wedding end of this year (>_<)

SALAM

wah... pengakhir tahun ni la punya wedding ker??????
hehehe... bkn maksud nureen dah x der majlis kahwin yerr
cuma nureen rasa myb ni lah wedding terahir nureen attend utk tahun ni :P

hari sabtu lepas
ada majlis perkahwinan classmate kami 2 masa poli dlu 
knapa nureen cakap kami 2 sbb mmg nureen & asben 1 class, bercinton masa last sem yerr hehehhe
apa lagi... layannzzzzzz

gadis melayu terakhir :)

ayunya anak mummy & daddy ni suapkan nasi kemulut
alhamdulillah, ellesya dah pandai jemput nasi 

daddy yg mmg tgh kelaparan
sedap nasi daging ni
tp nureen makan nasi putih ari tue
paling mavelous air asamnyerr :P

opsss... mummy terkantoi la ngan ellesya..
tue la asyik sgt dok candid2 gambo tersayang

dah kenyang kami 2 apa lg.. mula nk bergedix kat pelamin ni
cantik kan

hantaran dari pihak perempuan

eh.. tetiba ja ellesya dok parking baekkkk punya atas moto ntah sape empunyanyerr
kami bukan saja2 parking bwh pokok ni tapi kami menunggu perakakkan pengantin dr depan jalan

dah tiba rombongan pengantin lelaki
terus nureen snap.. ;)
member nureen ni namanya syuhada nama glamour SYUD
ada yg nk berkenalan?
bleh jerr terjah blog dia

makan beradab

hantaran dari pihak lelaki

sebelum balik sempat nureen snap lagi pic pengantin di singgahsana indah ini


nureen agak bz ujung2 tahun ni maklum la akaun nk tutup, byk projek x siap lagi, so nak kena akru la report end of the year la... macam.. so x sempat nk berBW blog kwn2.. hope lepas semua siap nureen dpt berBW mcm biasa :)


Comments

MamaEma said…
comelnya dia suapkan nasi sendiri
eB ezrin said…
pandainyer elly suap sendiri. sopan jerk nmpk :)
fazrulnoor said…
ish kentalnyer bercinta 1 kelas
Anum said…
ala-ala comelnya
makan sendiri
Nens Collection said…
sy blom abes lagi..raya kismes ni ade satu lagi..taun depan raya cina plak..hoho..
alamak..kantoi gambaq muka aku terselit yg duk pulun senteng lengan baju nk makan nasik sambil gelak dkt Nat...wakaka!!

*aku tk sempat apdet blog lg ..huu
Imah Dinor said…
pandai dah elly suap sendiri ye..mmg byk kenduri time cuti2 sek cam ni..
el said…
pandai nye dia suap nasi tu..comellahhh ayu betul hehehe berkenan auntie tgk hahaha
|| NaFiRaa || said…
sopan jek elly suap nasi.. comel..

cantek nye baju pengantin pompuan.. suka tengok..:)
wantie said…
cam na ek nureen bercinta satu kelas gitew ngan en. husband. tak janggal ke?

kalau kak T memang tak leh nak bercinta sekelas ni sebab nak duduk, bangun, jalan rasa serba tak kena jerk.

by the way.. pengantin lelaki tu encem. sepadan le ngan pengantin pompuan. bagai pinang di belah 2
Comelnye Elly..
Pandai dia suap sendiri..
Ayu jer..^^
Myra Jay said…
Comel tul elly ni, memang ada gaya Perempuan Melayu Terakhir..hehee
Myra Jay said…
Nureen dulu Poli mana?
syu_hada said…
wahhhh...ada juga entry aku noooo...blog aku juga yg berabuk gila..xdan nak update!!! hahahaha...anyway, tQ weii sbb mai kenduri aku..elly memang cantik!!! akhirnya dpt juga aku tgk dia secara berdepan..pandai ang makeup dia noooo...hahahahaha...mummy dia dulu minah rempit!!! kahkahkahkahkah...
Nurgreen said…
TAHNIAH SHUD................

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017