Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2014

2 graham ellesya dah selamat.....

assalamualaikum.....  autopublish 
crita bulan lepas gusi ellesya dh bengkak, dok sakit so bwk g dentist.. doc bg antibiotik utk surutkan bengkak & sakit
next 2nd weeknya bwk g utk cabut plak sbb dah tampal pon, boleh lekang tampalan tu doc ckp mmg gusi ellesya dh x ok lgpon gigi dah longgaq
berlubang agak teruk  so doc ckp cabut jerr la 2 2 skali stuju jerr, sbb ellesya akan sakit skali jerr kan takut kang buat hari lain2.. takut dia x mau p clinic plak
bila dah sapu ubat bius & cucuk dah kebas, so doc terus cabut ellesya meraung gak tp x la kuat sgt bila tanya, sakit kerr?? doc ckp sbb gusi dlm dia myb dh luka so dia akan rasa sakit ckit 1/2 jam pas cabut bg mkn ubat tahan sakit bg kumur air ais bg mkn icecream, terus ok....
pastu boleh plak dia dok tunjuk gigi dia yg x dak tu kat emir dok tarik mulut dia kiri n kanan serentak offcoz la jd lawak mengekek2 emir gelak dia ckp gigi dia jd lawak sbb x dak.. hahhaa
 nureen pon cabut gigi bongsu last year kat cni sbb berlubang teru…

family : trip d ipoh berakhir d cini.....

assalamualaikum..... autopublish 
last day | khamis
daddy halfday jerr kursus
so tgh ari dah blk bilik

agak2 apa emir buat sepanjang kami 5 ari d c2 emir suka mengendap kat bwh pintu tu tau x kisah la sapa pon dlm bilik air..
tu la, pintu kaca, kat bwh tu bleh nmpk plak... hahhaa
ellesya skrg x suka nak ikat rambut bior jerr mengerbang g2...
YB melawat kawasan nmpknya... hahaha
tak lupa melawat tapak binaan...
last posing at lobby hotel...
sipu2 malu plak org blkg yerr....
bye2 ipoh, ada masa kami singgah lagi....

TQ so much daddy...
memenuhi keinginan mummy & meng'happy'kan anak2 :)
emuah, luv u so muchhh.....

___________________________________________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

..

family : DUTA AEON QUEENSBAY LAWAT AEON KINTA CITY!!!!

assalamualaikum.....  autopublish 

daddy yg bg cadangan utk tajuk n3 ari ni yerr...

hari rabu | daddy dah mula kursus
so siang kami juz lepak dlm bilik
sebelah mlmnya baru kami keluaq

harusslah bawak anak2 jln2 kan
bosan la depa dok merap jerr dlm bilik...


sempat lg snap pic ni :)

hahaha.... sure aeon jugak yg kami nk terjah kan
suka la dpt bergambar ngan patung ni ni snow white kan :P
dinner kami kat cni...
anak dara pilih menu sndrik
dia jerr mkn fish n chip mummy, daddy & emir mkn nasi
treadmarks la kan...
emir ni kena tangkap la dok main kat krusi smpi bleh terbalik kerusi tu haiyaaa.... seb baik x jd pa2
lime frost, orange juice & strawberry delight
kat penang juz ada kat gurney plaza ja.. tu pon bru perasan hahaa
suka la tue, air strawberry dia sedap :)
muka kelat tue x silap ellesya try mkn daun pudina dia tanya mummy, bleh ker mkn so nureen srh dia try hehhee
keta mainan setia d tangan
sedap kan
ni pon sodap
fish n chip ellesya..
apa yg ellesya cedok agaknya??
ratu sayur…

family : dataran KTM

assalamualaikum.....  autopublish 
turun jerr dr ktm, kami singgah dataran dpn tu
mmg rasanya ari2 ada org lepak cni
mlm ahad lepas kami terjah, parking full, so x singgah la
mlm tu, dah alang2 trun dr ktm tadi tu singgah jap
ellesya dok merungut b4 tu bila nak pegi 2x

cantik kan....
anak2 teruja...
ellesya x lepas la.. ni klau bg mandi, sure dia terus g mandi kot hahhaa
clr pink plak.. perghhh
ni teruja kerr buat2 teruja??? hahhaa
off
on.... yeaahhhhhh
cantik kan....
eh.. camera ni sure terkena percikan air tu
mmm.. dah lama cari cekak minnie mouse ni last jumpak kat cni
purple la pilihan ellesya untuk emir beli lampu panjang...
kita relax cni jap b4 blk hotel yerr
berkelip2 cekak ellesya... dia ckp "sama mcm aerish punya, tp aerish clr pink" aerish kan bff dia, aerish anak eb sambail jalan2 sambil layan icecream... sedap n nikmat mkn d malam hari...
khusyuk kami mkn icecream x sedar kena candid
mmg layan sungguh....
hahaaa.....

ada jugak band dok menyanyi kat cni...
kami du…