Saturday, January 8, 2011

::Aerish in LF January Contest::


malam yang tenang
hanya bunyi detik jam di dinding
ecececehhh.... bagai nk berkarya
buka ja blog
1st yg terlintas
nak join contest eb ni
senang je kan..
jom2 kita tgk apa yg eb nak
sila klik banner yerr..


soklan2nyer...



Namer sebenar aerish :

(A. Aelisha Damia B. Aerishadania C. Aerisha Dania D. Aerisha Damia E. Aerishadaniya)

B


umor aerish pada 2011:

(A. 3 B. 4 C. 2 D. 1 E. 5)

C


warna fav aerish:

(A. purple B. maroon C. pink D. orange E. blue)
C
(sama macam elly.. segala2 nak pink.. smpi makanan pon nk pink.. hehe)

last
jawab knaper anda suker jenguk kami kat ten little fingers...


"sayer suker jenguk eB & family sbb......."... pnjg boley... pendek pn boley... nak puji boley... nak kutuk pn boley... x da hal punyer... cumer jager la bahaser anda yer... >_<

"saya suker jenguk eb & family sbb suke baca n3 eb yg simple & penuh dengan gambar2 yg cantek.. nureen nak jd sepandei cara eb ambik gambar, mcm seorang profesional gitue..;)
 suka tengok telatah aerish yg cute & notti dan aed yang jugak cute dengan telatah babynyerr yg semakin hari semakin bijak. eb jugak byk tunjuk ajar nureen dlm berblog tak ketinggalan jgk saling berkongsi pandangan, cerita suka duka ceria happy mcm2 lah.....;)"


ok x eb.. rasa2nya dah betul ni.. hehhe
gd luck 4 me...;)

nak tag semua kawan2..

p/s : eb, banner nureen letak kat sidebar skali ek, baru kwn2 tau nureen ada join contest eb sekaligus derang pon join kan3x...




2 comments:

eb ezrin2 said...

betoi ker?
ada pasti... ahaks... just kidding... gd luck tau >_<

'NuReeN' said...

hehehe...;p.. promote tau nih...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011