Friday, March 18, 2011

:: MaJLis pERkaHWinAn NadiA::


sambungan daripada majlis akad nikah nadia di n3 lepas -disini-

esoknya berlangsunglah
kenduri yg penuh gilang gemilangnya
mcm biasa mummy & elly
akan terlebih2 posing la di majlis tue
hehhee

kami bertolak dr umah PIL pkl 12.30 tgh hari
tapi bkn p ngan daddy
daddy dok repair keta BIL
so kami g wit sepupu daddy yg blk dr KL
jom kita mulakan xtvt menjelajah ke rumah kenduri
ngeh4x..


dah ready semula
elly with kakak elly
hehhe
nama sama
Ellesya Afreena
&
Saidatul Elisha


uiiikkk... mummy pon nak jgk
kami anak beranak ari tue bertemakan hitam


dah la berbaju kurung naik plak keta land rover
adusss
terselak abes kain
hehhee
masa nak naik dlm keta
masa nk turun kami lompat
pergghhh...


ni adik kepada elisha
berbaju belang2 tue daniel
dan berbaju merah tue yg bongsu
haikal

rombongan pengantin sudah tiba
disambut dgn paluan kompang
dr anak2 didik mak ndak (mak pengantin pompuan)

pengantin ke meja santapan


ni yg nak curi 1 ni
hehehe
boleh kerr???


bermulanya episod kami berphotogenix


makan beradap
& kami plak
cibok bergambo kat pelamin
hehhee

elly with haikal
mana saja haikal p
sure elly pon ada
suka kwn ngan haikal


antara hantaran dari pihak pengantin lelaki


time utk mak2 plak
bergambo wit kak yanti
isteri kpd abg G sepupu asben
mama kpd 3 beradik td


gaya apa tue elly??

mereka berdua ni harus adolah seisi berphotogenix


melentok sakan noooo

dalam kamar pengantin lagi kami terjah
wahhh mummy dah mula pandai ambik gambo kt mirror la
tabik spring utk diri sndrik
elly tue tgk kat screen camera la tue
nmpk gambo dia ado dlm tue
siap ngetap bibir lg

uiicchhhh.... menggoda U

bila kami trun dr kamar pengantin
tgk pengantin baru nk ambik gambo di pelamin
sempat la snap sekeping

pastu kami berangkat ke alor star plak
kwn se opis daddy pon kawin ari tue
tp sygnya mummy segan la nk ambik gambo kwn daddy tue
so gambo yg ado ialah
gambo elly la
dok main kat PG yg dkt ngan khemah kenduri
hehehe

sempat lagi yerr elly ni
berbaju kurung pon bolehhhh kan4x...



7 comments:

wantie said...

memang tak tahan tengok pelamin tu. cantik sesangat.

Naper la dodulu tak der patern munga munga cenggini. jelez ai. Ni yang rasa nak nek pelamin sekali lagi nih..

hehehe..( tok sah dok pasan) dah boyot pun berangan( kata kat diri sendiri) hiksss

Nureen said...

wantie ;
tue la kan.. skrg ni pelamin semua cantik2.. huhu.. zmn nureen dulu rasanya ada tp nureen yg x reti cari hehee... k.t naik pelamin kat kedai pon ok..

mamalieyna said...

seronok kenduri kawen ni, leh tumpang posing kt pelaminan nan indah tu..hehe...

comel elly bertudung tu..cute~

Fieza79 said...

mmg sweet sgt la tema wedding tu..terbekenan fieza...hehee

-Nureen- said...

eina :
posing tue harus kan eina,... hehehe... bila lg nk tompang glamour..

fieza :
hhheeheh sedap mata memandang kan ;)

eB ezrin said...

wah.... ader kembar namer g2... ;p
naper x wat blog header lagi nureen?
elly leh msk kontest tudung la... comel :)

kasihredha said...

ingat salah masuk rumah...rumah dah tukar wallpaper yer nurin...:)
cantiknya pelamin tu kan

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011