:: watashi wa ellesya desu :::


uiicchhhh....
kami dah smpi kat jepun ka??
kahkahkahh...
mari belajaq bahasa jepun
 
watashi wa ellesya desu
maksudnyerr
nama saya ellesya

yg membolehkan aku speking jopun nih
sbb knduri ari tue la
kat pelamin tue kan ada payung ala2 jepun g2
tp ada plak org kata mcm payung baba nyonya
hmmm...
jom kita layan aksi bdk jepun ni berphotogedix..
mummy dia yg sebonarnya yg gedix tue
hehhee
 




ha ni lah ropanya payung jepun tuh...
nak kena cari kimono la kat elly
nmpk gaya dak kecik ni dh mula menaruh minat utk memiliki payung pink ni
hhhmmm nak cari kat mana ya???
sapa tau??


amboi ligat pusing


mummy pon nak interprame gak
hehehe
 


gaya pusing payung di lantai

mak long dah risau takut terkoyak
mana mau cari ganti elly oiii


elly merajuk
menyorok blkg payung
 

merajuk bleh tersenyum lg
 

tgk dia... dok berpusing2 lagi

berpusing sambil cat walk g2
pergghhh anak daraku ini
 

last2 mak long tutup
apa lg
elly mengamok la
so kena la buka balik
 

x serik kena marah tol la elly ni
hmmmmdah abes melaram dpn pelamin
kami ke bilik pengantin plak
 

feweettt.... elly ke tue
derrriiinggg nyerrr
 

jom kita terjah di depan umah plak
di bawah khemah


 


cakkkkkk

ELLESYA : amboiiii tinggi nya khemah nih....
:)


Comments

mamalieyna said…
cantiknye...deco2 pelaminan kaler soft gini...sedap la berposing dak elly tu ye...^_^...cute jer..
Huda said…
comel je tgk elly posing..leh masuk mana2 contest ni :)
Fieza79 said…
mmg sweet arr pelamin tu simple dn soft je kaler dia...

comel la elly posing2 mcm tu...
Syazie's Blog said…
x ambik pic pelamin full ker? pink putih tue...cun...
Nureen said…
eina :
pengantin yg deko sndri tau.. sedap mana memandang kan.. so soft..

huda :
nureen pon suka tgk.. comel sgt.. emuah utk elly...

fieza :
simple & memuaskan kan.. ;) elly plak model payung jepon..

syazie :

wet aku ada la letak dlm n3 kat bwh ni sila scroll down k klau nk tgk...
kasihredha said…
cantiknya pics
suka tengok colour pink tu
model kecik tu pun comey gak...
sayanggg elly
wantie said…
walaupun tak pandai berbahasa Jepung tapi time kawin dulu sempat gak la photo studio ngan baju jepung!!! hihihihi...
el said…
byk gak koleksi baju kurung elly eh
pandai tul dia posing
yg dering tu x leh tahan hahaha

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017