family : percutian last minit @ yg tak dirancang

assalamualaikum....
autopublish

hye3x... dah semgu x update blog
ada yg perasan x? hehe
menyepi bkn sbb x der mood @ malas yerr
tapi sebab x der lappy hahhaa
bukan lah, sbb kami bercuti... yeahhh...

sebenarnya yg dinamakan last minit ni... macam ni..
bila daddy bg tau nak kena p kursus kat ipoh 2 hari
apa lagi offcoz la nak ikut kannnnn....

so apply la cuti isnin & selasa lepas
tp bila kami smpi hotel kat ipoh lain plak ceritanya
kursus yg sepatutnya start ari isnin & selasa di tunda ke rabu & khamis
mmmmm apa lagi, x kan nak patah balik penang

so terus kami enjoyyyyy....
kami mula plan nak g jenjalan kat ipoh..
so whatapp kat boss ckp nak lajak cuti la smpi khamis...
boss ok jerr hehee

bermulanya episod percutian last minit @ yg tak dirancang kami...
jom kita panaskan mata dulu dgn gambar sepanjang perjalanan ke ipoh d hari ahad :)


 emir awal2 lagi dh bubuh keta2 kecik dia ni dlm keta besar
bawak skali la kan.. nak main dlm keta & hotel
suka betoi buat g2, ala2 xciden la katakan

 klau tgk dr belakang @ depan, ramai org ingat emir ni gegirl
daddy mmg nak simpan biar panjang
 ala2 mamat korea kan... hehhee
(perasan sekejap yerr)
 amboi... dasyat tol pacuan 4 roda emir tue
tinggi norr gaung dia daki yerr
 landing jap kat ekon, bg enjin sejuk ckit
 tangan sapa kemerah2an ni
 kakak sya la, jeles sbb asyik snap pic emir ja kan
 3 of us... emir x mau join, asyik ngan keretanya
 emir!!! kuat kan mummy panggil smpi emir buat muka terkejut hahhaa
 landing time
x dernya nak tidoq betoi2, juz suka2 nak kaco kakak sya la tue...
 verangan apa la yerr...
ker tgh pikir, daddy nak bawak emir ke mana ni....
saya suka2 (ala2 mei mei upin ipin)
suka snap pic muka terkejut mcm ni hahhaa
yeahhhh.... kami dah smpi ipoh around 2.30ptg
IPOH.... kami datang
so bersambung esok plak yerr....
_________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

Nurzakiah Hanum said…
moning
singgah pagi isnin
sakan bercuti noo...

p/s awat font kt ats tu kecik bebeno
Zura@Iwan said…
patut la lajak smpi khamis..
kalau ak patah blk kot..
sbb syg cuti..
susah sket nk amik cuti
company swasta cm ni le..
hehe...
wah syok jln2..mesti nk p lost of tambun la tu :D :)
Cho Zila said…
syioik.. syiokkkk.. tak sabar tunggu entri seterusnya...
Wahh seronoknya bercuti-cutian...tak dirancang pulak tu,memang heaven..update lagi k..
SALAM NUREEN..amboiii lamanya kan tak menyinggah..takpa harini cek singgah..handsome anak bujang nureen..muka nak sama dah ngan kakak elly
wantie said…
cepat citer..mana tau mood nak jejak ke Ipoh menjelma lak nanti. ngeee
el said…
igtkan kan uols bz..rupanya dah pi ipoh hehehe

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017