Tuesday, December 13, 2011

chicken terrayaki - SUBWAY-

SALAM

subway
lama jgk x pekena roti panjang ni
so mlm ahad lepas bila kami spend time sama2
kemana lagi klau bukan queensbay kan

harus la posing dlu b4 gerak :)
ellesya masa nak kuaq ja xcited nk pakai tudung pastu ilang la hehehe

pose terkangkang plak dia

ni apa kena la.. renyeh smpi gini ropanyerr

dan kami 2 plak sementara tgu daddy bersiap

sampai ja queensbay mmg dok pikiq nk mkn apa
so daddy bg mcm2 suggestion, nureen pilih jer
subway menjadi pilihan
jom layanzzz

ellesya sgt2 xcited

1st ellesya akan mkn saladnya

ni ellesya punya

jom2x layan kami di subway menikmati betapa nikmatnya chicken terrayaki ni :)


xcited ellesya dok story apa ntah kat daddy

nureen yg smpi belemuih (comot)
baru nikmat namanya kan 


luasnya ellesya nganga

ni plak muncung mulut2



tgk daddy mkn lagi la rasa mcm nak ajak p lagi la.. :)

ellesya mmg x lepas la saladnya

sampai sintin lengan baju ellesya

:)
dah selesai makan kami masuk jusco plak bahagian basah
nak belia buah2an

ellesya jadi mangsa buli
hahhhaa.. dia kena dera bwk semua buah2 tue
kami beli limau kecik, anggur & sengkuang cina :)

Ellesya : daddy, berat la....
Daddy : bawak la.. tadi kata kuat...

Ellesya : bawak la daddyyy......
Daddy : mmm... ok :)

pose kejap kat pokok christmas ni
skrg ni rasanya semua shopping complex ada pokok christmas kan


dah.. jom kita balik....

18 comments:

Kakzakie said...

Betullah Nureen kalau kat JB ini jangan kata shopping complex, tepi kakilima pun ada.

LYAfrina said...

hehe.. syoknyer dia makan... nok sket.. skarang time raya krismas... mmg penuh la kat shopping complex

amiey lee said...

amboiii syokkknye dpt makan subwayyy...meh bagi aunty sikit heee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel elly bertudung..
sedapnye tgk dia mkan..aunty nk cikit.. ;)

Anum said...

comeinya dia
ingat boleh hbs td si kecik makan seorang2

Bui Junaidi said...

kalau tgh lapar tengok gmbr ni confem meleleh air liur,nasib baik dh kenyang..hihihi

Bui Junaidi said...

kalau tgh lapar tengok gmbr ni confem meleleh air liur,nasib baik dh kenyang..hihihi

MamaEma said...

boleh habis ke tu

el said...

smlm laki aku kata nk mkn kt subway..tp riso anak2 aku tu bkn suka sgt mkn roti2 cengitu..so kami dinner kt piza sj

fazrulnoor said...

dia mmg ikut muka mak dia la

Syima ~Mama Kyra~ said...

comel je alisya pakai tdg..klu kyra jgn hrp x tahula tadika islamic nx year dia camne mau ke tak bertdg..huhu

x prnh mkn kat subway..nt nak try ler :)

wahida said...

subway mmg sedap..feveret aku tu...

pandai ellesya mkn salad...anak2 aku tak nak la mkn sayur...huhu...

Salina@IbuAqil said...

cantiknya elly bertudung..
hik3!!!

eB ezrin said...

mcm teringin jerk :)
blanjer la. ekekkekekek

wantie said...

sejak makan that day ngan geng blogger tu, memang rasa mcm tak bolehlah ngan subway ni.

ntah le, rasanya kalau makan Mc D lagi sedap. tekak tak leh terima. memang tekak melayu kot kak T ni.

|| NaFiRaa || said...

suka jugak makan kt subway.. tapi mahal..huhuhuhu

Cho Zila said...

subway memang best... dulu masa ngandung der masalah darah tinggi doktor sarankan makan sandwich subway.. kalau hari2 makan subway terus dapat darah tinggi betoi2 maalumler mahalkan...

wan nurul hezrina said...

wah berselera elly makan=)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011