Posts

Showing posts from December, 2011

crita lama...

Image
assalamualaikum

gambo lama ntah bulan bila x hengat rasanya bln 6 7 kot kebetulan semlm crita pasal pizza tp ari ni bkn nk tunjuk kami tgh mkn pizza tp kami tgh ngajor ellesya nk mkn dessert d pizza hut mmg ellesya suka dessert bila dia dh besar ni berbeda masa dia kecik2 sgt2 x suka suka yg rangup2 ja yg lembik2 x mau

tgk gambo ni rasa nk p la2 ni jgk!!!


apa yg di usha2 lagi tue dessert x terusik

ok mummy ajor yerrr

mesti guna tangan kanan k ellesya ni kidal so apa2 semua nk d mulakan ngan tangan kiri



tekun mengajor


selamat masuk dlm mulut... sedapnyerrr


bila nureen usik cream atas dessert tue ellesya mula la buat muka sbb dia ingat nureen nk mkn dessert dia hahahhaha



masuk mulut jua akhirnya hahhahaa... tgk ellesya dh mengamok kat blkg 


tersenyum dpt usik ellesya...



ellesya tgk daddy asyik snap gambo jerr kan dr td.. ;p

akan ku terjah kembali............

Image
ASSALAMUALAIKUM
mood malas bekerja makin meninggi jek mana x nyerr masuk opis sepi x dak org ramei yg ambik cuti smpi new year tinggal la 2 3 kerat yg AL dh boooliau
hari ni nak crita pasal.......................... apa ya?? swimming pool mmg dah lama x terjah kan rasa nak ja terjah weekend ni klau x dak apa2 plan jom kita layan gambo2 lama kami di swimming pool taman belia penang
masa ni 1st time tau kat tmn belia tue ada pool tahun 2009 ellesya baru berusia setahun lebih suka sgt dia nak ja buka baju mandi tp  sayangnya kami x bawak baju persalinan so main2 air jekk
berkocak air kolam tue dek kayuhan kaki ellesya smpi basah abes sluaq dia
x puas ngan kaki tangan pulak dicelupnya
2nd time kami terjah lagi ellesya masih setahun lebih kali ni siap bawak floater lagi ellesya cikit pon x takot walaupon kolam tue paras tengkok dia
see.. betapa happynya dia..
3rd kami beli kolam sndri.. mandi kat porch depan umah mmg best
bukan setakat ellesya ja yg mandi tau kami laki bini pon terjun skali…

defi meter

Image
ASSALAMUALAIKUM
defi meter untuk yg gile keta yg mmg tau bab selok belok keta mesti tau bila baca ja tajuk n3 nureen ari ni kan tapi nureen bab keta ni x brapa tau tau bawak ja hehhee stakat nk check & topup minyak enjin ngan aiq tue biasa ja la kan mmg dlu tiap2 pg b4 gerak g keja check la tp sejak asben dh tukaq balik mai penang nureen jarang dah wat keja2 tue sbb dia yg dok check pagi2 :P
jom kita tgk apa dia defi meter ni???
ni dia defi meter ni baru ja dipasang dlm keta kami isnin lepas fungsinya sama ngan RPM meter keta klau meter ni clr merah maknanya siang la sbb waktu siang kita jarang buka lampu keta kan tp klau siang pon kita buka lampu keta clr dia berubah kpd clr.......
putih... dan klau mlm ni cmfrm la clr putih gini kan meter ni jgk bg signal tau bila kita bawak pd gear yg x setanding ngan kelajuan.. perghhh ayat x hengat.. :P dia bg signal samaada kena tukar ke gear lain @ sebaliknya asben kata asalnya ada bunyi mcm alarm tp dia buang bunyi tue so signalnya kita nmpk bila yg bulat b…

bila si gadis ni bershopping

Image
ASSALAMUALAIKUM
hai semua selamat kembali bekerja setelah 3 hari bercuti sempena christmas kan tp ada yg sambung cuti smpi new year nureen AL dh abes awal2 lagi so x der la cutinya
sabtu lepas bila daddy tolong member dia kat workshop kami 2 wat la hal kami sndri jom tgk bila pompuan tue mmg pompuan kan x kan lari dari bershopping
nureen bawak ellesya p queensbay mmg hajat dihati nk carikan t-shirt baru utk ellesya so nureen dapat sehelai yg power puff girl nak beli lagi tp ellesya x kenan plak so beli jek sehelai nak beli baju ellesya ni kena tanya dia jgk klau dia x kenan nanti beli wat rugi jek dia bkn nk pakai mmg x rugi nureen terjah queensbay ptg tue walaupon mmg ramai sgt org sbb mmg giler2 punya less masa tue..
x sabo kan nk tgk ellesya si gadis melayu terakhir ni bershopping jom layannnzzz...
klau bab menerai mmg serah kat ellesya ni
dok cari pasangan nyerr mana la ada so ellesya ambik yg lain

amboi2x... tingginya...
hehhehe.... dengan megahnya ellesya menggayakan kasut yg lain pasangannya :P
try yg…