chicken terrayaki - SUBWAY-

SALAM

subway
lama jgk x pekena roti panjang ni
so mlm ahad lepas bila kami spend time sama2
kemana lagi klau bukan queensbay kan

harus la posing dlu b4 gerak :)
ellesya masa nak kuaq ja xcited nk pakai tudung pastu ilang la hehehe

pose terkangkang plak dia

ni apa kena la.. renyeh smpi gini ropanyerr

dan kami 2 plak sementara tgu daddy bersiap

sampai ja queensbay mmg dok pikiq nk mkn apa
so daddy bg mcm2 suggestion, nureen pilih jer
subway menjadi pilihan
jom layanzzz

ellesya sgt2 xcited

1st ellesya akan mkn saladnya

ni ellesya punya

jom2x layan kami di subway menikmati betapa nikmatnya chicken terrayaki ni :)


xcited ellesya dok story apa ntah kat daddy

nureen yg smpi belemuih (comot)
baru nikmat namanya kan 


luasnya ellesya nganga

ni plak muncung mulut2



tgk daddy mkn lagi la rasa mcm nak ajak p lagi la.. :)

ellesya mmg x lepas la saladnya

sampai sintin lengan baju ellesya

:)
dah selesai makan kami masuk jusco plak bahagian basah
nak belia buah2an

ellesya jadi mangsa buli
hahhhaa.. dia kena dera bwk semua buah2 tue
kami beli limau kecik, anggur & sengkuang cina :)

Ellesya : daddy, berat la....
Daddy : bawak la.. tadi kata kuat...

Ellesya : bawak la daddyyy......
Daddy : mmm... ok :)

pose kejap kat pokok christmas ni
skrg ni rasanya semua shopping complex ada pokok christmas kan


dah.. jom kita balik....

Comments

Kakzakie said…
Betullah Nureen kalau kat JB ini jangan kata shopping complex, tepi kakilima pun ada.
LYAfrina said…
hehe.. syoknyer dia makan... nok sket.. skarang time raya krismas... mmg penuh la kat shopping complex
amiey lee said…
amboiii syokkknye dpt makan subwayyy...meh bagi aunty sikit heee
Comel elly bertudung..
sedapnye tgk dia mkan..aunty nk cikit.. ;)
Anum said…
comeinya dia
ingat boleh hbs td si kecik makan seorang2
Bui Junaidi said…
kalau tgh lapar tengok gmbr ni confem meleleh air liur,nasib baik dh kenyang..hihihi
Bui Junaidi said…
kalau tgh lapar tengok gmbr ni confem meleleh air liur,nasib baik dh kenyang..hihihi
MamaEma said…
boleh habis ke tu
el said…
smlm laki aku kata nk mkn kt subway..tp riso anak2 aku tu bkn suka sgt mkn roti2 cengitu..so kami dinner kt piza sj
fazrulnoor said…
dia mmg ikut muka mak dia la
comel je alisya pakai tdg..klu kyra jgn hrp x tahula tadika islamic nx year dia camne mau ke tak bertdg..huhu

x prnh mkn kat subway..nt nak try ler :)
wahida said…
subway mmg sedap..feveret aku tu...

pandai ellesya mkn salad...anak2 aku tak nak la mkn sayur...huhu...
Salina@IbuAqil said…
cantiknya elly bertudung..
hik3!!!
eB ezrin said…
mcm teringin jerk :)
blanjer la. ekekkekekek
wantie said…
sejak makan that day ngan geng blogger tu, memang rasa mcm tak bolehlah ngan subway ni.

ntah le, rasanya kalau makan Mc D lagi sedap. tekak tak leh terima. memang tekak melayu kot kak T ni.
|| NaFiRaa || said…
suka jugak makan kt subway.. tapi mahal..huhuhuhu
Cho Zila said…
subway memang best... dulu masa ngandung der masalah darah tinggi doktor sarankan makan sandwich subway.. kalau hari2 makan subway terus dapat darah tinggi betoi2 maalumler mahalkan...
wah berselera elly makan=)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017