Monday, February 17, 2014

family : percutian last minit @ yg tak dirancang

assalamualaikum....
autopublish

hye3x... dah semgu x update blog
ada yg perasan x? hehe
menyepi bkn sbb x der mood @ malas yerr
tapi sebab x der lappy hahhaa
bukan lah, sbb kami bercuti... yeahhh...

sebenarnya yg dinamakan last minit ni... macam ni..
bila daddy bg tau nak kena p kursus kat ipoh 2 hari
apa lagi offcoz la nak ikut kannnnn....

so apply la cuti isnin & selasa lepas
tp bila kami smpi hotel kat ipoh lain plak ceritanya
kursus yg sepatutnya start ari isnin & selasa di tunda ke rabu & khamis
mmmmm apa lagi, x kan nak patah balik penang

so terus kami enjoyyyyy....
kami mula plan nak g jenjalan kat ipoh..
so whatapp kat boss ckp nak lajak cuti la smpi khamis...
boss ok jerr hehee

bermulanya episod percutian last minit @ yg tak dirancang kami...
jom kita panaskan mata dulu dgn gambar sepanjang perjalanan ke ipoh d hari ahad :)


 emir awal2 lagi dh bubuh keta2 kecik dia ni dlm keta besar
bawak skali la kan.. nak main dlm keta & hotel
suka betoi buat g2, ala2 xciden la katakan

 klau tgk dr belakang @ depan, ramai org ingat emir ni gegirl
daddy mmg nak simpan biar panjang
 ala2 mamat korea kan... hehhee
(perasan sekejap yerr)
 amboi... dasyat tol pacuan 4 roda emir tue
tinggi norr gaung dia daki yerr
 landing jap kat ekon, bg enjin sejuk ckit
 tangan sapa kemerah2an ni
 kakak sya la, jeles sbb asyik snap pic emir ja kan
 3 of us... emir x mau join, asyik ngan keretanya
 emir!!! kuat kan mummy panggil smpi emir buat muka terkejut hahhaa
 landing time
x dernya nak tidoq betoi2, juz suka2 nak kaco kakak sya la tue...
 verangan apa la yerr...
ker tgh pikir, daddy nak bawak emir ke mana ni....
saya suka2 (ala2 mei mei upin ipin)
suka snap pic muka terkejut mcm ni hahhaa
yeahhhh.... kami dah smpi ipoh around 2.30ptg
IPOH.... kami datang
so bersambung esok plak yerr....
_________________________________________________________________________________
jom singgah

12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning
singgah pagi isnin

syawalsimpsons said...

wahh jalan jauh kan

Khai♥Rin : anies said...

sakan bercuti noo...

p/s awat font kt ats tu kecik bebeno

Nad MamaZN said...

Seronok berjalan..

Zura@Iwan said...

patut la lajak smpi khamis..
kalau ak patah blk kot..
sbb syg cuti..
susah sket nk amik cuti
company swasta cm ni le..
hehe...

Nana said...

encem boy!

Syima ~Mama Kyra~ said...

wah syok jln2..mesti nk p lost of tambun la tu :D :)

Cho Zila said...

syioik.. syiokkkk.. tak sabar tunggu entri seterusnya...

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh seronoknya bercuti-cutian...tak dirancang pulak tu,memang heaven..update lagi k..

wan nurul hezrina abd halim said...

SALAM NUREEN..amboiii lamanya kan tak menyinggah..takpa harini cek singgah..handsome anak bujang nureen..muka nak sama dah ngan kakak elly

wantie said...

cepat citer..mana tau mood nak jejak ke Ipoh menjelma lak nanti. ngeee

el said...

igtkan kan uols bz..rupanya dah pi ipoh hehehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011