Thursday, March 3, 2011

:: BBQ d january::

~autopublish~

end of january

kami balik jitra (PIL house)
ada wat makan2
sempena besday MIL


mcm biasa
elly akan tertidoq dlm perjalanan


smpi dah hampir mlm
mandi & isi perut dulu
ngan nasi kenduri

menarik plak tgk elly mkn ayam grg tue
slalu dia mkn x pernah abes
gigit + kunyah (ambik serat) pastu buang
tp kali ni lain plak



sampai ke tulang dia makan
bagus la anak mummy ni
tp mkn dr dapur smpi ke depan 
ini yg x brapa bagus nih..


sementara daddy & SIL
berbahang di luaq
dok bakaq arang


elly plak di dalam umah
berposing ngan cake besday MIL
dia mmg suka nk potong2 & tiup lilin nih
actually cake ni dah potong sekerat pon
so layan la elly ngan cake ice cream ni




bersungguhnya elly tiup lilin...


nmpk x??
bhgn blkg cake yg mengadap elly tue
dah abes di mkn



mmmm sedapnyerrr....


elly mkn ice cream jerr
cake dia x mkn
hehehe



kami terjah lagi daddy
yg dok btungkus lumut bakaq arang di luaq


elly manja ngan mak long dia


ayam & daging


angin kuat mlm tue
so kena la jaga apinya



yeeahhhh.... dah hampir masak



aik.. ada plak yg dok berposing kat blkg...


elly gelak smpi g2



my FIL plak ambik port


yang masih menunggu utk di bakaq




elly ke hulu ke hilir
happy mlm tue


aik tetiba plak jd serius


ooo rupa2nya nak naik beskat ya


eh3x..
lapaq nmpk
x tgu dah


bedal jerr la..


elly x brapa mkn
myb sbb clr mcm hitam cikit kot
dia byk minum aiq ja
tp lain plak ngan sosej
dia pulun sungguh

jom layan lagi piccas mlm tue








yg penghabisan
sosej elly tue..
;)


5 comments:

Fieza79 said...

best nya bbq...makan2 jela ye mlm tu..

el said...

sedapnye ayam BBQ

Amy Syaquena said...

terliur tengok ayam bbq tue...

Stylo Kidzone said...

seronoknye bbq ramai2! :)

jemput singgah ke http://stylokidzone.blogspot.com
ALL items at special price (opening promo!)

eb ezrin2 said...

mcm besday dier laks yer? ;p
happy besday 2 ur MIL

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011