Thursday, January 13, 2011

::RoasTerS HealthY EatinG Day!!

Jom layan kami di
QUEENSBAY IN RED AT KENNY ROGERS 



beratuq ada la dlm 20 minit baru dpt tempat..

 
Sewaktu beratuq sempat candid elly

 

eh3x.. nak korek2 plak dia..

 


sempat lagi g beli icecream McD

 

dah masuk daaaahhhhh.... daddy dok lap mulut elly yg belemuih ngan icecream
control ayu ker ape nih??

do mintak plak mummy ni.. beli la sendirik...

 

tak bleh!!!

 

ok ... :(

 

sedap ooo mummy

 

orange juice...

 


ni dia..........

 

elly nak mkn sendirik...

sendirik snap daddy nk mkn dahhh..

 

ada gaya x???

 

elly pon bergaya jugak...

 


khusyuk dengan hidangan memasing..

 

focus!!

 

cara nak potong ayam ngan betul ni hehhee...

 

pastu ketok plak..

 

baru makan.............

 


dah abissss......

 

licinnnnnnnn....


jejalan la plak kan...

 

seiring dan sejalan.... lalallalalaaaaa...

gaya catwalk seorang model licik...

5 comments:

zura@iwan said...

wahhh...g gk ek smlm...aku x terjah pon..mls arr.hehe

el said...

besor giler gambar kt blog hang
dulu halus2 ja
sempat gak ko terjah
haii nyonya sebelah tu cam kenai ja..cam penah g mkn KR sm aku lunch ritu hahahaha

'NuReeN' said...

zura ~
hehehe... terjah jgk semangat dr el.. hehehe..

el ~
ya ka el.. mkn free punya pasai kot... ulang 5 6 kali pon x pa klau sng.. hehe

mamalieyna said...

waaah in red mereka..sweet je..yummy...pandai elly pakai sudu garfu..4 sekali ha..hehe..

'NuReeN' said...

eina ~
kena ikut tema KR.. heheh elly masih dlm training tue..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011