Monday, December 12, 2011

mari belajaq makeup

SALAM

jom ceriakan diri anda di pagi isnin ni dengan warna2 ceria dari ellesya
nureen snap masa ellesya baru nak tdoq
b4 tdoq ellesya suka sgt nk buat khemah
tue bantal yg keliling dia tue la dia panggil khemah
senyum sampai sepek mata
piccas ni masa kat umah PIL dalam bilik SIL

arrr... ada yg x kena ker???

makeup
esoknya.. masa ni nureen tgh siapkan ellesya
kami nak ke kuala perlis mcm crita kat n3 jumaat lepas di cini

penuh berhati2 ellesya melentikkan bulu matanya yg dh sedia lentik

sebelah kiri plak yerr.. :)



13 comments:

kasihredha said...

hihi...bulu mata elly dah lentik le..tak ya lentikkan lagi...comey je

Myra Jay said...

Pandai elly buat sendiri :)

Nak cantik punya pasal kan :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

haah, bulu mata ellesya dh sedia lentik ape..

alya kan mcm gitu gak..
senyap2 duk dlm bilik sensorang,
igt tgk tv ke hape..
sekali hendap, duk men compact powder mommie upenyer..
haissshhhhhh!

fazrulnoor said...

dah besar lawa ni

KhaiRin said...

amboi nk jd make up artis ka?

sori baru sempat nk menjengah!

Cho Zila said...

ala boleh ler ajo auntieni mekap.. auntie dah tuani pun tak pernahler pakai bendatu.... comeljer dia...

Kakzakie said...

Ini baru nama perempuan Nureen. Bulu mata dah lentik pun masih nak dilentikkan lagi...

Bui Junaidi said...

kecik2 lagi dh pandai melawa yer..*_*

LYAfrina said...

hehe..bsr nnti msti pndai makeup ni..

wan nurul hezrina said...

baik2 elly nnt tercepit mata..alahai pandai anak mak=)

Em's Family said...

i sendiri tak tau nak gune bende alah ni, kudos tu anak u, kecik2 lagi dah pandai make up

wantie said...

Dah lentik dah pun mata tu. tak yah di kepit kepit.

best le elly bulu mata lentik ori lagi tu.

el said...

leh plak dia lentikan bulu mata dia tu..pandai dia...aku nak lentik bulu mata aku tu pun kdg2 sakit gak hahahaha

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011