Friday, January 14, 2011

:: wat McM Majlis snDrik je !!!::

 08 January 2011
Kami hadiri kenduri kawin ZAHIR minggu lepas
baru nak n3 kan.. heheheh

Berkumpul dulu di rumah pak ngah asben
tp asben x join
dia tlg kwn dia repair keta
kami ber2 ja yg join wit PIL
kami ni kira
rombongan sebelah pengantin laki la..
jom layan piccas yg mummy snap


Elly wit damia dayana @ DD cucu pak ngah

main sama2
damia baru 1 tahun

posing jugak mummy pon...

Damia yg mmg susah nk senyum..
muka sebijik mcm mama dia masa kecik2 dulu..
elly wit guitar damia..

damia wit my MIL @ tok cik

seperti terkejut jerrr..

kami dah sampai..
majlis ni dalam dewan kat tapak pesta penang tue..

elly bz dok belek2 brg2 dlm beg yg dia dapat..

antaranya... cake marble dlm kotak pink ni

pengantin yg sama padan

gambar penuh pelamin...

hantaran dari pihak lelaki

hantaran pihak pompuan


mkn beradap
elly plak bz dok pose dpn pelamin..
tgh2 dok pose kezen asben pakat naik
dok pose dekat pelamin jugak
so elly pon join sama
walhal pengantin x sudah mkn lagi
kami buat mcm majlis kami jekk

persandingan damia & rayyan
elly hanya menyaksikan..heheehe...
elly diapit plak..

elly mcm x ikhlas jerrkkk...



elly plak dilayan bagai permaisuri..


rayyan bz nak kipas2 elly..



amboii....
elly bersimpuh ayu
rayyan plak bagai malu2 gitue..

dari td nak ambik elly & damia asyik x jadi jerkkk..



09 January 2011 (my besday)
kenduri sebelah lelaki plak
kami sedondon biru





rayyan yg tgh kelaparan... abaikan sekeliling... mummy plak tgh sedap dok layan cendol...



kaum kerabat sebelah PIL

tgk ni.. elly tgh jeles sbb mummy dok dukung adik rayyan
terus dapatkan mummy & lentok manja di bahu mummy..

mummy tgh memujuk...

makin dipujuk makin manja
aikk.. daddy ni snap picass bulu mata mummy kerr ni????

lepak diluar dewan sambil mkn bubur kacang
selesai ja majlis kami ke 1st avenue
PIL saja nk terjah sbb baru buka
elly dh bertukaq baju
sbb baju dia kena cendol
sendirik buat
handbeg mummy pon kena jugak
dah la handbeg baru yg asben bg besday tue
huhuuu
tp bkn kena masa elly yg buat
tp adik rayyan yg buat
seb baik cikit ja
tujuan PIL ke 1st avenue adalah.......
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
taraaaa....

nak belikan hadiah utk mummy la sempena besday mummy ari tue..
kasut merah tue pilihan asben
aii terima jerr
yg mana dia kata lawa
aii pon lawa
yerr la kita pakai lawa pon utk suami kan..;)
penat berjln rehat kejap..





elly pon dapat hadiah..
hehhehe ni ha
kemeja purple ni

have a nice day

p/s : ari ni best sgt bleh relax2 kat kg aii AL & dpt ilangkan stress keja yg berlambak2 kat opis.. ;)


7 comments:

eb ezrin2 said...

part duduk bersimpuh & malu2 tuh... >_<

'NuReeN' said...

eb ~
hehehe.... MIL nureen pon suka tgk piccas tue..

zura@iwan said...

lawa arr pelamin dia...suka aiii....

bosar2nya gmbr...hehe

'NuReeN' said...

yg 1st tue ada class kan... hehehee saje buat gambo beso2..

el said...

pic2 hang la ni
lubang idung elly lubang idung hang laki hang semua npk ..hahahah giler besar gabak...

mamalieyna said...

piccas cantik2..guna dslr ke?..weeiii pelaminan yg cantiks..mewah nampak!

waaaa pnjg jugak bulu mata elly ni ye..^_^

'NuReeN' said...

el ~
hg focus ek.. ahhahaa... besaq2 puas ati kahkahhakhahh... nmpk lubang idung besaq x pa jgn ternmpk taik idung dah lerr...

eina ~
nmpk gaya mcm mahai jgk ntah la brape.. cantek ek.. x der la bkn dslr juz sony cybershot ja.. adiah dr asben masa anibeseri thn lps.. jeles tgk bulu mata elly tau pjg dr aii... ;)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011