Posts

Showing posts from June, 2014

salam ramadhan

Image
assalamualaikum.....  autopublish
_________________________________________________
jom singgah http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

tapauan kasih sayang...

Image
assalamualaikum..... 

perghhh tajuk pagi ni... kihkihkih.... semlm..... daddy bw ellesya g tgk wayang sil pon join.. dh tunggu kat queensbay mummy n emir x ikut huhuuuu tp klau ikutkan mmg x sempat semlm blk lambat.. pastu emir plak cmfrm la melawat kwsn bila msk wayang sat g hahhaa crita apa depa tgk???? crita ni la....
siap letak kat IG tau... hehehhee
 ni la tapauan kasih sayang... sbb mulanya mmg mummy minta daddy belikan pastu bila semlm bw balik roti jala balance meeting d opis so mummy cancel la tapi daddy tetapkan belikan jugak tauuu.... baby dlm perut nak ni hehehee
 dlm byk2 donut, yg pink tu jgk emir ambik seb baik kakak sya tak balik lagi sbb balik ngan sil
 ingat kakak sya saja yg suka emir pon yerr.... kemain dia hirup ice blended coffee caramel tue haiii kecik2 mana bleh minum kopi lagi cik abg oiiiii x per lah mummy bg can.. ;)
 _________________________________________________
jom singgah http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspo…

mampu kerrr tiru aksi ni?????

Image
assalamualaikum.....  autopublish
bila yerr lupa dh pic ni yg pasti pkl 3pg terjaga...  x brapa nyenyak tdoq mlm tue g dapoq minum air jap masuk bilik nmpk samar2 jerr so on jap anset.. skali hambik!!!!
terbaeklah emir...  terus snap pic ni hahhaaa....... pastu betulkan gaya tdoq emir ni...  mcm lenguh jerr tp ntah dh lama mana dia tdoq mcm tu pon x sure hehhe  _________________________________________________
jom singgah http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

pow daddy pas blk dr jamboree

Image
assalamualaikum.....  autopublish 
sambung crita yg tertinggal
2 hari masa weekend daddy ke teluk intan
kami anak beranak lepak jer kat umah
so bosan la jugak
ptg ahad call daddy tanya rasa2 sat g larat x sbb daddy dh nk sampai umah
nak ajak g queensbay pas maghrib, bw anak2 main
so daddy ckp tgk keadaan dah ready dlm keta ber'wefie' kejap hahhaa masuk ja dlm queensbay ellesya dh nmpk benda alah ni so wajib la singgah kan
tgk la rambut dpn dia.. dia gunting sendiri.. alahaiii
tempat yg slalu singgah sbbnyerr sng kan, mummy n daddy bleh relax n pantau jer sambil melepak

dulu takut2 jer nak terjun dlm bola2 ni skrg slamber jerrr
emir nmpk gayanya tak kidal mcm kakak sya lebih kpd tangan kanan
penat main kita layan tekak skrg ni ellesya dh mcm mummy, suka sgt ice blended coffee caramel ni mana lagi klau bukan coffee bean hehhee dia yg minum paling byk mlm tu hahaha
emir pon nak kena layan jugak habit dia suka naik turun escalator, ni dh 5 round tau hahhaa
pastu kemain masuk kedai …

hadiah untuk daddy....

Image
assalamualaikum.....  autopublish 
buat daddy tersayang terimalah hadiah dari mummy, ellesya & emir yang dicari masih belum d temui so mummy ubah plan harap daddy suka :)
jom kita tgk isi didalamnya.... sorry skali lagi sbb hadiah lambat.. patut bagi malam besday.. tp hari besday baru dpt kan
taraaaaaa...... dh bertahun tau x belikan daddy sluar jeans kan... so hadiah terbaek dari kami 3 beranak... ;) untuk hadiah yg daddy request mummy masih mencari tak jumpa lagi yg berkenan di hati agak2 limited kot keluaran dia... hihii
 ni plak hadiah dari mama & abah daddy @ mertua nureen yerr
siap d pasang.. taraaaa......
 _________________________________________________
jom singgah http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

special day for DADDY!!!

Image
assalamualaikum.....  autopublish
genap 31tahun usia daddy hari ni hepi besday daddy... dr mummy, elly & emir simple celebration.... plan nk wat cupcake tp x sempat nk prepair bahan huuuu.... hope daddy hepi....  choc indulgence mummy yg pilih & white choc macadamia ellesya yg pilih...
 janji daddy hepi & anak2 pon hepi  emir dh menjilat sudu walaupon belum merasa kek nmpk kan juz tengok jerr pon dah sodap hehee
 dah masuk mulut kakak sya & daddy terus emir tarik piring hahaha
 sampai panjat meja tuuuu nak suap tak bagi, nak sudu sendirik so...................
emir special pink pon pink lah kan.. ada aku kesah hahhaa....

_________________________________________________
jom singgah http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/