Tuesday, December 6, 2011

wedding end of this year (>_<)

SALAM

wah... pengakhir tahun ni la punya wedding ker??????
hehehe... bkn maksud nureen dah x der majlis kahwin yerr
cuma nureen rasa myb ni lah wedding terahir nureen attend utk tahun ni :P

hari sabtu lepas
ada majlis perkahwinan classmate kami 2 masa poli dlu 
knapa nureen cakap kami 2 sbb mmg nureen & asben 1 class, bercinton masa last sem yerr hehehhe
apa lagi... layannzzzzzz

gadis melayu terakhir :)

ayunya anak mummy & daddy ni suapkan nasi kemulut
alhamdulillah, ellesya dah pandai jemput nasi 

daddy yg mmg tgh kelaparan
sedap nasi daging ni
tp nureen makan nasi putih ari tue
paling mavelous air asamnyerr :P

opsss... mummy terkantoi la ngan ellesya..
tue la asyik sgt dok candid2 gambo tersayang

dah kenyang kami 2 apa lg.. mula nk bergedix kat pelamin ni
cantik kan

hantaran dari pihak perempuan

eh.. tetiba ja ellesya dok parking baekkkk punya atas moto ntah sape empunyanyerr
kami bukan saja2 parking bwh pokok ni tapi kami menunggu perakakkan pengantin dr depan jalan

dah tiba rombongan pengantin lelaki
terus nureen snap.. ;)
member nureen ni namanya syuhada nama glamour SYUD
ada yg nk berkenalan?
bleh jerr terjah blog dia

makan beradab

hantaran dari pihak lelaki

sebelum balik sempat nureen snap lagi pic pengantin di singgahsana indah ini


nureen agak bz ujung2 tahun ni maklum la akaun nk tutup, byk projek x siap lagi, so nak kena akru la report end of the year la... macam.. so x sempat nk berBW blog kwn2.. hope lepas semua siap nureen dpt berBW mcm biasa :)


15 comments:

MamaEma said...

comelnya dia suapkan nasi sendiri

eB ezrin said...

pandainyer elly suap sendiri. sopan jerk nmpk :)

fazrulnoor said...

ish kentalnyer bercinta 1 kelas

Anum said...

ala-ala comelnya
makan sendiri

Nens Collection said...

sy blom abes lagi..raya kismes ni ade satu lagi..taun depan raya cina plak..hoho..

nurul huda jumri said...

alamak..kantoi gambaq muka aku terselit yg duk pulun senteng lengan baju nk makan nasik sambil gelak dkt Nat...wakaka!!

*aku tk sempat apdet blog lg ..huu

Imah Dinor said...

pandai dah elly suap sendiri ye..mmg byk kenduri time cuti2 sek cam ni..

el said...

pandai nye dia suap nasi tu..comellahhh ayu betul hehehe berkenan auntie tgk hahaha

|| NaFiRaa || said...

sopan jek elly suap nasi.. comel..

cantek nye baju pengantin pompuan.. suka tengok..:)

wantie said...

cam na ek nureen bercinta satu kelas gitew ngan en. husband. tak janggal ke?

kalau kak T memang tak leh nak bercinta sekelas ni sebab nak duduk, bangun, jalan rasa serba tak kena jerk.

by the way.. pengantin lelaki tu encem. sepadan le ngan pengantin pompuan. bagai pinang di belah 2

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comelnye Elly..
Pandai dia suap sendiri..
Ayu jer..^^

Myra Jay said...

Comel tul elly ni, memang ada gaya Perempuan Melayu Terakhir..hehee

Myra Jay said...

Nureen dulu Poli mana?

syu_hada said...

wahhhh...ada juga entry aku noooo...blog aku juga yg berabuk gila..xdan nak update!!! hahahaha...anyway, tQ weii sbb mai kenduri aku..elly memang cantik!!! akhirnya dpt juga aku tgk dia secara berdepan..pandai ang makeup dia noooo...hahahahaha...mummy dia dulu minah rempit!!! kahkahkahkahkah...

Nurgreen said...

TAHNIAH SHUD................

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011