakai tue

besday boy dh x sabar nak potong
dah pandai skrg ni
dah tau pisau tu utk potong kek kan

tgk riaksi anak2... xcited nk tiup lilin n potong kek

paling x sabar, besday boy

siap panjat meja tau
jenuh nureen bawak lari kek tue

simple jer kan kek nureen
moist red velvet.. recipi dr kak ita
click cini utk recipi

jom pakat tiup
emir dok larikan bdn dia
takut ker ngan lilin tue.. kakak sya xcited nak tiup

sbb tu la nureen kena pegang emir
mmg dia nk trun dr kerusi x mau tiup lilin

dok pujuk srh tiup.. skali jer emir tiup

kakak sya membantu

mummy pon join

tp emir tetap tak tiup

emir dok wat muka teruja n nak turun kerusi

last srh kakak sya jer tiupkan

dah padam pon nak lari lagi?

bila angkat lilin tue baru nmpk mcm angka 2 kan

bab ni emir suka.. tgk la muka emir
senyum simpul gitu

kakak sya teruja... emir ceria

cumil sgt... suka la tgk pic ni

tiap saat daddy x lepas peluang snap pic

potong lagi.. emir nak mkn ni

yeeeaaahhhhh......

dah siap piring emir... lapar tue

mulut emir kumat kamit.. tahan air liur meleleh kerrr

besday boy yg di rai...

sronok dpt mkn dlu
mkn sorang2 x suap pon kakak sya, daddy ja emir suap :)

rasa dlu cream cheesenyerr kan... uuummmm nyummmy...

mcm x caya, emir mkn byk kek tu
slalu susah nak mkn kek

besday boy offcoz la hepikan
kek thomas kesukaan

last kopek.. lepas potong & bg jiran tetangga...
esok pagi ellesya siap bawak bekal ke sekolah
so ada lagi suku jerr kat umah :)

happy birthday emir
moga jd anak yg soleh buat mummy & daddy.. amin

nureen attend kursus 2 ari tau
ari ni & esok... hehehe
___________________________________________________________________________________
jom singgah

Monday, April 14, 2014

------- 14.4.14 ---------

assalamualaikum..... 
autopublish 

EMIR AREEQ BIN MOHD NASIR


Life should be lived with a smile on your face 
and 
no one does a better job of putting one on my face than you

LOVE U SOOO MUCH






___________________________________________________________________________________
jom singgah

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (5) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (23) bff ellesya (1) bilik idaman (1) bkt bendera (2) blogger (13) buah2 tempatan (1) cake (2) calendar family (1) cameron highland (10) cga (49) chef daddy (3) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cycling (1) daddy (10) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (137) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (1) ellesya daddy (5) ellesya dan emir (52) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (34) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) family (12) family day (4) ferry (2) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (3) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (2) Jordan (1) kampung (19) kashmir (2) kenny rogers (4) kereta (3) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (3) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) mutiara kata (4) my besday (1) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (1) padang kota (5) pantai (3) pen mutiara (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (1) promote (1) pudding (1) queensbay (21) rainbow paradise (6) ramadhan (6) random (2) raya (31) recipi (18) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (2) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (3) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tasek (2) times square (3) TLF mag cover (1) TM (17) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (25) western (1) ww (29) zara (5) zara amal daniel adrian (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011

3rd Baby.. oct 14 insyaALLAH