Posts

Showing posts from October, 2014

rod buat double E

Image
assalamualaikum.....  autopublish

04 oct 2014....
cerita awal bln, bru ari ni up yerrr...hihiii

sronok la 2 beradik ni
daddy bwk g kedai brg2 mancing
siap dpt sorang 1 rod tau....
bila nak rasmi?? hihii
pilih apa tueee



muka sensorang kemain hepi
proses pembayaran...
ada yg pelik x?? emir punya bj... hihii emir skrg bj nk pakai kena dia sndri yg pilih klau kita pilih ada ja x kena n x mau pakai so pakai jerr la kan.. bj mandi boleh lah....
bila bosan dlm keta, main papan lunsur k
kebetulan 4/10 tu besday adrian tepat pd masanya... so celebrate skali...
adrian peminat ninja turtle
emir paling byk mkn.... 2 potong kek kat dia sorang yg lain dh lari pegi main... tinggal la emir sensorng ditemani cik ummul...  __________________________________________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ #getshera http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

ellesya, emir, eshal

Image
assalamualaikum..... 

ellesya afreena
emir areeq
eshal asheeqa

masing2 gaya tersendiri
bab nak riba & kiss eshal mmg serah kat emir
asal eshal bgn n nureen angkat ja emir akan smpi minta diribakan
syg sgt emir pd eshal
kakak sya dh ada gaya pandai pegang eshal ada pernah dia minta nk angkat eshal nureen x bg risau sbb kepala eshal kan belum cukup kuat lagi
eh2.. terselit jugak zara ni mula2 mcm kompius.. baby eshal ngan baby lia (adik zara) suka kiss eshal.. :)
segarkan baru pas mandi :)

 __________________________________________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ #getshera http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

wordless wednesday

Image
assalamualaikum.....  autopublish

___________________________________________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ #getshera http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

kenny rogers....

Image
assalamualaikum.....  autopublish
ni cerita yg dh hampir sebulan
mgu sebelum raya haji
anak2 ikut daddy blk penang, mummy d kampung
apa lagi... puas la main2 dlm queensbay & layan perut


mcm biasa...
bg anak2 main dlu smpi puas...
baru depa akan mkn byk... puas ati tgk depa mkn tau


juz peluk jerr k.. x beli pn hihiiii

ni buat mummy dlm pantang tergugat nih huhuuu
mmg asyikkk.... harus try pas pantang nti daddy ckp air ni sedap
forever & ever.....
 __________________________________________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ #getshera http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

aidiladha 2014

Image
assalamualaikum.....  autopublish 
sepi sungguh bila cuti berpantang yerr moh kita layan... sedikit piccas raya haji lepas
 abah nureen ada wat sedekah & mkn2 anak beranak cikit so tombangkan sekoq lembu di pagi raya tempat sembelihan di parking keta.. hihii...
 abah mintak semua menyaksikan sembelihan untuk dptkan pahala korban x silap
 si mulut pink... minum n makan control tau baru dpt lipstik dr mummy shera...
 klau yg ni nmpk kan ke'pink'an mulut ellesya hahhaaaa
 alhamdulillah... selamat di korbankan
so seisi memotong daging untuk di sedekahkan & dibuat sup untuk santapan ahli keluarga
eshal..... nyenyak tidoq di pagi raya... hehheee
antara biskut raya yg sempat adik nureen buat
ada lagi satu... congo bar tp piccas x der hihii
klau dr google ada... lebih kurang piccas bwh ni