Posts

Showing posts from March, 2011

... mengimbau kenangan.....

Image
hari ni last day Internal audit ptg ni closing so relax kejap tp x lama sbb 4/4 ni ada lagi internal audit huhu... ari2 kena stayback..
hhhmm kembali kpd tajuk n3 apa yg mengimbau kenangan tue??? hehehhe
ni ha pasal bdk comel ni la mak tok (my mum) dia terjumpa baju yg mak tok buat utk mak teh 22tahun yg lalu
so tanya elly nak pakai x baju mak teh masa kecik2 dulu
dia nak pakai so bila pakai cmfrm la berposingkan aikkk... gini plak posing dia..

ni ala2 pegang pedang samurai kerr elly hehehe...


ni plak gaya nak pukui mummy huhuuhu mummy nangis nanti....
Ellesya : pukuiiiii mummy.... Mummy : huhuhu.... wawawawaaaaa.....
dish3x... x kena la.. kena lantai hehehe * * * * * * * * * * * * ni lah dia gambo 22thn yg lalu hehehhe... cari mana satu mummy elly ni??? saya yg paling kiri tue la yg rambut ala2 mengerbang gitue.. yg tgh mak teh & pak ngah yg kanan kakak aii la yg jd cover girl mjlh NUR bln 3 ari tue hehhee dan baju yg elly pakai tue yg mak teh pakai tue la..
ni gambo kat airport KL rasanya kami 3 beradik menuggu kepulangan a…

....... taste elly, dia sendiri yg pilih........

Image
~autopublish~
salam kwn2 skrg ni makin kerap aku buat autopublish mau x nya bila wat keja smpi lewat pagi boring & tension so buat la n3 siap2 kan sbb bila dah msk opis nk jenguk blog pon susah sbbnyerr nak audit esk ni ha risau tol...
weekend lps kami balik jitra so mummy ajak daddy ke pacific nak carikan kasut buat elly dulu dah pernah tgk 1 kasut tue berkenan la di hati ni tp bila elly try di kaki dia dia x brapa mau dia nak pilih sndri so nak tgk taste elly mcm mana jom.... haaaa.................. warna wajib adalah pink ni baru tapak kasut dia...
aik... wat apa tue elly???
hhhmmmm.... suka tol mummy tgk gambo ni

aik... wat mulut muncung ropanya...
elly x puas membelek2 kasutnya...

taraaa... ni la kasut pilihan hati elly mummy nak carikan kasut utk elly pakai masa kndri nanti x pe nanti kita cari lagi k
ni elly bleh pakai jln2 ada diskaun 20%

ELLESYA : ni clr brown, ni orange, ni pink.. siap dok bg tau mummy clr kasut dia..
amboiiii... muncungnyaa....
ni buat muka apa plak??
isshhhh....
hhhhmmm
lagi aksi muncung…

::we in GREY!!! - apa tue????::

Image
salam & slamat pagi hari ni x dpt nk ber bw lagi selasa dh dekat internal audit menanti so jom layan kami in gray apa tue??? baju kami daaaa


elly malu2 plak

yeaa.... ronda2...

hmmmm dok lawan menjerit ngan daddy dlm keta mcm eb kata aerish suka menjeritkan elly pon sama la eb nak tgk aerish menjerit kat n3 ni...
aerishadania
nureen ambik gambo aerish ek eb.. ;) tgk sapa lagi kuat menjerit eheheh...
oopppssss...... wawawaaaaaa....
hhehehehe

dadddyyyyy.... (ambik elly menjerit hala kat daddy)
ok kami dah sampai di padang broooommmmm jom layan dinner kami weekend lepas

daddy punya ABC tp elly tetap yg akan rasmi dulu
cendol.. mummy punyerrrr
santapan pertama satey daging & perut
mcm x caya ja elly mkn satey perut satey daging dia x mau dia kata sedappppp.....

mkn dok dok berangan kerrr??? layan stim nmpk!!!

:: menunggu jam 9.50 malam::

Image
mlm selasa lepas sementara menunggu tibanya detik 9.50 malam.. detik apa tue??? detik nak msk GSC la yg di storykan di n3 ni
kami pusing2 dalam queensbay so semestinya lah akan ada aksi2 bergambo kan
kami singgah di Manhattan fish market ambik gambo elly berposing sakan la si comel nih..
jom kita layannnnzzz.....





daddy plak dok mengajor posing gini gitu & gini... hehehee






org tgk wat tak tau jekkk....

main cakkkk plak...

eh... elly x nmpk ke daddy kat blkg dia... hehehhe.. k daaa... smbung wat keja k.. skrg ni sgt2 bz sbb 28/3 ni kami ada internal audit perrgghhhh... sakit dh blkg nih dok wat keja... moga audit nanti x der sbrg kesilapan... AMIN...