Wednesday, March 30, 2011

... mengimbau kenangan.....

hari ni last day Internal audit
ptg ni closing
so relax kejap
tp x lama sbb 4/4 ni ada lagi internal audit
huhu...
ari2 kena stayback..

hhhmm kembali kpd tajuk n3
apa yg mengimbau kenangan tue???
hehehhe

ni ha pasal bdk comel ni la
mak tok (my mum) dia terjumpa
baju yg mak tok buat utk mak teh
22tahun yg lalu

so tanya elly
nak pakai x baju mak teh
masa kecik2 dulu

dia nak pakai
so bila pakai cmfrm la berposingkan
aikkk... gini plak posing dia..


ni ala2 pegang pedang samurai kerr elly
hehehe...



ni plak gaya nak pukui mummy
huhuuhu mummy nangis nanti....

Ellesya : pukuiiiii mummy....
Mummy : huhuhu.... wawawawaaaaa.....

dish3x... x kena la.. kena lantai hehehe
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ni lah dia gambo 22thn yg lalu
hehehhe... cari mana satu mummy elly ni???
saya yg paling kiri tue la
yg rambut ala2 mengerbang gitue..
yg tgh mak teh & pak ngah
yg kanan kakak aii la yg jd cover girl mjlh NUR bln 3 ari tue
hehhee
dan baju yg elly pakai tue yg mak teh pakai tue la..

ni gambo kat airport KL rasanya
kami 3 beradik menuggu kepulangan ayahanda terchenta
pulang dari mengerjakan Haji
tahun bila ya
x hengat la
rasanya sekitar 90an la..

ok jom kita kuaq lunch
perut dh lapo
ptg ni smbung IA lagi
;)

10 comments:

LYAfrina said...

wahhh.. bestnyer..
betul2 mengamit memory.. tba2 nak cari balik baju lama lya dulu2.. tp rsanya smua dh didermakan pd org..

chugie said...

wah, pic kenangan lama ni.. bestnye, still ada simpan gambar masa kecik, sy punya pic entah kemana nth.

Huda said...

sweetnye elly pakai baju mak teh:)

Nureen said...

LYA-
heheh ni pon korek punya korek masa blk kg dolu.. dpt gak.. baju nureen pon x dak dah baju adik ja ada

chugie-
klau tgk gambo lama kan chugie dok gelak soang2 tau hehehe

huda
skrg ni pantang nmpk baju tue nk ja pakai

eB ezrin said...

kaler cantek lagi yer?... pandai simpan :)

Syazie's Blog said...

kita 4 beradik la menunggu tue...
mana ambik pic nie?? hahahaha...cam kelakar jer...muka masing2 seyes giler...

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

salam..
tumpang tanya..adakah anda follower ke-99 blog contest saya?..

http://giler-contest.blogspot.com

anda bertuah dapat hadiah misteri dr saya..jika betul siula emailkan address anda kepada saya dgn segera...

Terima kasih

Nureen said...

EB :
ntah la mak nureen yg jumpe.. ehhehe

syazie :
aku ambik dlm album abah yg simpan dlm almari opis abah tue la.. serius la wei ambik gambo skema ahhahaa

Nureen said...

adlin a.k.a Kyra momS :

eh ya ka.. x perasan plak.. ok nureen emial skrg k.. tq so much ;)

Ghumaisha said...

baju2 lama bila dipakai balik mmg terkenang zaman dulu2 kan....rindu pon ada..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011