layan permintaan anak daraku....

assalamualaikum..... 
autopublish

dah alang2 ellesya ikut mummy g opis
masa lunch time bawa g jusco jap
layan jerr permintaan dia kan...

 kami ambik set couple so dpt 3 topping

ajak mkn nasi x mau...
nak mkn nata d coco ngan yogurt ni

pastu singgah beli ni plak.. apa nama dia ntah lupa...
masuk opis nmpk mata ellesya berair...
pegang bdn dia ropanya dh suam2 nak demam....
terus siapkan keja n ajak balik & sempat la draft blog jap.. ;p

____________________________________________________________


jom singgah

Comments

mama tisya said…
sdap nmpk dessert kt jco tu
syawalsimpsons said…
adoi sedapnya desert tu
:: Cik Viva :: said…
tak penah try desset tu tapi selalu beli hot & roll tu kalau kat airport KB..sedap
:: Cik Viva :: said…
tak penah try desset tu tapi selalu beli hot & roll tu kalau kat airport KB..sedap
nmpk sedap desset nie..tak pnh try lg JLOO ni..ada ke branch di KL, SGOR..emm..
eB said…
wo ho ho... sedap sgt tuh...
majib kena carik nih... x aci elly mkn sorang... hu3

ps: tq 4 da link nureen...
nanti eB maklom kan kat fafa...
eB pening arinih... x tau napa.
Nafira usof said…
syoklah mummy dia banjer eskrem yer.
terliur untie tengok~
LYAfrina said…
sedapnya ellesya mkn aiskirm.
moga ellysya x melart demam ye.. dah la nk mula sekolah dh ni
Falsya said…
Desser kat jco tuh baru lagi ker..
Ann said…
suka yogurt Jco...sedap!
baru ke ni? x penah tgk / rs lg

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017