::Aerish in LF January Contest::


malam yang tenang
hanya bunyi detik jam di dinding
ecececehhh.... bagai nk berkarya
buka ja blog
1st yg terlintas
nak join contest eb ni
senang je kan..
jom2 kita tgk apa yg eb nak
sila klik banner yerr..


soklan2nyer...



Namer sebenar aerish :

(A. Aelisha Damia B. Aerishadania C. Aerisha Dania D. Aerisha Damia E. Aerishadaniya)

B


umor aerish pada 2011:

(A. 3 B. 4 C. 2 D. 1 E. 5)

C


warna fav aerish:

(A. purple B. maroon C. pink D. orange E. blue)
C
(sama macam elly.. segala2 nak pink.. smpi makanan pon nk pink.. hehe)

last
jawab knaper anda suker jenguk kami kat ten little fingers...


"sayer suker jenguk eB & family sbb......."... pnjg boley... pendek pn boley... nak puji boley... nak kutuk pn boley... x da hal punyer... cumer jager la bahaser anda yer... >_<

"saya suker jenguk eb & family sbb suke baca n3 eb yg simple & penuh dengan gambar2 yg cantek.. nureen nak jd sepandei cara eb ambik gambar, mcm seorang profesional gitue..;)
 suka tengok telatah aerish yg cute & notti dan aed yang jugak cute dengan telatah babynyerr yg semakin hari semakin bijak. eb jugak byk tunjuk ajar nureen dlm berblog tak ketinggalan jgk saling berkongsi pandangan, cerita suka duka ceria happy mcm2 lah.....;)"


ok x eb.. rasa2nya dah betul ni.. hehhe
gd luck 4 me...;)

nak tag semua kawan2..

p/s : eb, banner nureen letak kat sidebar skali ek, baru kwn2 tau nureen ada join contest eb sekaligus derang pon join kan3x...




Comments

eb ezrin2 said…
betoi ker?
ada pasti... ahaks... just kidding... gd luck tau >_<
'NuReeN' said…
hehehe...;p.. promote tau nih...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017