Monday, June 16, 2014

layan permintaan anak daraku....

assalamualaikum..... 
autopublish

dah alang2 ellesya ikut mummy g opis
masa lunch time bawa g jusco jap
layan jerr permintaan dia kan...

 kami ambik set couple so dpt 3 topping

ajak mkn nasi x mau...
nak mkn nata d coco ngan yogurt ni

pastu singgah beli ni plak.. apa nama dia ntah lupa...
masuk opis nmpk mata ellesya berair...
pegang bdn dia ropanya dh suam2 nak demam....
terus siapkan keja n ajak balik & sempat la draft blog jap.. ;p

____________________________________________________________


jom singgah

12 comments:

mama tisya said...

sdap nmpk dessert kt jco tu

Nurzakiah Hanum said...

sedpanya

syawalsimpsons said...

adoi sedapnya desert tu

:: Cik Viva :: said...

tak penah try desset tu tapi selalu beli hot & roll tu kalau kat airport KB..sedap

:: Cik Viva :: said...

tak penah try desset tu tapi selalu beli hot & roll tu kalau kat airport KB..sedap

Syima ~Mama Kyra~ said...

nmpk sedap desset nie..tak pnh try lg JLOO ni..ada ke branch di KL, SGOR..emm..

eB said...

wo ho ho... sedap sgt tuh...
majib kena carik nih... x aci elly mkn sorang... hu3

ps: tq 4 da link nureen...
nanti eB maklom kan kat fafa...
eB pening arinih... x tau napa.

Nafira usof said...

syoklah mummy dia banjer eskrem yer.
terliur untie tengok~

LYAfrina said...

sedapnya ellesya mkn aiskirm.
moga ellysya x melart demam ye.. dah la nk mula sekolah dh ni

Falsya said...

Desser kat jco tuh baru lagi ker..

Ann said...

suka yogurt Jco...sedap!

Khai♥Rin : anies said...

baru ke ni? x penah tgk / rs lg

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011