Posts

Showing posts from February, 2017

#throwback | reunion raya 2016

Image
assalamualaikum.....  autopublish
raya thn lepas, dh ramai yg balik kg sendiri so kami plan reunion raya ke2..  location : kuala ketil, kedah gang sekepala zmn sek dlu...

 posing la apa lagi mak2 dara  ni kan

 makan smpi sengkak oiii... kat umah member ni dh ler ada open house kami plak memasing plan plak portluck mmg makan sungguh la ri tu
wajib la kan sebelum balik, anak2 & laki2 semua masuk coroum... thx to daddy, sporting join reunion ni... thx to all my frndz, nanti2 kita plan lagi k  ________________________________________________



www.getshera.com serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...

Sihat itu Jihad TEROKAI RAHSIA SEBENAR  bersama QASEH GOLD

#throwback | pantai merdeka

Image
assalamualaikum.....  autopublish
location : pantai merdeka , sungai petani date : bulan x ingat tahun 2016
bila dh lama x msk blog gini la dh lupa bila p pantai merdeka ni layannn ja la...
 sebelum lepak pantai kita lunch dlu nasi ayam
 suweeeettt sgt kan, abam & adik...
 eshal mcm pelik jer kakak sya minum air masak dia
 kat pantai kami santap lagi... tp ringan2 ja la...
 kemain kan kakak sya.. lebih kpd teringin nih, icekacang komtar
 ni plak ratu strawberry... nmpk ja nk ptt celup choc, dia x suka nk mkn gitu ja..
 alahaiii comotnya...
 apa abam emir buat tu...
 wit 2 anak dara en.nasir...
tudiaaaa.... bubble dh start
 pns jgk ptg tu.. lepak kejap jer seb abik ada pokok...

balik kami naik ferry... yeeaaaaa
 _________________________________________________

Sihat itu Jihad TEROKAI RAHSIA SEBENAR  bersama QASEH GOLD


www.getshera.com serunding sedap... :)

#throwback | aidilfitri & aidiladha 2016

Image
assalamualaikum.....
autopublish 
kenangan harus diabadikan dicini...
jom ushar cerita yg dh hampir 7bln lamanya
sawang byk sungguh la blog ni noooo


satu2nya biskut raya yg senang & simple... rajin kan anak dara ni
sambil tunggu sejuk sblm msk balang sambil ngap... hihi

bila dh paper cup habis, kita kawin jer la hihi seminggu sebelum raya dh iron semua x der la bz sgt masa dh nk blk kg kan tema last year hijau... emir & air mata x dpt dipisahkan

mummy with anak dara's

eshal dahaga air ice la daddy...

x dak nya nmpk org dh... nikmat & nyamannya....

baju ni anak dara pilih sndri, seb baik saiz eshal pon ada.. 
kita g beraya la nak, bkn g playground hihi
ni apa kes.. mummy dh lupa la anak dara tgh marah sgt tue...
raya ke umah pakcik, rumah ke2 di pagi raya
eshal wit haziq (kezen)
santai ptg raya dpn laman wan piccas raya x byk, nk kata bz x jgk.. ntah la dh msk raya ke3, kami dh nk blk umah sblh daddy plak comel kan anak dara ni berbaju saloma
ajak posing lu kan sblm blk