::weekend at waterfall::


sabtu
seawal 8 pagi
kami kuaq dr umah
ke opis mummy dulu
sbb ada data yg
harus send kat bos
nak send dlm email x boleh
sbb saiznyerr 44MG
data tue nk prezent hari ni
di Taiping
oleh AGM RNO PP
lepas copy & paste
kami terus ke waterfall

sesampainya kami di parking
elly dh dpt cam
mmg dah lama kami xmai cini
terus elly ckp

Ellesya : mummy, kita nk mandi kolam kan....... (sambil tersenyum lebar)

xcited nak bawak beg dia sendri

peace...

seiring & sejalan...

pintu utama..


nak jln soang2 x mau berpimpin tangan lagi dh...
muka happy + muka baru bangun tidoq = xcitednyaaa.....

takut elly jatuh mintak dia pegang gak tangan daddy


dah nak sampai dahhhh

waaahhhh....


kami kena tunggu 5minit sbb kolam tgh ducuci..

sementara tue elly mula berposing..

eh3x... aksi menggoda gitue...

dah tak sabaq nk turun.. elly turun soang2.. tgh2 berjalan dlm kolam elly jatuh & tenggelam, mummy tgk ja, dia bangun sendiri & jln lagi dan skali lagi elly tenggelam baru mummy turun & angkat dia naik.. elly x lemas tp dia suka cuma dia x biasa..

air sejuk sgt.. myb awai sgt kot.. 

jom layanzzz aksi kami 3 beranak di kolam waterfall










elly kesejukkan, naik sekejap & selimut untuk kurangkan sejuk and...........
main lagiiiiiiiiiii.............



aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

suka tengok piccas ni...



ok kami dah nk balik............
happy family

nmpk ja harus singgah ni.. mcm lya mama asya kata.. 
PG & kanak2 x dpt dipisahkan...

masa otw nak balik singgah beli air lassi pisang.. daddy ckp sedap.. so layan....



Comments

wantie said…
awalnya ko ke sana. sebab tu tak de orang lagi.

Lama gak tak bawak Amirul ke sana. Sebab Hubby suka bawak amirul mandi manda kat PISA.
LYAfrina said…
TEMPATNYER NMPAK SYOKKK & SGT2 BEST & XBEREBUT & TANPA GANGGUAN DANN..... MMG BEST!!!!

**ishhh,,xtahan ada gak ayat lya mama asya tu yerk?? hehehe
Fieza79 said…
mcm best je tmpt tu..kat mana ni nureen...dh lma jgk tak bawa bdk2 main2 air...
'NuReeN' said…
wantie:
ada tgk pic amirul kat pisa.. rasa nk gak terjah.. bleh belajaq renang..

lya:
mmg best dh tue x der org dh jd cam sndrik punya ja.. hehehe lya yg kata gitue kan.. ehhehe...

fieza:
mai arr cini.. kat waterfall png dkt gurney...
el said…
lama x bw budak2 tu mandi kolam..dulu kerap jugak..
tgk korg famili je yg ado..xde sape2 ke hehehehe
eb ezrin2 said…
nak ikottttttttt.... x aci, nureen x ajak kami.... kalo x havoq situ ... ha ha ha
'NuReeN' said…
el:
x dak sapa2 pon awai lg rasanya.. tp yg bersenam ramai la..

ebby:
hehhee.. lain kali nureen ajak k.. bleh tgk aksi elly & aerish teruja wit kolam renang.. ngeh3x
mamalieyna said…
waah seronok la elly tu...awainye..org len pun takde eh...best la privacy sket..hehe..
'NuReeN' said…
eian:
a'ah
best eina.. dh rasa cam kat umah ja.. ehee

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017